lauantai 17. heinäkuuta 2021

Pantteri - Osa 4: Mökkihöperö koti-isä

Vihdoinkii helteet viitti siirtyy sen verta takavasemmalle et pääsin pelaamaan! Täällä oli varmaan kuukauen kestävä helleaalto, joka päivä lämmöt yli +25 ja yölläkii vaan satunnaisesti alle +20:n. Siirryin ihan täyspäiväsesti yöeläimeks ku ei päivällä pystyny tekee muuta ku nukkumaan helteitten yli, yöllä sit pysty jotain ees kokkaamaan, ja käymään suihkussa ilman et hikoilee ku pieni sika jo siinä välissä ku siirtyy suihkusta pyyhkeen sisälle. Sunnuntaina vissiin vielä meinas heittää johonkii +28 mut tää perjantaipäivä oli jo oikeesti miellyttävä, ja harvemmin sitä suomalaisena pääsee sanomaan et +25 tuntuu mukavan viileeltä.

Mutta niin, vihdoin oli sellanen sauma et pysty pelaamaan ja miehän pelasin :D Osa näistä kuvista on edelliseltä pelikerralta yli jääneitä, joten toivottavasti muistan vielä, et missä mennään. Ens viikolla pitäs kai olla vieläkii viileempi, ja nyt jotenkii polttelee pelata näillä ni jos maltan, ni saatan pelata ens viikolla lisää.

 

   
 
*** 

Viime osassa siis oli ainankii esikoisen Katelynin synttärit, ja perheeseen synty kuopus Lyniet. Ja muistin virkistykseks: pelaan siis tätä I'm Surrounded By Idiots -haasteen, LC:n ja jonkun värihaasteen sekamelskana omilla säännöillä, eli pääideana siis se et ohjaan vaan yhtä simiä kerrallaan ja se on Markku niin kauan ennen ku seuraava perijä kasvaa nuoreks aikuiseks. Vielä en tässä vaiheessa osaa sanoo yhtään, kumpi tytöistä on oma suosikki, pitää oottaa kyllä ainankii teini-ikään, et pystyn tekemään päätöksiä.

 

En oo kai koskaan nähny sateenkaarta talvella irl mut okei.

Keikka oli taas täällä ravintolan pihassa.

Hittoon nyt sieltä lavalta kaikki ylimääräset :DD

En muista yhtään tän kuvan pointtia. Mut näköjään pelikorteissa ruudut on punasia plumbobeja :D

Hei ei se oo mikään yleinen kulkuväylä, se on LAVA!

Hei elähän ala ylpistyä - ei oo kyllä tuolla tulotasolla varaa heittäytyy nirsoks! :DDD

Alan pikkuhiljaa osata tän. Tai sit se johtuu niistä onnellisuuspalkinnoista.

Sit peli yeettas kotitontille koska syyt.

Leikit oli kesken ilmeisesti. (Ja lamppu puuttu tuolta huoneesta :D) Mut yeettasin takas Markun luokse koska syyt.

Sytytti hihansa palamaan :D

Luulis auttavan mut ei sitte. Oli nimittäin aika räiskyvä tuli lol.

Tuli sieltä sentään ylennys :D

Ikinä ennen en oo nähny tuollasta moodlettia??? o_O

No mitäs sitten kotona? Veera jumppaa...

...ja lapset rääkyy eri huoneissa.Tässä en saanu kuvaa mut Katelyn ryömi tuon HELLAN luokse, ihanku sillä ois ollu joku visio siitä et hella = ruokaa, mut ei taaperoparka pysty tekemään ruokaa ni jäi sitten lattialle kiljumaan nälkäänsä. (Lol kiljuva nälkä.)

No onneks iskä rienti apuun.

Naurattaa edelleen tää kirjotusvirhe itkuhälyttimessä :DDD Vauvalla tai taaperolla voi siis klikata tuosta ja valkata näistä jonkun, ja jos toinen itkuhälytin on teinin tai täysikäsen simin kanssa samassa huoneessa, niille tulee automaattisena toimintona se vauvan/taaperon pyyntö. Tänään kyl näin sellasenkii tapahtuman et taapero mönki huoneeseen, rääkäs jotain itkuhälyttimeen ja paineli takas leikkimään??? Ei sillä mikään tarve ollu matalalla ees, et mikä lie sit oli sen tarkotus :D

EI SINNE, VÄÄRÄ KEHTO

Pottailua, en muista oliko eka kerta jopa. (Taikuritonttu näköjään yleisönä.)

