maanantai 22. helmikuuta 2016

Simlaarin kätköistä, osa 2 (Wanhoja kisasimejä)

Tässä postauksessa esiintyy simejä, joilla osallistuin erinäisiin Wanhan Radolan kisoihin. Osasta on postaus ihan blogissakin, mut laitan myös joitain kisapostauksia tähän.


***********************************




Plot twist: ykskään näistä ei koskaan voittanu yhtäkään kisaa :D Eiku... Ihanku muuten toi eka ois voittanu :o No, sitä en saa enää koskaan tietää koska Wanha Radola nyyyh.



GROOVE OF THE HEART

Groove of the Heart oli vissiin eka kisa, mihin osallistuin Radolassa. Eiku toinen! Koska eka oli Kaamein kämppä - mut tää oli kuitenkii eka jossa oli myös simi. Kisassa jokaiselle arvottiin randomilla joku biisi, josta piti ottaa kertsi tms. ja siitä inspiroituneena tehä kuva, joka liitettiin kisapostaukseen lyyrikoitten kanssa.

Simssi kusee taas joten tyttösellä on väärät meikit ja se näyttää niin tyhmältä :D Mut tässä siis päätähti Natasha Meah.

Ugh toi luomiväri o.O

Sillä on kuitenkii sen kuvakkeessa ihan oikeet meikit vielä... Sims, mitä teet??? :D:D:D:D

Tässä vielä meikäläiselle arpoutuneen biisin (itelle edelleen täysin tuntematon artisti) kertsi kisakuvan kera.

Carpark North - Everything Starts Again:
"It's time to leave
I'm really not sorry
I was sinking in the water
Drowning under water"


Ideana oli siis, et tää tyttö kyllästy vanhaan elämäänsä ja lähti extempore kohti uusia seikkailuja jättäen Bridgeportin taakseen, ilon ja surun sekasissa tunnelmissa.


Tähän aikaan löysin myös PosePlayer Add-on'in, jolla pystyy määrittelemään simin asennon ja kulman ja paikan todella tarkasti. Suosittelen, mikäli posejen kanssa pelaa enemmänkii! Alussa se voi tosin olla vähän haasteellinen:

:D:D:D:D:D:D:D:D


***


ERILAISET PARISKUNNAT

Tää kaksikko on blogistakin tuttu: Angelika ja Vladimir III. Blogista löytyy sekä tarina että bts-kuvia, joten ei näistä sen enempää :) Nykyään tää on meikäläiselle jotenkii aivan liian kliseinen rakkaustarina, vaikka kuin kyseessä on "erilainen" pariskunta.


***


MISS UNDEAD 2013

Renate Iris Bader ei koskaan näyttäny naamaansa tässä blogissa. Kirjotin tästä kaks eri versiota: Radolan kisapostauksen ja pitemmän, yksityiskohtasemman tarinan, josta miun piti kuvata tarina Halloweenin 2013 kunniaksi. Sattuneista syistä (laiskuus eiku) niin ei ikinä tapahtunu ja Wanha Radola oli ainut paikka, mistä tän tytön pysty löytämään. Ite kisa oli vähän... aiheutti närää muutamissa, minä mukaan lukien.


Kyseessähän on Miss Undead -kandidaatti eli Renaten piti näyttää mahollisimman paljon elävältä kuolleelta. Käytin tatuointeina (blackout, onks tää sana???) ladattavia... emt, suonia? Ja mustelmia ja läimin niitä joka puolelle. Mielestäni onnistuin ihan hyvin.

Tää on ihana ♥__♥ Se on varmaan diiva tai jotain :D

Tästä vois melkeen tehä kokonaan oman postauksensa. Tekstiä on kuitenkii vähän enemmän, vaikka kuvia vaan kaksi. Ei jotenkii sovi tälläsen löpinäpostauksen väliin... Se pitempi tarina taas ei liity mitenkään mihinkään "missikilpailuun" vaan on täysin oma kokonaisuutensa, hahmo ja miljöö vaan on samat. Koitan joskus inspiroitua taas ja koittaa kuvata tämän. En oo hirveen luovuttajatyyppiä, vaikka pirun saamaton aina oonkii :D

Tässä kisakuvista toinen:



***


NEITI KEVÄT


Noh, Neiti Kevät, ei varmaan paljon esittelyjä kaipaa. En muista kisan ideaa sen kummemmin, varmaan kevät oli tulossa ja siitä inspiroituneena joku pisti kisan pystyyn ja ideana oli vissiin vaan kuvata kevättä siminmuodossa ilman sen kummempaa tarinaa tai jatkokilpailuja.

