sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Pantteri - Osa 7: Kissoja, kissoja, kaikille kissoja

Joo vois olla ehkä aika saaha tää postaus uunista ulos, tää on istunu nyt täällä luonnoksissa ehkä jonkun vuoden päivät ku edellisellä pelikerralla jäi käteen noin ~88 kuvaa, joka oli liian vähän, ja meinasin et käyn pelissä ottamassa uusia kuvia mut aika vaan mennä hurahti ohi ja avasin pelin kirjaimellisesti vasta eilen (1.10.2022) :D 

Luulin koko ajan et tää postaus oli täysin raakile ja yllätys oli suuri ku avasin tän ja löysin täältä kaikki tekstitkii valmiina. Noh, heitin silti loppuun kourallisen kuvia lisää! Ja seuraavaan postaukseenkii on kuvat otettuna, eli sekin postaus tulee ulos jahka kerkeen :D Voi olla et pelikii aukee taas piakkoin, oli meinaan aika kivaa pelata pitkästä aikaa! Latasin kans muutaman jutun, minkä pitäs auttaa peliä toimimaan vähän paremmin, joten jo niitä testaillakseni avasin pelin. Yritän jossain vaiheessa linkittää niitä vaikka (esim. ens postauksessa?), just nyt ei jaksa kauheesti ajatella XD

Also alotin tässä noin pari kk takaperin koulun! Opiskelen nyt mediaa, tosin monimuotona eli noin joka toinen tai kolmas viikko on muutama lähipäivä, ja muuna aikana oon sit tehny muita juttuja esim. yhteisiä aineita koulun verkkokursseilla (tyyliin matikkaa), ku ne kuuluu nykyään myös aikuisopiskelijoille. Mut muutoin on siis edelleen ihan kivasti aikaa ja jos vaan maltan, ni availen varmaan simssiäkii taas. Katoin kans et löysin yhestä kansiosta jotain screenshotteja muista sims-sarjan peleistä, mistä en oo varma, oonko niitä koskaan tänne ees postannu. Mut täytynee niin tehä jos en oo vielä!

Noniin, siinä sit vähän kuulumisia. Tästä eteenpäin on sit noita noin vuos sitten kirjoteltuja tekstejä siihen asti et uuet kuvat alkaa (d44) ^^ 

Ja muistutuksena: pelaan tätä siis I'm Surrounded By Idiots -idealla eli en ohjaa ku vaan aina yhtä simiä kerrallaan :D

 ---

Siis ei VOI olla näin vaikeeta yhteen blogiin kuvien lisääminen rgnwrgnwlnglw. Varmaan sata kertaa sai vääntää ja kääntää, kerran poistin kaiken koodinkii ku iski taas jonkun sellasen koodin tuonne mihin ei mahtunu enter eikä kuvat eikä mikään.

Mut vaikeuksien kautta voittoon, vihdoin sain kaikki EKAT kuvat tähän. Katotaan nyt jaksaako Blogger edes pyörittää tätä editoria niin kauaa et saan kaikki kirjotettua. Loppuajasta alkaa aina lagaamaan kuvien kanssa niin pirusti enkä tajuu miksei ne vieläkään oo saanu tätä toimivaks. No mut, ainankii on yks yhteen simssin kanssa... (Edit: Toimiiko tää muuten vieläkään kunnolla?)


 

 

***

Katelynilla ei taas järki päätä pakota.

Sitä saa mitä tilaa.

Onks sillä kädessä Carita?

Veera huolehtii kyl hiton hyvin näistä työtaidoista!

Niin, adoptoitiin muuten kissanpentu. En muista oliko tätä edellisessä osassa vielä? No ensi töikseen se kävi Katelynin kimppuun vissiin :D Mipsu tais olla pelin antama nimi.

Sillä aikaa Markku lähti hoitamaan töitä, ja tää hiton keikkajärjestäjä käveli KOKO AJAN tuosta lavan läpi toiselle puolelle ja taas takas, ja häiritsi töitä.