!!!

Löytyhän se oikee kehtokii lopulta. Hatunnosto kyl Veeralle, on hoitanu nää penskat aivan kunnialla, vaikka oikeen kehdon löytyminen ei taho onnistua about koskaan. Voispa taaperoille ja vauvoille määrittää kans oman kehdon ni helpottas kummasti.

Tässä näkyy Lynietin ihonväriä paremmin. Siinä on tollanen vähän ruosteinen sävy, jonka takia luulen et tuo on joko Markun iho vaaleemmalla sävyllä, taikka sit Veeran iho tummempana. Jostain syystä vaan ei oo yhtään sellanen fiilis, et Veeran ihosta tulis näin ruosteen sävystä tummempana, joten on kyl ihan mysteeri et mikä tää on :D Pitäs joskus tarkistaa CASista ihan vaan huvikseen, muuttamatta mitään.

Puheopetus käyntiin vessassa, tottakai.

Oli kyl hyvä... veto tuo leuanvetotanko EHHEHEHEHHE noni~

Järjestettiin juhlat Lynietille ja eka vieras tuli ja meni :DD

Pizzaa. Jostain syystä se vaan täytyy aina törkätä tonne hankeen. Eiks sen ennen voinu ottaa vastaan? Ainankii TS1 ja TS2 se otetaan vastaan.

Ei nimi miestä pahenna ellei mies---

Antaa olla.

Tää on käyny nyt joka kerta et se ei ees soita ovikelloo, pizza vaan jätetään hankeen/maahan ja sit se laskuttaa ja lähtee pois.

No on siellä jokunen juhlavieras jo.

Veerakii vielä mammalomailee.

Yritin Markun laittaa nostamaan Lynietin mut Veera halus ehottomasti ite hoitaa tän tällä kerta ja, noh, mikäs siinä. Repesin muuten tässä ku tossa oikeella oleva jätkä...

...oli ihan intopiukeena ja sit tää yks matami vaan hyppää ylös tuolista sen eteen silleen "fun forbidden here" :DDDDD

Markku on menossa mukana :D

Ja tässä on Lyniet taaperona!!!

Näyttää kyl siltä et syö sieluja aamupalaks.

Miksei vaikka muutaman mystävänkii.

Markku täällä rikkoo neljättä seinää niin et universumitkii repee.

Ja kuka anto luvan rakentaa tänne iglun???

Näyttää kyl siltä ku ois juhlittu enemmänkii ku vaan vauvan synttäreitä. (Ja lammikko taas levinny oikeinkii loogisesti.)

Tässä kohtaa lopetin viimeks pelin, mut ei hätiä mitiä, kuvia on vielä samanmoinen satsi luvassa eiliseltä! :D

Piti taas hetki miettiä ja pohtia et missä oltiinkaan, mut niin, Lynietillä oli synttärit ja seuraavana päivänä olikii jo lumihiutalepäivä.

Nätit maisemat näillä heti etupihalla ♥

Mihis matka?

Niinpä niin. (Apua kuulin tän sen vanhusrotan äänellä Råttiksesta??? Jos joku muu muistaa sen jonkun 90-luvun ruotsalaisen seksuaalivalistus-rottapiirretyn joka oli ehkä oudoin leffa koskaan???)

Se heräs muutaman tunnin unien jälkeen, joten nukkukoot sit iglussa. Onko joku kerenny jättämään sinne jo roskia? Vai ahistiko talossa vallitseva kaaos niin paljon et tunki jopa uniin?

Katoin ensin et se iglun vieressä oleva Taikuritonttu siirty tuonne puun juurelle.

Mut meillähän onkii niitä jo kaks???

Ja mistä tuo toinen lumiukko tuohon oikein pölähti? Oliko se muka siinä koko ajan? Niin paljon kysymyksiä, eikä yhtään vastauksia...

