Rogetien kissojen sukupuu (upd 10/2017)

Kyllähän tää kissojenkin suku ansaitsee oman sukupuunsa :p

Kuvassa urokset merkattu oranssilla ja nartut sinisellä, mustavalkonen "risti" nimen vieressä tarkottaa, et kyseinen kissa on jo poistunu rajan toiselle puolelle. Värien mielenkiintosen periytymisen takia en halunnu kuolleitten kissojen kuvia muuttaa mustavalkosiks, enkä nimiä harmaalle, jotta sukupuoli on helpompi hahmottaa.Hera on kuvassa vanhus, löysin siitä vaan yhen hyvän kuvan aikuisena, mut siinäkii oli kuun valo enkä saanu siitä millään muokattua kunnollisen väristä. Mut eipä se haittaa, kun ei Hera kuitenkaan ollu "perijä".

4 kommenttia:

 1. Aaaaaaa tätä mä oon oottanu :D Tykkään aina vertailla simejä (oli ne sitten eläimiä tai ei) toisiinsa sukupuussa :D Kuka on periny kenenki piirteet jne x-)

  VastaaPoista
 2. Jess! Voisin itekkin alkaa kasvattaa kissasukua, noiden väriperiytymien tutkiminen on hauskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissasuvun kasvattaminen on yllättävän helppoo! Ei tarvii ees tehä mitään niitten kaa ku ne hoitaa itte sosiaalisoimisen. Pitäsköhän joskus avata joku noista kissoista CAPissa ja kattoo et miten helkkarin monta layeria niissä oikein piileekään :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)