Haista sinä kukkanen.

No tuli sieltä sentään ihan kiva palkka.

Jaha, flunssa kiertää vissiin sit.

Kattelin huvikseen noita adoptoitavia eläimiä (halutaan toinen kissa jossain välissä), ja tuo eka koira on vissiin joku bodybuilderkoira.

Okei, nice :D En oo aiemmin pelannu kauheesti noidalla, enkä ollenkaan sellasella jolla ois lemmikki!

Markku tuli kotiin ja Mipsu on automaattisesti kiintyny siihen, ainankii jollain tasolla :D

Vähän lähikuvaa. Mipsu on siis vielä pentu tässä vaiheessa.

Koitan nyt kerrankii saaha kissalle ja simille hyvät välit, normaalisti ku niitä ei saa ikinä ees silittää ja tunkevat vaan syliin ite sillon ku huvittaa (realistista tosin).

Tästä hämmennyin, en oo kai koskaan adoptoinu talouteen pentua ni en tiiä tuleeko tää kaikille, vai johtuuko siitä et Markku on noita.

Tälle sit taas sen sijaan repesin XD

Jokohan ois tarpeeks kuvia siitä ku nää bondaa? :D (Meinasin kirjottaa "jokohan ois tarpeeks bonding-kuvia" mut niitä ei kyl tarvii olla yhtään.)

Mipsulla on vaan tasan yks piirre ja se on tämä.

Ja se saa tälläsiä randomkohtauksia.

Minkä aikana se vaan varovasti koittaa koskettaa ja sit läpsii tassulla sitä objektia :D Tässä sitä hämmentää kirjahylly. Ihan hauska animaatio, koska totahan kissat oikeesti joskus tekee. Jokainen kissanomistaja on varmasti nähny sen ku kissa ei syystä tai toisesta yhtäkkiä tunnistakaan jotain tyyliin kaukosäädintä tai maton reunaa tai sukkaa ja sit tassulla koittaa varovasti testata et onks se turvallinen - tää näyttää just siltä!

Markku sai sen verran rahaa et tähän väliin pieni talonlaajennus!

Tosin talo itessään on edelleenkii hyvin tyhjä ja kolkko ku rahaa ei riittäny mihinkään ylimääräseen. Tästä siis ulko-ovelta oikeelle näkymä. Vasemmalle jää se edellisten kuvien kirjahylly, ja ovesta pääsee vessaan. Keittiön seinä lähti veke ja makkari siirty toiseen kohtaan.

Tässä vessaa ja kalusteet joita en vissiin kerenny vielä vaihtamaan Lynietin takia. Tuossa pöntön (en puhu nyt Lynietistä) vieressä olevan seinän takana on suihkuamme. Ovesta pääsee vanhempien makkariin.

Takas tuvan puolelle, tuossa alkovissa oli ennen se sivuhuone. Taloa laajensin siis myös takapihalle päin, vasemmalta pääsee vanhempien makkariin ja oikeella on vaan ekstrahuone. Lähimmästä ovesta pääsee tyttöjen huoneeseen.

Tässäpä tyttöjen huone tällä hetkellä. Melkein koko perhe koolla, Mipsukii on paikalla :D

No nää kuvat ei vissiin sit taho loppuu millään.

Sivuhuoneesta toistaseks löytyy vaan tää leuanvetotanko.

Vanhempien makkari. En tiiä mikä kattopala tuossa tokassa kuvassa oven kohilla vammaa.

Ja makkarin toisesta ovesta pääsee tosiaan tänne vessaan ja sieltä jälleen eteiseen.

Tässä vielä pohjapiirros.

Tyypillistä - aina se sisaruksen käytössä oleva lelu on just se millä ite haluais leikkiä.