Täällä oli täyet leikit meneillään :D

Tein Veeralle muodonmuutoksen ku kerrankii muistin. En muistanu sen lempiväriä ollenkaan ni asujen värimaailmat on nyt vähän sitä sun tätä. Valkonen saattaa olla sen lempiväri, joten koitin sitä pitää vähän kaikissa asuissa. Tää yöasu/saunatakki oli pelin oma ehotus ja se jotenkii sopi Veeralle ja oli tuollanen kivan pirtee, ni jätin sen.

Muut pelin ehottamat asut olikii sit vähän vähemmän hehkeitä. Eka oli juhla-asu, toka urheiluasu ja kolmas oli ulkoasu??? Meni vaihtoon kaikki.

Tätä pönttöö saa olla aukomassa harva se päivä. Yleensä monta kertaa päivässä. Ku oiskii rahaa uuteen...

Tää on oikeinkii positiivista, et Veera on näin innokas reenaamaan :D Tekee hyvää sen urheilu-uralle!

Ensimmäinen taito opittu! Kuvaa ei ole ku turha sitä pikseliläjää (taapero, ei sonta) on kuvata. En tiiä miksei Decensor yhtäkkiä toimikaan siihen. (Siitä lisää myöhemmin.)

Unohan aina et taapero sylissä voi puhua puhelimeen. (Kuvassa siis Lyniet, en tiiä meneekö nää ihmisillä jo sekasin vai ei :D Molemmilla on isänsä tukka, mut Katelynilla on vaalee iho ja Lynietillä tällänen ruosteenruskee.)

Niin ja puhelinsoittohan oli random treffipyyntö. Kellonaika kyl vähän hämmentää.

Tää kävi yrjöllä mut syynä oli varmaan pilaantunu ruoka tms. Tuossa iässä ei enää paljon raskaaks tulla :D

Täh, nyt jo??? No mut, siitä tulee vasta aikuinen et eipä tässä hätiä mitiä :D

Alko loppuu ruoantähteet jääkaapista ni pitää tehä lisää.

Hetkee myöhemmin:

Mitäs hittoa täällä tapahtuu?

Ahaa...

Lyniet se vaan oppi potalle. Ja vannon et oon laittanu tuon pottasensuurin pois päältä. Kävin tässä välissä itseasiassa asian tarkastamassa jopa, ja ei sen pitäis olla päällä, mut silti se on. Ellen sit kattonu sitä tekstiä väärin, olin muutenkii tän peli kerran aikana aivan jäätävä tollo. Ihanku en ois ikinä pelannu tätä peliä ja kuitenkii palveluspelivuosia on takana jo 12 vuotta. Ja se pelkkää TS3:sta. (Varsinaisia simssejä sit taas tullu hakattua kohta sellaset 20 vuotta. Eli oikeesti 2/3 elämästäni! No kaipa sitä ois voinu huonomminkii teinivuotensa viettää...)

Kauhee ressi päällä ku Markku on ainut joka voi näille opettaa taitoja, ku en saa ohjata Veeraa, ja tää taaperoaika on ihan helkkarin lyhyt sillon ku on kiire :DD

Ainiin hups. Unohin.

No niin aina... Mutta: Samaistun. Täytin itekii tässä vajaa kuukaus sitten 30 vuotta ja keski-iän kriisi iski. (Tai se iski kyl oikeesti jo 8 vuotta sitten.) Hetkellisesti oli sellanen "hei nyt on hyvä fiilis, ollaan ihan nollissa ja seuraava etappi on vasta 31!" ennen ku ahistuin taas siitä et seuraava tasaluku ei ookaan enää 30 ja tuntuu et koko 20... miten tää ees taipuu? No ihan sama: tuntuu et EDELLISET 10 VUOTTA on menny ihan hukkaan ja nyt ärsyttää ku en voi enää tehä juttuja kakskymppisenä ku EN ENÄÄ OLE KAKSKYMPPINEN YHYY

/Eksistentiaalikriisi.

