tiistai 10. tammikuuta 2012

Roget - Osa 4: Corbin



***


Täällä taas! Oon pelaillu suht paljon Bealla nyt. Kuviakii tulee siihen malliin, eli enemmän ku viime osaan.
Ekana tässä kuvat siitä, miten taloa remppasin vähän. Kyseessä on siis se Twinbrookin pikkunen pitkulainen talo siinä koulun nurkilla. Tältä se näytti alkuperäisseinillä ja tapeteilla etc:




Tän verran Rogetien rahoilla sitä sai rempattua:




Jees. Bea on kans jatkanu maalailuaan, ja tuossa vähän aikaa sit sai taidon huippuunsa. Parhaillaan se taitaa olla maalarin uran tasolla 7 tai jotain. Tälläsiä sieltä on tullu:



Nerokkaalla tyylillä maalattu, kohde näkyykii tuossa taulun ittesä vieressä.



Tää on sit sekopäisellä tyylillä. Ei varmaan vois uskoo et kyseessä on tietokone.



Joku hämärä pallokala.



Tigerin muotokuva. Se maalaus on oikeesti siis noin tumma. Pitäs tehä vielä muista muotokuvat + varmaan Tigerista toinen.



Ja välistä Bea kans harjottaa kirjotustaitojaan. Kirja "Kun äitisi on pahin vihamiehesi" valmistu jopa.



Tai sitten leikkii koiraa. Katoin silleen "WTF?!" ku se vaan rupes läähätää ja haukkumaan, vaikkei edes ole koiraihminensim tai mitään, ja omistaa neljä kissaa :D Ja kissoista puheen ollen...




Pennuilla oli synttärit! Ylempänä Taco ja alempana Tino. Tino on ihan ruumiillisesti kopio emästään, Taco taas on lähinnä todella lyhytkarvanen ja on vähän hassua koska vanhemmat on kuitenkii aika karvasia molemmat. Mut ajattelin et Taco jatkais Rogetien kissojen sukua, ja loisin sille siamilaisen puolisoks ku on itekkii tollanen hirmunen hoikkeli! Jotenkii tykkään ihan kauheesti siitä, etenkii tuo häntä on vaan niin ihana!



Sulonen Tino ku nukkuu ♥



Mut siirrytään taas Bean seuraan. Nainen päätti kävästä Egyptissä tsekkaamassa paikkaa. Alusasussa. Mut jaa, mikäs siinä... mut eikö se tunnu vähän inhalta kävellä hiekalla sukkasillaan?



Bea ei saanu edes Egyptissä olla rauhassa paparazzeilta. Ilmeisesti 1-tähden julkkis on suurta Egyptin paparazzeille.
Tän enempää ei kuvia oo tuolta Bean Egyptin reissulta, ku kesti vaan 3 päivää ja ne meni aika nopeesti tuolla Sfinksissä. Mut ei jääny viimeseks Egyptin matkaks!



Kotona yhtenä iltana Alice päätti et nyt oli hänen aika jäädä eläkkeelle! Oliha hällä ikää jo... lähemmäs 90 päivää, vuotta, mitä lie.



Alice päätti omistaa loppuelämänsä puutarhalleen, jota oli hoitanu rakkaudella jo vuoskymmenet.



...ja sitte kuoli puskaan.



Beakii vuodatti muutaman (krokotiilin?)kyyneleen.



Myös kissat tuli kaikki suremaan emännän lähtöä.



Ja ah, miun suuri rakkaus! ♥



Ja Bealla on oma tapansa käsitellä äitinsä pois menoa.



Jälleen kerran pientä muutosta taloon. Yläkerta oli alunperinkii tarkotus, mut tosiaan rahat loppu sillon kesken. Nythän talo oli myös kokonaan Bean oma. Tuo pikkukuva on siis kuva yläkerran todella keskeneräsestä huoneesta.



Paljoa ei kyllä Bea oo itkeskelly - olihan ne loppuun asti Alicen kaa vihamiehiä, ja nii ovat edelleenkii ku Alice on haamu. Bea lähinnä maalailee ja viettää mielenkiintosta taiteilijaelämää. Ja ilmeisesti kuuluisan maalarin salaisuus on et tauluun saa tunnetta ku maalaa talvimaisemaa bikineissä.



Alice tuli kylään ja poltti hihat tietokoneen kanssa. Taco pohtii vieressä.



Bealla on muuten myös käärme! Joku tavanomanen boa, Tigerin metästämä. Nimeltään Bon Bon.



Yllättäen oli Bean synttäreitten aika. Ja siitä tuli siis aikuinen!



Tukka on vähän pitempi ja väri pysy vihreenmustana. Kokeilin kyllä Bean alkuperästä väriä eli jotain ruskeeta, mut se ei oikein sopinu. Ja Bea haluu taiteilijana pitää nuorekkaan ulkonäkönsä.



Ja taitelijaelämä jatkuu. Bea varas synttäreittensä kunniaks matkan Egyptiin, ja kirjaimellisesti vietteli laatuaikaa.



Oho, ykätauti iski!



No ei vaiskaan. Bea vaan toi pienen tuliaisen mukanaan Egyptistä.



Kumma kyllä Bea on äitisä pois menon jälkeen hoidellu kunnialla tän jälkeenjättämää puutarhaa.