Veeralle ois kyl työtehtäviä tarjolla mut harmi vaan ei voi tehä, en usko et simit näitä kuitenkaan toteuttaa itsenäisesti.

Markku lahtaa kaikki peurat ajellessaan kiireessä töihin.

Vähän tyhjää ja "ihana" sää.

 Joku onneton meni sitten osumaan salaman eteen :DDDDDD (Ja tuota ei sitten tehny Markku.)

Henkiin jäi.

No harm done :D Vissiin tuli sellaset lööpit et mainettakii tuli lol

Jäätiin vielä harjottelemaan taikatemppuja tohon et sais sen työkokemuspalkin (vai mikä se nyt on) tappiinsa ja pääsis seuraavalle tasolle.

Samalla ku Veeralle soittelee taas tämä tyyppi. Unohan aina kuka tää on ja siis täähän on toinen niistä pojista jotka on merkattu Veeran lapsiks, mut Simssin tarinan mukaan se oli vaan niitten lapsenlikka ja poikien vanhemmat vaan häippäs johonkii. Mut ilmeisesti siinä ei voinu laittaa kahta lapsi-simiä ja aikuista kämppiksiks ni siks on niille "sukua".

Mut niin, olihan se työkokemuspalkki. En tosin muista mones taso tää nyt on.

Tulee tosta laatikosta mieleen Christopher Nolanin leffa The Prestige, ootteko nähny? On muuten helekkarin hyvä (kuten sen leffat yleensäkii).

Siis saako Lyniet jotain traumoja siitä ku Markku on töissä ku tää on jo toinen kerta ku tulee luonteenmuutos ku Markku on TÄLLÄ tontilla töissä. Also: taas pelkkä välilyönti ja aloin sit miettii et...

...JEP -.-" No ihan mielenkiintosta nähä et voiks se tästä vielä muuttuu :DDDD Huomatkaa moodletit!

Ei mee hyvin nyt.

Markku pystyy nyt taikomaan esineitä tyhjästä :D Noi ei tuu siis käyttöön mut ovat vaan osa esitystä.

Kissaa ei taaskaan (muka) mahtunu kehumaan muualle ku tuonne puutarhaan.

No on siellä joku näköjään käyny leikkimässäkii...

En keksi mitään sanottavaa tähän. Kissa sai kehut ja silleen.

Työhommia tiedossa. Ei oo muuten ihan äsken ollu itellä simi urheilu-uralla ni suurin osa näistä jutuista on itelle taas "uusia" :D

Jännittääkö?

Markkuhan tietty korjaa. En muista saatiinko sen verran lisärahaa et ostettiin jo uus vessanpönttö. (Edit: Ei.)

Ostin tuonne sohvan. D44.

Ei ois pitäny vissiin kastella varpaita vessanpöntössä.

Toinen kissa!!! Tän nimesin vissiin ite ku sopi hyvin Mipsuun :D En muista mikä sen nimi alunperin oli. Ja kyllä se on poikakissa koska kissojen jalostus on hauskaa.

Tässäpä hän!

Ja ylpee isäntä.

Meinasin kusta housuun ku käänsin ruutua ja yhtäkkiä oli selän takana hevonen. Ei, ei kuulu talouteen, tontti vaan on villihevosten reitin varrella.

Siistiä :D Oon tosi yllättyny kuin hyvin Veera suoriutuu töissä ilman et ohjailen sitä! Se on vanhus mut katotaan jos se pääsis huipulle ennen ku jätän sen eläkkeelle. Niin monta kertaa on jo tullu ylennys et ei luulis olevan enää pitkä matka sinne!

Markulla on jo idea siitä et miten vois onnitella.

Muppetin piirteet. Tulee kyl olemaan mielenkiintonen kaksikko :D

Tätä se on sit 90% ajasta :DDDDD

Lynietistä kuoriutu astronautti.

Sävy sävyyn kissan kanssa.