Kaikki aika menee kyl oikeesti siihen ku pitää Veeran perässä siirtää taaperoita oikeisiin kehtoihin. Ja sit nostaa pois sieltä kehdosta ku se kattoo kelloo ja laittaa 2h sitten heränneen taaperon "nukkumaan yöunille". Ni Markku kävelee sit perässä ja nostaa taaperot lattialle sitä mukaa ku Veera niitä latoo (vääriin) kehtoihin :D:D:D:D:D:D:D:D:D 

Onneks se (Veera) ei sentään ramppaa, ja yleensä se loppuu siihen et se menee ite nukkumaan, joten lapset saa olla rauhassa. Mut tästä syystä Markku on ihan koko ajan rättiväsyny ja meinaa sammuu joka paikkaan ku pitää yrittää huolehtii taaperoitten taidoista ennen ku ne kasvaa ja siinä ohessa vielä niitten tarpeista, sekä koittaa vääntää ruokaa ja pitää huolta omistakii tarpeistaan vielä. Tän takia se ei oo poistunu kotoo moneen päivään, ei oo ees töihin päässy, raukka :DDD

Villihevoset leiriinty oven eteen. Ja en tiiä mikä noitten kattojen ongelma on.

Tälleen ku kattoo (kattoo heheheheee---) ni ne näyttää ihan ok:lta, mut sit ku laittaa katot päälle:

Mitä on tämä?

No, heitin kaikki veke ja tein uusiks, nyt on jo parempi. Talon ulkoseiniin ei oo ollu vieläkään rahaa, siks ne on harmaat.

Speedrun-taitojen opettelut. Kyseessä Katelyn ja aikaa ikääntymiseen ei enää oo paljoo!

Olen hyvin samaa mieltä.

Veeralle iski sit joku ongelma, alotti ton takana olevan kulhon kanssa. Eka valitti et ei mahu laittamaan lautasta pöydälle (mahtu silti) ja sit ettei mahu syömään (mahtu silti), luulin eka et johtu tuosta kävelyopetuksesta, mut sit se tuli tähän karjumaan ja ärjymään et ei voi koskee lautaseen eikä mitään tehä. Resetoin sen.

Hyppäs tänne.

Btw miks täällä on maassa random porkkana?

Mut niin, Veeran ongelmat jatku edelleen. Ei muka päässy sisälle, mut muistaakseni se sit kuitenkii hipsi jostain välistä ohi taloon ihan normaalisti.

Ja sittemmin lähti töihin jopa. Kerrankii. Se oli varmaan pari viikkoa äitiyslomalla lasten takia, ja oon aika varma et se loma loppu jo mut se ei silti menny töihin, mut silti sai jotain vapaa-ajan palkkaa. Ja sit iski vielä Lumihiutalepäivän väliin, mut nyt vihdoin se maltto lähtee töihinkii. Se on tässä Markun kanssa asuessa käyny töissä ehkä kerran tai kaks :D Ja sit tulikii jo eka raskaus.

Vähän vois lapsiakii näyttää joskus - Lyniet syö nukkeja (huonosti valaistussa huoneessa)...

...samalla ku Katelyn ottaa unet. Sillä on sama päivärytmi ku miulla.

Sori nyt vaan, mut menee vielä hetki ennen ku kerkee poistumaan kotoo :D En tiiä riittäskö jos menis tuohon takapihalle onkimaan, mut ei oo kyl kerenny onkimista ees miettimään ku on ollu ihan täyspäiväsesti työllistetty koti-isä tämä. Sentään joku käy töissä - kuvassa näkyvä Simoleoni johtuu siitä, et Veera tuli just kotiin.

Ja saipa vielä ylennyksenkii!

Tässä vaiheessa kyl tuntu et tais jäähä tämä tähän, ku en voi tehä mitään tuolle joukkuetoveriasialle. Mut tais olla nyt tasolla 4.

Samalla ostin näille uuen sängyn jälleen yksien Markun torkkujen jälkeen (ja siihen menikii sit melkein kaikki rahat), ku aiemmassa tuntu et energia nousee niin vähän kerrassaan ja Markku ei kerkee ku vetämään lyhyitä nokosia monesti päivässä, ku jo pitää olla juoksemassa lasten perässä.