Alice on myös aika aktiivinen jopa tuonpuoleisessa. Piirtopöydälle oli unohtunu Alicen vanha luonnostelma, ja se kävi sit eräänä yönä tekemässä sen valmiiks!



Tälläsen sisustussuunnitelman se sit teki. Mihin tarkotukseen lie, luulin et palopostit oli keksitty jo ajat sitten jo.



Bean sekopäisestä taitelijaluonteesta huolimatta nainen otti raskauden aika vakavasti, ja kävi kirjastossa lukemassa raskauskirjoja. Taitaa minnuu itteeni enemmän jännittää se lapsi ku Beaa, mielestäni ku Bea ei ole ollenkaan äiti-ihmisiä, mut tuntuu ottavan tuon kaiken todella rennosti.



Kotona Tigerista tuli jo vanha herra.



Aika tuntu menevän muutenkii siivillä, ja yllättäen vaavi ilmottelikii jo tulostaan!



Nohevana tyttönä Bea polki koko matkan pyörällä sairaalalle, ottamaan vauvan vastaan aivan yksin. No mut kukapa sinne mukaan oliskaan tullu, ku isä on ties kuka ja ystäviä ei Bealla pahemmin yksinäisenä sutena ole?



Tulokas oli Rogetien ensimmäinen miespuolinen jäsen! Pelaan sukua siis aakkosilla, jos joku ei muista tai oo tietonen, ja C:llä oli tosi vaikee keksiä nimeä! Ensin ajattelin Charlieta ja Charlesia mut jotenkii ei vaan sopinu kuvaan, ja lopulta pojasta tulikii sitte Corbin. Poika on ekstentrinen ja neuroottinen. Toivottavasti ei elämä Bean kanssa ole liian neuroottista, Bea ite ku kasvo teini-iästä eteenpäin periaatteessa ilman äitiä vaikka "biologisen synnyttäjänsä" kanssa saman katon alla koko elämänsä asukii.



Corbinin kehto on äitinsä makuuhuoneessa yläkerrassa, tietysti. Heti ku Bea oli tuonu pojan kotiin, Alice nous haudastaan. Ajattelin et käy kattomassa lapsenlastaan, mut ei ku tää meni ja ruokki Bon Bonin...



...ja sen jälkeen siirty pelaamaan tietokoneella.

11 kommenttia:

  1. Hei, tosi kiva postaus! (: Näitä Rogeteja on tosi mukava lueskella, seuraavaa postausta vaan kehiin. (: Taco on kyllä muuten kivannäkönen kissa(toki muutkin niistä) ja jotenkin tykkään hirveesti sen nimestä. Taco on vaan jotenkin kiva nimi. :-D

    -Heidi

    VastaaPoista
  2. Ihana kummitusisoäiti kun lapsenlapsi ei kiinnosta! :D "mitä vielä, käärme täytyy ruokkia ja tarkastaa sähköposti!"
    Odotan innolla talon valmistumista, millainenkohan koti sopii Bealle! Corbin on todella hieno nimi, toivottavasti siitä kasvaa hieno simi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heha eiks vaa? :D Alice kans käy ahkeraan piirtelemässä piirtopöydällä. Corbin ei vieläkää oo kiinnostanu. Rages kyllä kissojen repimästä sohvasta, mut ei Corbinista oo sanonu mitään :DDD
      Ainakii mitä nyt oon pelannu ni ihan kiva tyyppi tuo Corbin :P Sulosempi ku äitisä ULKONÄÖLLISESTI, thank god :D Mut vielä ei tiedä miltä se lopulta tulee näyttämään.

      Poista
  3. Bea on ihanan persoonallinen. Näitä on aina hauska lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tajusin kattoo miltä se Marko näytti ja ihan suoraan sanoen yllätyin et Bea on noin kaunis :D mietin et miltäköhä Corbin näyttää :))

      Poista
  4. Hajosin, kun Alice kuoli puskaan. Anteeksi. :D

    VastaaPoista
  5. rogetit on kyllä niin mukavaa luettavaa ( + kuten on firqutkin) ja tykkään tästä, että tässä pelataan tällee vähän 'vapaammin' ni voi kokeilla pelin erijuttuja ja näin .. oot tainnu laittaa haudan tolle asuintontille ku alice käy aina välillä yöllä vierailemassa :D valitsetko muuten ite nuo luonteenpiirteet vai annatko pelin arpoa jaja pelaatko kuinka pitkällä eliniällä ku tuntuu menevän nii nopeesti ettei tunnu ainakaan siltä 160 päivän vauhdilta ?

    thanks (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti itelles ;)
      Joo, Alicen hauta on tontilla. Ajattelin et näillä vois kerätä noita hautoja kans :D
      Teen noitten luonteenpiirteitten kaa vähän miten sattuu. Välillä se valkkaa niitä ite, esim. Bean viimenen (ja ekat?) piirteet. Corbinille taisin ite valita piirteet. Ei oo ollu vielä yhtäkään ekstentristä simiä eikä kyllä harrastelija-keksijääkään :D Ja varmaan Bean takia tuli tuo neuroottinen, mut se on kans ihan kiva piirre. Itellä on tasan yhellä simillä ollu tuo.

      Rogeteilla pelaan sitä normaalia 90 päivän vauhtia. Kerkee jopa näkemään sukupolvie useemmin ku yks kerran vuoteen :DDD Ku huomasin itseasiassa et Sandra synty jo syksyllä 2009, ja edelleen se tuolla vetelee aikuisena :D

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)