Nää käy vähän väliä öisin makkarissa toteemassa et Markku on noita.

Mipsu oli menossa Muppetin luo mut veti lipat ;__;♥

Pitää koittaa saaha näistäkii kaverit jo hyvissä ajoin, vaikkei kissojen kesken se ookaan kovin haastavaa.

Taas :D

Tulipa autenttinen kissankuvaamishetki ku piti painaa C mut painoinkii vahingossa 0 tai 1 ja sit C ja jäi tällänen kuva käteen.

Lattia näyttää tosi hämmentävältä, mut kissa on söpö leikkiessään :D

Katelyn ihasteli kovasti Mipsua, ja sit ku pausetin ja käännyin ympäri...

Ni tää oli mitä näin XDDDDD

---

NONIIN ja tästä eteenpäin on sit kuvia uusimmalta pelikerralta!

Avasin tosiaan pelin ekaa kertaa about vuoteen ja olin hetken aikaa aivan hukassa et mitä nyt tapahtuu ja missä mennään :D

Katelyn katteli kissan leikkiä noin parin tunnin ajan, ja meni sit nukkumaan noin kello 2 yöllä.

Ei mitään hajua miks tää kuva on olemassa.

Ja täällä heräillään jo!

Kiva tietää tälleen kolmelta aamuyöstä. Ja vastaus on: ei.

Veeralla ei ollu parempaakaan tekemistä ku mennä leikkimään lastenhuoneeseen keskellä yötä.

Katelyn näkiä unia Muppetista ja lammikosta, ja Lyniet jostakii kai urheiluun liittyvästä. Hauska ajatella, et Veeran leikkien äänet ois vaikuttanu uniin :D

Täällä Markku taas oli just kerenny syömään.

Jotain pilaantunutta :|

En keksiny muutakaan tekemistä ku harjotella taikatemppuja, ku keikkojakaan ei saa aamuyöstä ollenkaan. Kyyhkystemppu ei menny niinku Strömsössä.

Mut sit onnistu!

Grafiikka 6/5. Kiva muuten kissataloudessa tällänen temppu varmaan.

Muppet uneksii jo ruuasta :DDD

Söpö :>

AINIIN ja latasin kissoille ja koirille default viikset! Enää ei tarvii käyttää niitä kaulapannoissa olevia viiksiä, jotka tekee sellasen tyhmän karvapainauman kaulaan vaikkei siinä oo kaulapantaa. Jostain syystä nää on pennuilla mustat enkä tiiä vielä, saako sitä jostain säädettyä. Menin CAPiin sen takia mut...

Ei ihan toimi pentujen kanssa tämä :DDD Ku zoomaa kauas (vai lähelle?) ni kissa jää tälleen reunan taakse piiloon. Enkä löytäny noita viiksiä mistään täältä - mut sen verran jo eilen pelasin et kissoista toinen kasvo aikuiseks ja näköjään viikset muuttu valkosiks. Eli ehkä ne on vaan pennuilla mustat.

 

Muttajoo, siinä ois sit vihdoin ja viimein tämä postaus. Seuraavaan on tosiaan kuvat jo kasassa, eli ei toivottavasti mene vuotta sen julkasuun XD

4 kommenttia:

 1. Täytyy nyt ryhdistäytyä ja kommentoida saman tien ennenkä unohdan. Vaikka vihaan edelleen tätä uutta kommentointikenttää. Saisko ees esikatselumahollisuuden takas, pls?

  Avasin btw tän postauksen ansiosta itekki eilen kolmosen ja pelasin kunnolla ekaa kertaa moneen kuukauteen. On se innostus pienestä kiinni :D Oon nimittäin viime aikoina lukenu ja kattonu niin paljon kakkoseen liittyvää sisältöö et keskittyminen on ollu 100-prosenttisesti siinä.

