perjantai 22. lokakuuta 2021

Pantteri - Osa 5: Hyvinvointini on vaakalaudalla (Tarina ei kerro, kenen hyvinvoinnista on kyse...)

Hitto ko tappelin Bloggerin kanssa kuvien järjestyksestä taas. Lisäsin rauhassa peräti kolme ensimmäistä kuvaa yksitellen just in case, ja jouduin loput lataamaan varmaan viis kertaa ku ekalla kerralla ne meni silti päinvastaseen järjestykseen, jollain monesta seuraavista kerroista Blogger päätti et "Valitse" is not an option ja siitä pysty klikkaamaan ja klikkasin, mut lisäskö se yhtäkään kuvaa? No ei. Mut lopulta kuvat sit postautu tähän ja jopa oikeeseen järjestykseen. Katotaan, tuleeko kirjottamisen ohessa lisää ongelmia :))) 

Muutoin tässä on noin reilut 90 kuvaa, kahelta pelikerralta ja tuolta toiselta kerralta tuli sen verta tapahtumia et kuviakii riittää vielä ainankii pariin postaukseen tän jälkeen. Eka puolisko tätä osaa on jostain heinäkuulta vissiin (kauheeta kuin nopee aika taas menee), toivottavasti vielä muistan joitain niistä nerokkaista sutjautuksista (...) mitä oon miettiny kuvia ottaessa ja muokatessa :DD


***


Ngl, piti itekii tsekata tuo edellinen osa et mitä siinä ees tapahtu :DDD Viimeks näköjään pelannu heinäkuussa joskus, ja lapsista vanhemmalla eli Katelynillä oli synttärit, ja postaus loppu synttäreitten iltaan ku Markku sammu keittiön lattialle :D

 
Jatketaan siis suoraan - Katelyn suuntas pihalle, jossa näköjään on vielä talvesta muistuttamassa (muitten tekemä) lumiukkoarmeija...
 

Markku nimittäin halus antaa sille synttärilahjan :D 

Sehän pomppas korkeelle.

Noh, pitkälti ainut lahjaks kelpaava asia mitä repussa oli......................

Tän pointti kai oli et se joku näihin juhlatoiveisiin liittyvä modi toimii mut en tiiä näkyykö sitä tästä vielä :D

Ostin parvisängyn. (Se oli virhe. Huomaatte myöhemmin miksi...)

Noniin.

Hhhhh tää oli syy sille, miks parvisängyn osto oli virhe. Katelyn ei oo tuolla huvikseen, vaan koska nää sängyt ei edelleenkään toimi oikein :|

Ulkona on vielä pakkasta ja sinä leikit sadettimella? Okei.

Hämmentävä perhe :D Markku luuttus lattiaa ja Katelyn alko pesemään lavuaaria???

Ja sit vielä luuttus lattiankii :D (Ja Markkuhan toki yritti mennä luuttuaamaan samaa lammikkoa ja sai itkupotkuraivasin ku ei mahu.)

Veera lähti lemupilven saattelemana töihin.

Suloista?

Rohkenen olla eri mieltä.

Milläs rahalla meinasit?

Vielä puuttuu kävelytaito Lynietiltä.

Illan sadetinleikit äitin kanssa kirpakassa pakkasyössä puutarhassa.

Tässä vaihessa hämmennyin kovasti ku katoin et tuo aita jotenkii paistaa Katelynin kropan läpi, ja yritin ymmärtää et mitä hittoa täällä tapahtuu :D

Samoin Veeran kanssa, näkyy reisissä noita viivoja.

Sit tajusin et oli varmaan muuten kuu tai joku muu valo mikä tuli tuolta järveltä (vai onks se meri?) päin ja vaan heitti varjot niitten päälle niin, et se näytti niinku ois jotenkii näkyy aita läpi :D

Mut joo, on niillä ainankii hauskaa, ystävystyvät XD

Ja tässä vaiheessa tekee mieli muistuttaa, et en siis ohjaa muita ku Markkua :D

Onks kukaan tietonen, onko tähän tehty modia? ._. Ärsyttää ku noita rappusia ois kahet ni silti pitää kiivetä sieltä, mikä on ulkoseinää vasten.

Markullakaan ei mee hyvin.

Noh, kerrankos sitä...