Taas tuo penteleen pönttö tukkeutu -.- Taaperokaan ei tykkää.

Ulkona oli sitten zombi. Josta lähti sekä mörinää että (paparazzin?) laulua, mut kumpaakaan elettä se ei tehny, katteli vaan videoita.

Ja tontilla ei ollu ketään muita vierailijoita ku se. Yritin kovasti ettii niitten äänien lähdettä mut en löytäny :DDD

!!!

Speedrun speedrun speedrun!!!

Sitten herra päätti vissiin oikeesti seota keski-iän kriiseissään ku omatoimisesti meni ulos ja vei vanhan lehen roskiin. (Also kiitos peli tästä ihanasta uudesta ulko-asusta </3 Arvostan.)

Jonka jälkeen käveli suoraan pesemään suihkua???

No thoughts. Head empty.

Hei täällä pitäs alotella synttärijuhlia ihan just.

Ja vieraat kyl saapu mut ne oli kaikki siistissä rivissä täällä. Vasemmanpuoleinen on joku isokii julkkis, jotenkii huvittavasti asettunu tonne etäämmälle muusta "roskasakista" :D

Kukaan ei jostain syystä tullu taloon sisälle, ja sit vieraat alko jo yksitellen poistuu paikalta. Tilattiin jopa pizzaa ja siinä vaiheessa huolestuin, ku Markku ei päässy tekemään pizzalle mitään.

Yritin klikata "Tarjoile", ja ei mitään. Siirsin pizzan tuonne pöytätasolle (näkyy ehkä nurkkatasolla jos tarkkaan kattoo), ja ku käskin tarjoilemaan ni huutaa vaan et ei pääse tästä mihkään. Kuitenkaan ei ollu juuttunu paikallen, joten aloin tutkia sit tuota ovee ja oviaukkoo.

Siirsin tontun pois, siirtelin noita roskapönttöä ja postilaatikkoo, ja lopulta kans poistin ja ostin uuen oven ja sit alko toimimaan. En vieläkään tiiä, bugasko se ovi jotenkii vai teinkö amatöörivirheen ja kaiken takana olikii tonttu :DDD Meinaan, se oli tuossa ihan oven eessä. Mut kyl sen ohi silti pääs kulkemaan useemmankii kerran? Mut luulen et syypää oli se ovi, koska se alko pikkuhiljaa kunnes lopulta kukaan ei päässy kulkemaan siitä.

No, kaikki vieraat läks joten juhlitaan sit oman perheen kesken.

Ja sit joku random koira tuli kylään??? Ei ollu kulkukoira ku sillä oli sukunimi.

Eikä se tykänny Markusta :DDDDDD Käänty ympäri ja meni ulos.

Here we go...

Tässä oli pelin ehottama asu. Muutin kyllä tätä, mut tässä lähinnä ihmettelin tuota suuta ku näyttää ku ois koko ajan vähän raollaan, vaikkei se ees tehny mitään ilmeitä.

Koira ilmesty takas sillä sekunnilla ku Markku alko vetämään pizzaa :DDDDD

Isänsä tyttö selkeesti. (Ja koira lähti pihalle taas koska ei tykkää siitä, et Markku on noita ::D)

Just ku ois pitäny onnitella sitä synttäreistä ja antaa lahja, ni Markku meni ja sammu keskelle lattiaa XD No, kävin sit tässä välissä räätälöimässä Katelynille asuja :D

Ja tää asuehotus oli jo simssinkii mittapuulla karmee.

Traumaattinen eka ilta lapsena :D::D::Ddd Kuvassa Katelynilla on päällä sen yöasu, sen lempiväri on muistaakseni musta, joten käytin aika paljon mustaa ja sit johonkii asuun vaan päätin yhistää keltasen, ja se toimii sen verta hyvin et yhistin sen about kaikkiin asuihin :DD Muita asuja näkyy sit möyhemmissä osissa, pitää varmaan kans yrittää ottaa lähikuva kasvoista. Oisin sille halunnu alunperin pitkät hiukset niin, et korvat näkyis järkevästi, mut en löytäny mitään missä hiukset ei ois menny läpi korvista (sillä on isältä perityt "haltiakorvat") tai tukan tekstuuri ei ois ollu ärsyttävä, joten päädyin sit tähän. Ja miusta se on loppujenlopuks aika kiva ja sopii Katelynille tosi hyvin!