  * * *

  Kunto on yks taito jota simit kyllä mielellään kehittää, ainaki jos on yhtään siihen viittaavat piirteet. Juuri muuta ei ainakaa mun pelissä sitte opitakkaa. Paitsi joku ruuanlaitto, mut se ny tulee siinä sivussa.

  Aaaaa, keikkaesiintymistä! Sain siitä aikoinaan erittäin tarpeekseni mut nyt alkaa taas olla ikävä, koska sitä keikkaa oli aina niin hauska seurata.

  Taikalemmikki :o Onkohan tosta mitään konkreettista hyötyä vai onks se vaa moodletti? Joka tapaukses söpö idea. Kakkosessahan noidat voi taikoo itellensä spectral familiarin = taikakissan, ja se on tyyliin ainut loitsu jota ikinä käytän.

  Joo toi oikukas-piirre tuntuu olevan irl kaikilla kissoilla defaulttina xD

  Näitä talokuvia ku kattoo nii tekee itekki hirveesti mieli alottaa taas ihan nollasta. (Spoiler:) Mistbornit muutti just (tai no vuosi sitte mut anyway) ihan jäätävään kartanoon ja niillä on silti tilillä yli 500k, eikä missään oo enää mitään ideaa. Oon vakavasti harkinnu et muutan seuraavan perijän omilleen tyhjällä pankkitilillä, mut en myöskään millään haluais luopua perheen muista jäsenistä, ja nolla rahaa + täysi talous ois luultavasti vähän liikaa kaaosta. Onneks on vielä kauan aikaa miettiä.

  Tosi hauska muuten tuolla tyttöjen huoneessa toi hylly ikkunan päällä. Oon ite käyttäny hyllyjä vaan ikkunan alla ns. ikkunalautana, mut miksipäs samanlaista krääsä- ja/tai kukkahyllyä ei vois laittaa ikkunan yläpuolelle! Täytyy pölliä tää idea ja hyödyntää joskus.

  Joo ohjaamattomien simien yleneminen ois niin paljon helpompaa jos ne osais ite mennä suorittamaan noita kaninkolotehtäviä.

  Oon kuullu Prestigestä paljo hyvää, ehkä pitäis vihdoin kattoo se. En tiiä miks en ylipäätään kato enempää elokuvia, vaikka niihin tarvii sitoutua vaan pariksi tunniksi. Mulla nimittäin jää yleensä aina kaikki sarjat kesken ku kiinnostun jatkuvasti uusista :D

  Lol epävakaa on kyllä tosi epävakaa piirre. Saa joka välissä olla korjaamassa tota bugia.

  Kolmosessa on tosi hyvin tollasilla lisämausteilla tehty peruspelinki urista mielenkiintosia. Mulla on pitkä lista eri uria joita haluan kokeilla (uudestaan tai ekaa kertaa), mut tää haaste on siitä huono et ohjaamattomalla simillä et saa urasta läheskään kaikkee irti :/

  Haa, mainostan itekki seuraavassa postauksessa noita viiksiä (jahka saan sen vielä joskus kirjotettua loppuun)! Lataussivulla lukee et ne näkyy CAPissa mustana joka tapauksessa, mut mulla ei oo pelissä ollu pentuja nii en osaa sanoo bugaako ne kaikilla pennuilla. Viiksien väriä ei mun ymmärtääkseni ainakaan pysty mistään säätämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan jo ennätys tää oma kommentteihin vastaamistahti. Melkein vuosi tästäkii XD Mut hei, nyt on kans uutta postausta blogissa! Ei sen kansikuvan tekoon mennykään ku melkein vuosi.

   Tiiän tunteen, miun tekee vuorotellen miel pelata kakkosta ja kolmosta riippuen siitä, mistä pelistä oon viimeks lukenu postauksen :D Ja sit en pelaa kuitenkaan kumpaakaan.