Supernaturalin keijut vaatteineen oli helppo valinta tähän. Koitin tehä kasvoista vähän "kolkot", elämää nähneet ja sielullisesti vanhat. Keväthän ei ulkoisesti vanhene ku ei voi kuollakaan.

Ite kisakuva oli aika simppeli eikä vaatinu mitään hurjia kuvanmuokkaustaitoja onnistuakseen. Miusta tää oli ihan hauska idea:


Vaikka näyttäähän toi enemmän kesältä ku keväältä, mut toisaalta nuo on kuusia/mäntyjä/mitä lie sekasikiöitä mitkä "kukkii" ympärivuoden :D


Mutta, sellasta tänään! Mitäs tykkäätte? Renatesta lupaan postata varsinaisen kisapostin joskus myöhemmin, tykkäsin siitä aika paljon. Ajankohtaa en osaa sanoa, muisti ei oo paras mahollinen tälläsissä tapauksissa :DDD

8 kommenttia:

  1. Ite en oo koskaan ollu Radolassa millään tavalla aktiivinen :s Oon vast tälleen jälkikäteen todennu et "aijjaa tämmönenkin on..." :D:D

    Repesin tolle Natashan vikalle kuvalle :DD:DDD

    Aaaa muistan Angelikan ja Vladimirin x) Enkä tiiä miks mut Vladilla on tosi kivat kasvot! :D:D Erityisesti noi silmät sopii tosi hyvin sille!!

    Oi Renate on tosi kiva! :o noi sen arpi/mustelmatatskat on tosi kivoja! Ja aws toi kuvake :D:D En oo ite koskaan nähny tommosta :o Ootan innolla postausta siitä x)

    Jostain syystä rakastuin neiti kevään kasvoihin totaallisesti ♥ - ♥ Ja toi vika kuva on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas kuulun niihin nuoriin, jotka joskus ~10 vuotta sitten viihty paljon foorumeilla kaiken muun sosiaalisen median ollessa vielä vähän vähemmän in. Joten sielläkii tullu pyörittyä varmaan lähemmäs 10 vuotta jo. HOLY SHIT jus tajusin et niiii-in, vuosi 2006 OLI 10 VUOTTA sitten o___o Miten tää aika on voinu mennä noin nopeesti vaikka siinä välissä ei oo tapahtunu yhtään mitään? Pääsin peruskoulusta keväällä 2007.

      Kiitän kivoista sanoista :D

      Poista
  2. Nää on tosi kivoja :) itse pidän eniten Natashasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitoooos! :) Ite en oikein Natashaan kerenny mitään kummempaa "sidettä" luomaan, ku väsäsin vaan nopeesti jonkun näkösen simin et pääsin kuvia napsimaan.

      Poista
  3. Huu Renate on kammottavan kaunis! Suosikkini näistä täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Itekii kyllä tykkään siinä jostain. Melkein vois ladata jotkut piilarit sille, mikäli joskus maltan ruveta kuvaamaan sille sitä tarinaa.

      Poista
  4. Heeei, mä jotain ihmeen kautta ilmestyin sun blogiin ja täähän vaikuttaa aika mielenkiintoselta! :) Radolaa käytin joskus vuosi/pari sitten, mutten ole sen jälkeen siellä käynyt... ups :D Anyway, jos kiinnostaa niin multakin löytyy simsblogi! :)
    www.life-behindthescreen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Wanha Radolakin välissä katos ja uus on ollu pystyssä nyt useemman kuukauden :o

      Anyway, tervetuloa lukemaan! Täytyy tsekata teikäläisenkin blogi, pitää alkaa taas keräämään uusia blogeja lukulistalle :D

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)