Ainiin, ei saatu kaikkia taitoja loppuun asti, joten en saanu valita sille piirrettä ite, joten siitä tuli sitten työnarkomaani. Ei paha, toistaseks oikeinkii jees piirteet! Ja muistin oikein: lempiväri on musta!

Mutta, tähän on hyvä lopettaa, kuvia on postauksessa kuitenkii 120 :D Yli jäi kyl jotain mut ei tarpeeks kokonaista postausta varten, mut niitten puolittamisesta ois tullu liian vähän kahteen postaukseen, joten näillä mennään. Katotaan maltanko/kerkeenkö pelata ens viikolla jossain välissä taas!

6 kommenttia:

 1. Apua, näin jonkun pätkän youtubesta tosta Rottiksesta, ja olin kyllä hämmentynyt. :D

  Kiva postaus taas. Tosta pizza jutusta, niin mun mielestä mun simit on aina käteen sen pizzan ottanu.

  Nauratti toi Markub sammuminen lapsen synttäreillä. XD

  Nekku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Råttis oli kyl... jotain :DDDD

   Sitä miekii, en sit tiiä mikä ongelma Panttereilla on pizzojen kanssa :D

   Poista
 2. NONIIN nyt vois viimein kommentoida tätä. Sain uuden työpaikan ja oon jopa käynyt (ja viihtynyt) siellä, joten ajankäsittely pitää opetella uuestaan :D

  Varmaan talvellakin vois näkyy sateenkaari jos sattus olee plussan puolella ja sataa vettä. Ja paistaa aurinko. Olis aika siistiä.

  Katelyn on fiksu lapsi :DD

  Vaiha vaippani :DDDDD. Ja taaperolla oli selkeesti asiaa!

  Miten sulla tulee jatkuvasti aivan helvetisti tonttuja, en nää niitä omassa pelissä lähes koskaan :0. Varmaan pitäs pelata kuulokkeet päässä, ne kai ilmottaa jotenki olemassaolostaan?

  Aale Nahkala :DDD. Mun pelissä Bridgeportissa asuu Retu Vammala...

  Mielenkiintone kattaus vieraita :DD. Lyniet on kyllä mun ennakkosuosikki tästä kaksikosta. Vaikka sillä ei ookkaan suippokorvia.

  Katoin Rottiksen (vai Råttis??) joskus muutama vuos sitten keskellä yötä youtubesta. Oli melkone kuumeuni :DDD

  Taikuritonttu näyttää etäsesti Danny Devitolta :DDD

  Veera on kivan näkönen vanhus. Tykkään tuosta hiustyylistä.

  Markkua ei fysiikan lait paljoo pidättele :DDD

  Onnea näin myöhässä! Synttäreistä, ei niinkään kriisistä.

  Joo, tää nukensyöntikuva ehdottomasti vahvisti Lynietin aseman mun ennakkosuosikkina. Vaikka Katelynillä on kyl kivempi haalari.

  IHANA KOIRA :DD

  Katelynillä on varmaan lievä ala- tai yläpurenta :D. Mut ihan kivan näkönen lapsi siitä tuli, innolla ootan miltä Lyniet tulee näyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesisade, auringonpaiste ja talvi Suomessa? Gimme a break XD Ei vaan, ehkä jossain päin maailmaa näin voikii käyä mut Suomessa kyl talvi on pilvistä 5kk putkeen ilman vesisadettakii :DDDDD

   En ainakaan ite oo koskaan kuullu et tontut ilmottelis itestään, satunnaisesti vaan löyän niitä lisää pihalta :DDD En tiiä ees mikä triggeröi nuo taikuritontut, pitäs kai lukee. ///Luin ja ilmeisesti ne ilmestyy randomilla jos sim on taikuri tai noita.

   Ite en tiiä vielä yhtään, kumpi tytöistä ois perijä :D Molemmissa on kyl potentiaalia!

