sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Pölinää ja asiaa (Eli missä mennään?)

Hello taas! Ja taas kerran pelkällä pölinällä liikenteessä, mut on miulla ilouutisiakin tuoda mukanani: koulu on nyt ainankii MELKEIN virallisesti ohi! Kaikki näytöt tehty ja kirjalliset tehtävät palautettu, oottelen nyt enää arviointeja ja palautetta jälkimmäisistä ja sit jos (=kun) kaikki on menny kunnialla läpi, saan vihdoin ne paperit.

However, simssiä en oo kerenny vielä avaamaan ollenkaan. Töissä edelleen kiire ja oon tehny aika pitkälti 6pv viikossa ja jahka saan ne paperit joskus kouraani, vähenee työpäivätkin = enemmän aikaa simssille. Ja sen kerran ku oon pelannu, oon sit viettäny aikani vastikään ilmestyneen Mafia III:sen parissa.

Vimmahan simssiä kohtaan on ollu valtava jo kuukausitolkulla eikä loppua näy. Se vaan on niin aikaavievä peli ja on vaikee taikoa aikaa ihan tuosta vaan :D Mut heti ku saan tän koulun ihan niinku virallisesti virallisesti päätökseen ja töissä noita työpäiviä järjesteltyä paremmin, ni alkaa kuulkaa sellanen simsmaratoni ettei oo toista nähty! Tai niin ainankii toivon, sitä kummasti aina keksii kaikkee jännää vaikka ois kuin paljon vapaatakin. Enkä loppujen lopuks yleensä oo tehny mitään yhtään hyödyllisempää ku simssissäkään, joten en oikein tiedä MIHIN se kaikki aika oikein aina uppoaa :DDD Varmaan procrastinointiin (y)

Anyway, rupesin tässä kuitenkii jotain extrahömppää väsäämään Rogeteihin liittyen. Tai siis, työn allahan tää on ollu jo kaaaaaauan ja oon aina satunnaisesti tarttunu siihen ja sit taas unohtanu sen kuukausiks. Eli siis, koska tykkään sukupuista ja erityisesti isoista sukupuista, oon säätäny sukupuuta Twinbrookin suvuista :DDD Tässä pieni teaseri vasta luonnosasteella olevasta sukupuusta :D:D:D:DTästä ei luonnollisestikaan ole tarkotus saada yhtään mitään selvää ja viivatkii menee vähän miten sattuu, pakko vaan yhistellä itelleen noi kaikki tarvittavat simit toisiinsa. Seuraavana alkaakii sit se varmaan kaikista eniten aikaa vievä vaihe eli kaikkien simien järjestäminen niin, et viivoja voi jopa seurata ja lukea ja YMMÄRTÄÄ ja et kaikki mahtuu varmasti samalle paperille ilman et tarvii olla ihan puulla päähän lyötynä et mitähäh. Mut voin kyllä melkein taata et vaikka ne kuinka siististi ja järkevästi ois, ei noista suvuista vaan VOI kestää perillä, edes minä ite. Noi kaikki tuntuu vaihtavan puolisoa ku sukkia ja tosi monella on lapsia vähintään kahen ellei kolmenkii eri simin kanssa. Ei oo ihan kauheen kaukaa haettua, ku oon niin monet kerrat sanonu Twinbrookin simien olevan kaikki sukusiittosia petolinnunperäpäitä, tästä syystä en ookaan näitä ketään ikinä risteyttäny Rogetiehin :D Marko Vaitilakii tais olla loppuelämänsä kyrsiintynyt ikisinkku, jonka ainooks lapseks Bea jäi.

Näissä merkeissä tavataan siis _joskus, ehkä saan sen valmiiks tänään, ehkä ens vuonna, who knows. Mut tää on hauskaa ajanvietettä. Tulee ihan lapsuus mieleen, ihanku jotain puuhakirjan yhdistä-pisteet -tehtävää ratkois :D:D:D:D:D

5 kommenttia:

 1. Voi jesh, toivottavasti arvioinnit menee nyt hyvin x) Sulla alkaa kohta hellittää koulu, mulla se pahin rääkkäys vasta alkaa... saa nähdä mitä tästäkin tulee. Tosin, sun kouluun verrattuna pääsen helpolla, oon sentään "vasta" yläasteella :DD No mut onnee kuitenkin, toivottavasti saat paprut kätösiin!

  Toi sukupuu näyttää superkiinnostavalta :O Saadaanhan mekin sitten nähdä lopputulos, kun se joskus valmistuu? Tollasten jättiläismäisten sukupuitten tutkiminen ja _tekeminen_ on NIIIN kivaa! :D Mut nyt ymmärrän kans miks et oo koskaan valinnu simeilles puolisoiks Twinbrookin simejä, oli ne kuinka nättejä tahansa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No omalta osaltaa yläaste osaa kyllä olla ihan helkkarin rankkaa hommaa. Nimimerkillä koulukiusaaminen ja ressi ja muut mielenterveysongelmat meinas pistää ysillä kaiken ihan uusiks ._. Mut onneks siitäkii selvittiin ja sain sadoista poissaoloista huolimatta hyväksytyn päättötokarin kätösiini sillon aikoinaan (keväällä 2007 o_o). Siihen nähen voisin melkein sanoo et tää koulu on ollu ehkä jopa liiankin helppoa, vaikeinta on ollu keskittymiskyvyn löytäminen ja motivaatio kouluviikoille, koska koulu sattuu olemaan reilun 3h automatkan päässä.

   Joo tottakai saatte! :D Sehän se on just se pointti, et kunhan tuo joskus valmistuu ni esittelen oikein mielelläni sitä täälläkin 8) Itseasiassa jätin sen säätämisen kesken ku lähin käymään kotona ja en kyenny kunnolla keskittymään mihinkään ku oli vaan hirvee vimma takas kämpille tuota säätämään :DDDDD No, täällä ollaan ja kohta jatkuu! Tällä vimmalla saatan se saada jopa tänään valmiiks, sanosinko, et puolessa välissä mennään jo ::D

   Poista
 2. JESTAS tuo sukupuu näyttää työläältä tehdä :DDD jee onnea tulevasta valmistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kieltämättä on aika työläs :DD 1-3 polvet nyt ei vielä mitään mut sit ku 4. polvi on alkanu risteytymään keskenään (koska köh, poistelin aina jotain randomsinkkuja mitä peli väkisin työntää kaupunkiin?) ja pitäs saaha ne 5:nnen polven lapset jotenkii järkevästi sinne, mut sit siitä oikeesti tulee sellanen labyrintti jossa pitää yhdistää viivat :DDDD

   Poista
  2. Ainiin ja kiitos onnitteluista! :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)