   En oo varma tuota taikalemmikki-moodletista. Tai se vaan on se vanha uskomus et noidat ja kissat on hyvää pataa (lol) keskenään :D Kyl se ehkä vähän nopeemmin nostaa kissan ja simin suhdetta? Ja nää kissat näkyy Markun perheenjäseninä, mut en tiiä näkyykö ne muillakii normaalisti. En muuten oo muistanu kattoo tätä muitten suhdepaneelista.

   Mie en tainnu ees ajatella ku laitoin tuon hyllyn ikkunan yläpuolelle :DDD Miulla on niitä vähän kaikkialla aina. Ikkunalautana taas en ite oo koskaan tajunnu käyttää!

   Ite erityisesti Rogeteilla tykkään siitä et testaan aina jokaisella simillä juttuja, mitä en oo ennen testannu, ellei joku asia nyt vaan oo jotain mitä ehottomasti haluun jollekii toisellekii simille.

   Poista
 2. "Minä voisin olla sinun PANTTEERIIH" - eka mitä ajattelen, kun nään uuden Pantteri-postauksen :DD En muista ketä nää on (paitsi Markku), mutta ei se mitään, tää on aina mahtavaa kontenttia!

  Oon ihmetelly omassa pelissä tuota "Kissa sekosi täysin" -ilmoitusta. Mikä sen triggeröi? Liittyiskö se tuohon Oikukas-piirteeseen muuten?

  En oo ainakaan ite koskaa nähny noita "Oma kissanpentu" -juttuja :o Ehkä se on joku noitien leimaantumisjuttu sitten?

  En muistanu että näitä lapsia on kaks hääh - aiku nii oliki!

  Lynietillä ei oo kohta enää persoonaa :DD terapiaan tuo lapsi ja äkkiä

  Mie en oo vissiin ainoa joka sätkyilee simssin hevosille :DD yhtäkkiä ilmestyvät heppahaamut on pahoja

  Aattelin kans että kyyhkyt ja kissat, o-ou :D Onneksi Muppet oli tyytyväisenä nukkumassa, ja toisella oli omat ruuat.

  Kuinka pitkät kissojen eliniät sulla muuten on suhteessa perus ihmisten elinikään? En oikein tiedä, mikä olis sopiva lifespan, kun nyt oon laskenut että pelissä on ns. realistinen suhde ja ylikin, mutta silti tuntuu elukoiden elämä loppuvan kesken. Vaikka se kai realistista onkin.

  Pieni tauko pelikertojen välissä mutta eipä mittään xD Hauska oli taas lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hajua mistä tuo on lainaus :D Pitäs kyl tehä joku sukupuuhommeli vaikka ei ookaan vielä pitkä suku. Mut uuden postauksenkii takia, muistin virkistykseks: Markku Pantteri on siis alottaja, ja se meni kai naimisiin asti townie Veeran kanssa. Näillä on kaks tytärtä: Katelyn ja Lyniet. Lisäks kaks kissaa, Mipsu ja Muppet :D Toistaseks ei vielä muuta väkeä ole talossa. Kissoille joskus suunnitelmissa pentuja.

   Luulen et se liittyy just tuohon piirteeseen. Miulla ei muut kissat esim. Rogeteilla tee tyyliin koskaan, mut tässä taloudessa se on jokapäivänen asia.

   Miulla taitaa olla pelissä joku pelin oma normaali elinikä kissoilla. Voi olla et oon säätäny niitä vähän, mut en oo varma. Rogeteilla vissiin oon pidentäny aavistuksen ku simeillä on... ehkä normaalia pitempi ikä? Normaalisti pelaan normaalilla, enkä oikeestaan ees muista oonko pidentäny sitä niillä Emilyn seikkailujen takia, vai tuntuuko se vaan siltä koska matkustellessa ei ikäänny :D Mut melko nopee nää elukat ikääntyy, se ei vaan tunnu siltä ku avaan peliä niin harvoin ja räpsin hitosti kuvia joka pelikerralla.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)