lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pixie - Keijut yliopistossa

Niiin, ostin tosiaan sen Yliopistoelämää-lisärin ja koska halusin päästä kokeilemaan sitä, päätin et lyön kaks kärpästä yhellä iskulla: miehän tein Supernaturalin myötä talouden, jossa asu(u) noita Rhonda R. ja keijusiskokset Lola ja Lilian Pixie. Päätin sit, et lähetämpä keijutyttöset yliopistoon! Ens alkuun muutama YO-juttu ennen keijukaiskuvia.


Ne puhelimet tosiaan päivitty :D Mukana tuli sosiaaliset ryhmät. Puhelimesta/simiä klikkaamalla saa auki vastaavanlaiset valikot, missä näkyy noi sosiaaliset ryhmät ja millä tasolla simi on, ja mitä kaikkea kyseinen simi voi tehdä jne. Nuo tähdet meinaa simin arvoa kyseisessä sos.ryhmässä, ja sitä mukaa ku status kohoaa ni saa uusia palkintoja. Lola suuntaa varmaankii tohon kapinallisiin, onhan sillä jo piirre "kapinallinen". Lilianista en tiiä, se on vähän sellanen outo lintu ja lapsekas, ehkäpä siis nörtit ois sille parempi. Täysin päinvastanen ku kapinallinen siskonsa :) Lilian ei myöskään ole kiinnostunu ulkonäöstä, joten "silmäätekevä" ei oikein kuulosta myöskään sopivalta.
Noniin, sitten kuviin:

Lilian soittelee yliopistolle.

Laama kylässä. Pelottavan realistiset karvat.

Soveltuvuuskoe. Sim vaan täyttää jotain lappua, ja sit ruutuun pelmahtaa tällänen:

Lilian sai opintopisteitä tieteen ja lääketieteen saralle puutarhanhoitotaitojensa ansiosta. Tai sillä olla myös alalle hyvä piirre. Lola taas ei saanu mitään pisteitä. Lilianilla ei ollu mitään erityisiä toiveita alan tai minkään suhteen, joten puutarhanhoidon takia lähetin sen tonne tieteen saralle. Lola työskenteli ennustajana, ja viestintä näytti olevan sopiva myös ennustamiseen, joten sen valihin Lolalle.
Huomatkaa muuten, miten John Simlius'in nimi on muuttunu suomennoksessa Janneks :D

Kohti kampusta! Rhonda vilkutteli taustalla.

Ja tytöt vuokras mieluummin itelleen kämpän ku muuttivat asuntolaan. Lolan erakkomaiselle luonteelle se ainakii sopi paremmin ku hyvin.

Lilian hassuttelee ja ottaa kuvia itestään.

Ja tällä välin Lola roskisdyykkaa :D Löyti muuten tuolta perhosen. Mitähän se siellä lie teki?

Sit tapahtu tämä: Saviukkelit ei tahtonu millään palautua ja Lola ja Liliankii päätti kadota. Taustalla leijuu Lolan siivet... Ne ei vaan millään palautunu, joten siirryin kaupunginmuokkaukseen. Johon en kuitenkaa päässy, Ladataa-ruutu jäi vaan pyörimään. Piti poistuu ctrl+alt+del kautta.

Uus yritys:

Lilian, onko toi ihan varmasti pelkkää limpparia?

Se halus välttämättä huijata karkkia automaatista. Käyhän se näinkii. Valitettavasti se sai jotain Nugaattia tms. Se oli jo yhen patukan vedelly ilmaistuotepöydästä eikä se tykänny siitä yhtään.

Ravistellakii voi :D

Löysin kasvisimin!

Ja Lilian teki sen kanssa heti tuttavuutta.

Lola tekee jotain kaavioita.


Ja sitten keilaamaan!

 Etkai vaan ota sitä ihan turhan tosissaan? :D

No mut näyttää se Lolakii keskittyvän tarkkaan.

Kotona syödään sallaattia.


Ja kapinallinen simi tekee katutaidetta, eiks je? Hölmöä vaan, et katutaiteen voi tehä vaan tollasen ruudun sisään. Mut onneks toi ruutu häviää valmiin työn ympäriltä.

Ja sit leikitään tolla viestintäopiskelijan radiohärpäkkeellä.

Ja taas katoamistemppuja. Tän jälkeen kumpikaan ei millään suostunu vaihtamaan vaatteita. Sit yritin tallentaa, ja tallennusruutu jäi vaan pyörimään. Pyöri varmaan puol tuntia, ja sit sammutin koko pelin taas ctrl+alt+del kautta. Normaalisti tää tallentaa parin minuutin ajan, riippuen vähän tallennuksesta. Nyt sit mietin et onko tää yleinen bugi vai johtuuko tää siitä, et noi simit on keijuja. Noi ku alkaa katoilemaan ni nii alkaa myös muut kampuksen simit, osa niistä oli yliluonnollisia.


Tässä sit muutamia kuvia vielä ennen ku lopetan:

 Lilianilla oli yhtäkkiä tällänen moodlet :p

 Ironista?
 Vakuuttavaa. Lolan eka toive yliopistolla.

Uusia juttuja :D Lisäks voi ilmottautua koehenkilöks. Nää tosin on tullu ton Vuodenaikojen mukana, ja en tiiä onko ne normaalilla simillä vai vaan yliluonnollisilla.

Ja taiderakennuksen juttuja.


JA vielä loppuun kaks videota. Ekaks, laamamaskotti, wtf dude, noi liikkeet? Ku ekan kerran näin ni tuli sellanen "ET OO TOSISSAS!!! *facepalm" :D Tota on liikaa ja kaikkialla ja nyt jo simssikii :D (Vastaus: Opan Gangam Style...argh.)
Ja koska simit katoili, tää nauratti jonkun verran :DDDDD
Kiitos ja näkemiin :p

4 kommenttia:

 1. Aargh! Psylaama:D Mutta kivoja kuvia, harmi että sulla bugaa noi simit, oon tosin itekkin huomannu sitä mun pelissä että simien latautuminen kestää kauan. Ja vahaukot on pelottavia D:

  Ja mun mielestä toi kuunvalon nälkä on jo Supernaturalissa, tai ainakin mun simit saa ton moodletin tosi usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Supernaturalistahan se :p En vaan ite oo ennen tota nähny ja unohin mainita et SN myötä tullu :D

   Poista
 2. Lievästi sanottuna kuolin, mun pahin pelko: gangnam style simssissä kävi toteen :"DD

  VastaaPoista
 3. Hyi eii gagnam stylee simsiin eieieieiei x(( Nyt angstviilsd44. Hajoilin Lilianin limpparikuvalle, näyttää niinku sillä olis nestemäistä kokaiinia tölkissä ku silmiä vilkasee :D Ja ehdottomasti käyttöön tämä alastonmallina oleminen! Ja siitä tietenkin 50 kuvan postaus tänne, kiitos! x)

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)