Markku ei kyl oo kai just koskaan kuntoillu :D

Aamulla koitti Katelynin eka koulupäivä, enkä muista näitten kuvien tarkempaa tarkotusta :D Tai ehkä se oli tuo suu, sille on periytyny isänsä alapurenta.

Eikö noita-isä riitä?

Seurasin sitä kouluun koska voin.

Tässä näkyy sen arkiasu :D

Naurattaa ku se putos tuohon Lynietin viereen, ja Lynietin ilme oli just mainio :DDD Eniten kyl hämmennyin tuosta kädestä et kuin mikään ei mee Lynietin jalan läpi tai mitään :D (Also en tiiä mihin sen oikeen käden kynnet hävis. Uppos mattoon?)

Koska missään muuallahan ei oo tilaa opettaa kävelemään.

Se meni niin nopeesti etten kerenny ees kuvaa ottaa.

Ilmeisesti hyväksyin tän, ja tää selittääkii sit sen miksen muistanu mitään ku 3kk myöhemmin avasin taas pelin ja jatkoin tästä samasta päivästä :D

Tää on muuten erittäin positiivista! Veera luo uraa ihan älyttömän hyvin myös ite! Kotona se reenaa aina ku kerkee ja käy töissäkii (melko) tunnollisesti, ja ylennyksiä vaan satelee :D

Markku kans koittaa kehittää puutarhanhoitoo siinä sivussa.

Sit iski ryppyhuolet.

Vissiin löyty ryppyjä.

Ei mitään käryä missä se kävi tässä välissä :D

Mut ryppyhuolet tuli takas :D

Tässä vaiheessa sammutin sit pelin, ja seuraavat kuvat on ihan muutaman päivän takaa!

No pelihän alko ensinnäkii sillä, et meillä oli lattia, joka oli saavuttanu tietosuuden. Ei vaiskaan, se oli vaan Veera, jolle iski eksistentiaalikriisi ja joka ei ratkennu ku vasta resetsimillä myöhemmin.

Tässä vaiheessa eka ajatus oli: nyt se sit alkaa tää miullakii ._. Mut niin, ite näköjään päästin ton menee kaverille kylään :D

Onneks on tää toiminto.

Ja se on sentään vähemmän rikki ku tää puhelin.

M: "Ny heti kotio niinku olis jo!"

Istutin sen tuohon.

Kunnes Markku totes et parissa tunnissa on saattanu tulla jokunen uus ryppy lisää. En muistanu tässä vaiheessa ollenkaan, et tässä osassa on jo kymmenen muuta ryppykuvaa joten saatte nyt kärsii näistä :D Ei niitä kai nyt pitäs olla enempää, ainakaan toivottavasti. Ryppyjä se kyl kävi silti tarkastelee vähän väliä, vaikkei todistusaineistoa ookaan.

Sieltähän se sankari saapuu!

Nälkä ja väsy ois, mut on se näköjään (kaverin hammasharjalla?) hampaat ehtiny pesemään.

Hyvin funktionaalinen perhe - lapsi tuli kotiin yötä vasten, isä on (edelleen) mökkihöperö ja äiti tutustuu myyriin.

Katelyn ja Veera meni puutarhaan juttelemaan.

Maassa liukuva sateenvarjo ei muuten lakkaa koskaan olemasta koominen :DDDD

Ja sit tämäkii päätti polkasta pihalle. Se yritti mennä käyttämään piirtämis-/palikkapöytää, mut jostain syystä simsin reititys toimi taas mainiosti.

Veera oli tilanteen (vaan ei suinkaan maan) tasalla :D

Sieltä se tuleeeeee!!! *jaws theme*

Uutisissa seuraavana päivänä: "Sateenvarjo söi taaperon."

Tältä näyttää ku taapero on näkymättömän simin sylissä. Otin muuten tästäkii videon - harmi ku en muistanu kattoo et videossa ois äänet päällä, joten siinä EI ole ääniä :D


Toi salama vähän säikäytti, ois kyl ollu niin hyvä jos ois äänetkii tullu videolle :D

Resetoin lopulta Veeran Masterilla, ja tota... joo. Nyt meillä on levitoiva taapero.

Oon kyl tietonen siitä et isäs on noita, mut voitko jo tulla alas sieltä?

Kiitos. Se paineli suoraan sisälle leikkimään tolla ajatuskuplassa ollella lelulla.

Sisällä taas, meillä on ongelma. HYVIN vakava ongelma.

