perjantai 5. elokuuta 2011

Tony Charmer - Osa 0: Tony Charmer esittäytyyTässon Tony. Tony Charmer.
Tony on aivan normaali mies. Not. Tony flirttailee, Tony hurmaa naiset karismallaan ja suudelmillaan. Tony rakastaa bilettämistä ja julkisuutta, asuu siksi Bridgeportissa. Työkseen tekee yksityisetsivän hommia: joustavat työajat aka enemmän aikaa roikkua baareissa.Tony ei aio koskaan mennä naimisiin, hänen suurin toiveensa on pelehtiä viiden eri simin kanssa viidessä eri paikassa, siitä on toteutettu jo kaksi (sänky ja hissi). Siitä huolimatta Tonylla kyllä on seurustelukumppani - jota ei ole tavannut sen jälkeen kun suostui tytön seurustelupyyntöön. Hississä Tonyn naapuri.

Tony harrastaa huvin vuoksi rumpujen soittoa ja vapaa-ajallaan (siis sen osan siitä kun ei ole bilettämässä ja naisia kaatamassa) sekoittelee mehudrinksuja. Ehkä hän keksii jonakin päivänä jonkinlaisen tyrmäysjuoman?Tonylla on myös toinen ässä hihassa: hän aikoo muuttua (MINÄ aion muuttaa!) hinnalla millä hyvänsä vampyyriksi, hurmata kaikki naiset ja valloittaa Bridgeportin kaupungin jälkikasvullaan, joiden kasvatukseen ei itse aijo koskea pitkällä tikullakaan.


...Tonylla on myös kerran ollut bugittavat housut. Iltahuvien mukana tulleet vieläpä! Eiks oo kiva?
---


Piirteet lyhyesti: flirttaileva, tähtiainesta, loistava suutelija, bilehile ja karismaattinen. Ajattelin kyllä, josko muuttasin esim. Tuon suutelija tai tähtiainesta tms. Sitoutumiskammoseen tai johonkii toiseen Tonylle sopivampaan piirteeseen. Ja idea Tonyyn tuli siskolta, ku se pelas kakkosta ja teki siihen ukon ja sille vaimon, ja sit se pisti naapuruston naisia yks toisensa jälkeen paksuks sille ukolle :D

Seuraavaan kertaan, moi!

4 kommenttia:

 1. Todella hauskat noi bugittavat housut! :D
  Missä lisäosassa voi muuttua vampyyriksi? Onko Sims 3:ssa muita erityisiä satuolentoja tai muita hahmoja?

  VastaaPoista
 2. Iltahuveissa voi muuttua. Alieneita on, tai siis.. no joo.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista, Beatrish!
  Vampyyriks voi tosiaan muuttua Iltahuvit-lisäosassa, niiku VanillaH tuossa sano. Muita erikoisuuksia tulee yks joka pelissä:
  peruspeli - haamut
  Maailmanmatkaaja - muumiot
  Unelmaduuni - Simbotit (kakkosen servoja edeltävä botti)
  Iltahuvit - vampyyrit
  ja Täyttä elämää - Mielikuvitusystävä.

  Alieneita ei varsinaisesti ole, vaan siminluonnista löytyy erikseen ihonväreinä kahta eri sävystä, normaalia ihonväriä, vihree, punanen, sininen ja olikohan jotain muuta vielä. Mut ei oo kuitenkaa ufoja tai mitään kolmosessa.

  VastaaPoista
 4. Siminluonnissa on mahdollista saada tämän väriset ihot:
  -Sininen
  -Valkoinen
  -Vihreä
  -Punainen
  -Normit ihot
  Ja noissa muissa kuin normeissa ihoissa pystyy myös valitsemaan onko tumma vai vaalea iho. Valkoisen ihon saat niin että laitat siniselle ja sitten kaikista vaaleimman ihonvärin.
  Jos taas laitat punasen kaikista vaaleimmalle nii näyttää aika kovaa normilta.
  Ja bugittavat housut oli tosi hauskat. Mitäköhän etupuolella näkyy? :-D
  Ja mulle kävi simssissä nii et vaikka en tuntenu koko vampyyriä nii silti oli vaihtoehdois et "Pyydä muuttamaan" :O
  Ei mulla muuta...
  Ja tuo Tony muistuttaa Bridget Jonesissa sitä sen pomoa. Varmaan silmät ja hiukset tekevät sen...

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)