   Kuumeuni on kyl varmasti hyvin lähellä sitä, mikä Råttis on ::D

   Apua, pakko varmaan antaa noista toiselle nimeks Danny Devito XDDDD

   Ja kiitän synttärionnitteluista, ERITTÄIN myöhässä myöskin :DDDDDDDDDDDDD

   Juu, alapurenta sillä on :D Sanotaanko et Lynietistä tuli muuten oikein mielenkiintosen näkönen lapsi :D Ei oo kuvia vielä ens osassa, mut sitä seuraavassa kyllä (jos laskin nyt oikein). En malta oottaa et nään molemmat teininä, sit ehkä pikkuhiljaa aukenee sekii, et kumpi mahtaa siirtyä pelattavaks. Ku ei ohjaa ku vaan yhtä simiä kerrallaan ni, yllättäen, ei oikein opi tuntemaan talouden muita simejä muuta ku ns. pintapuolisesti!

   (Ja nyt ois muuten täällä vihdoin taas uus osa ulkona :D Lisää seuraa jahka jaksan ne kirjottaa!)

   Poista
 3. Pantteriaika! Pitää varmaan palautella mieleen taas, kuka on kuka ja mitä tapahtuu. :D

  Taikurointihommia lumisateessa, mikäs siinä :D ja hihat syttyy tuleen, mutta vielä pitäs lämmitellä xdd

  Noni itsensä tulelle uhraaminen näköjään palkittiin :D

  Vaiha vaippani :DDD

  Potta on ainaki lähellä, jos hätä iskee kesken puheopetuksen.

  Kyllähän pizzan voi ottaa vastaan, mutta simit harvoin kerkiää paikalle ennen kuin pizzakuski kyllästyy ja häipyy :DD

  Lyniet on kieltämättä samaan aikaan söpö ja pelottava :D Syököön pois kaikki mystävät, hyvä vaan.

  Veerasta tuli herttainen mummeli! Sellainen lupsakan ja vähän höpsähtäneen näköinen :D

  Lynietin tiedän, mutta just nyt en oo varma, miltä Katelyn näyttää :DD Mutta varmasti erottaisin ne toisistaan, jos ne ois vierekkäin.

  Onnea ja tsemppiä kolmekymppisiin :D t. 23-vuotiaana odotan kauhulla ikäkriisin iskemistä.

  Jättääkö hevoset porkkanoita pihalle? Ei mitään hajua. :o

  No pitäähän suihkun olla siisti ennen kuin kasvava Katelyn menee sinne ekaa kertaa elämässään, t. Markku. xD

  Uuijui ihana lapsi!! Hiukset sopii oikein hyvin. Tässä on mulle lempparipantteripotentiaalia :D

  Nyt muuten tekee mieli pelata. Mutta pitäisi pienentää tulevan postauksen kuvat, ja tietenkin myös kirjoittaa se postaus. Bleh~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se se vasta taikatemppu onkii ku tuli ei polta :DDDDDDDDD (Tai ehkä se ei vaan näy ku Markku on jo valmiiks palaneen värinen?)

   Kyl ne ainankii ihon- ja silmienvärin perusteella erottaa :D Katelyn on vaaleempi ja itseasiassa punasempi, näyttää sellaselta kroonisesti auringossa palaneelta; ku taas Lyniet on selvästi tummahipiäisempi. Muuttu itseasiassa siitä vauva-ajan ruosteen sävystä lämpimpään taaperona (ja varsinkii lapsena, siitä lisää seuraavissa postauksissa). Katelynillä on kellertävät silmät niinku isällään, Lynietillä on harmaat tai vaaleensiniset. Plus Katelynillä on isänsä suippokorvat :D

   Kiitän, näin öööö 4kk myöhässä. Pistetään vaikka ikäkriiseilyn piikkiin XD

   En tiiä, mikä lie mysteeriporkkana :D

   Käyhän tsekkaamassa uusin osa, just törkkäsin sen ulos :D Ja on vielä kaks muuta tulossa, sain ihan kivasti pelattua tossa pari päivää sitten!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)