Nimittäin Katelynin nukkumaanmeno-ongelma. Se ei suostu menee nukkumaan ilman iltasatua, mut Veera ei pysty lukemaan sille iltasatua ku se menee huutamaan HELLAN eteen et ei mahu???

Näin, tässä pyydetään iltasatua, Veera sanoo et "tottakai" ja menee hakemaan kirjaa...

Katelyn yrittää mennä tietysti äitinsä sänkyyn, Veera taas menee hellalle ja toiminto peruuntuu, koska ei mahu...johonkii. Katelynillä on siis parvisänky, jossa ei tietääkseni voi lukee iltasatua.

Herätin Markun et se käskee Katelynin nukkumaan.

Mut se menee taas pyytämään iltasatua äitiltään. Vaikka sen energia on jo ihan punasella, ni silti, iltasatu pitää saaha.

Tässä vaiheessa siirsin kaikki kirjat pois noitten repuista ja kirjahyllynkii perhevarastoon, mut hellan sijaan Veera vaan huutaa paikallaan, ettei pääse suorittamaan toimintoa. Ja Katelyn yrittää silti pyytää iltasatua joka ikinen kerta vaikkei tontilla ois ees yhtäkään kirjaa saatavilla.

Sit se meni tuonne puutarhaan pyörtymään.

Oikeesti mikä tuossa puutarhassa on? Ku lääniä on vaikka muille jakaa ni kaikki asiat mennään tekemään puutarhaan, jopa sillon ku talossa ois tilaa.

Sit en enää jaksanu, päätin korvata tuon parvisängyn kerrossängyllä. Alasängyssä sentään voi lukee iltasatua ja kyl tuon lapsen on oikeesti päästävä joskus ees nukkumaan :|

Pääs se sentään tolpilleen - mut älä nyt enää mee zombiks muuttumaan jos aivohyhmää mitälie nyt on pakko syyä :D Ois siellä ollu oikeetakii ruokaa kaapissa mut Katelyn tuntuu tykkäävän enempi näistä pikaruoista. Yhtenä päivänä se veti muroja.

No mitä nyt taas??? :DDDDDDD Tuli vissiin siitä ku käskettiin se nukkumaan. Markun on parempi tottua tuohon, joutuu varmasti vielä aika usein kehottamaan tekemään asioita. KUTEN NUKKUMAAN.

NO MUTTA VIHDOIN!!!

Ei mee hyvin nyt, mut sentään se pääs nukkumaan! Eikä kello ookaan ku vaan puol 7 aamulla... Ja tyyliin tuntia myöhemmin se jo hyppäs ylös kouluun lähtemään.Ja mikähän ihme tuo jäätyneet aivot -moodlet on? :D En ees huomannu saatika kattonu tuota tarkemmin pelissä, ja nyt häiritsee XD Ja miks se on vihree? Varmaan liittyy jotenkii siihen puutarhaan sammumiseen ja johonkii sen piirteistä, oiskohan ulkoilmasimin piirre. (Katoin muuten eka tota moodlettia et siinä ois ollu sikiö jossain laatikossa mut ehkä ei....................)

Tässäpä tunnelmallinen kuva :D En tiiä miks otin näin monta kuvaa. Muistin kans noitten lempivärit väärin - tällähän se lempiväri oli musta eikä keltanen, laitoin vaan sille keltasta vaatteisiin ku oon tosi harvoin käyttäny sitä väriyhistelmää. Muistin kans Lynietin lempivärin väärin, jostain syystä oli olo et sen lempiväri on purppura, vaikka se onkii turkoosi. Ja talossa kellään ei oo lempivärinä purppura :D Noh, muutellaan tota sit joskus.

JA tähän ilmoon onkii sit hyvä lopettaa! Tuli ihan puskista ja sen huomaa kyl myös seuraavassa postauksessa :D 

Kuvia tosiaan riitti peräti 2,5 postaukseen, elikkä tämän jälkeen tulee vielä kaksi jahka ne joskus lisään tänne ja kirjotan. Oli taas sen verta ärsyttävää puuhaa ku tää saamarin Blogger lagaa näitten kuvien kanssa ihan huolella ja jo joku reilut 90 kuvaa alko olla liikaa tälle editorille. Toivottavasti ne joskus parantas tätä vielä, tälleen tää on ihan tajuttoman ärsyttävä.

6 kommenttia:

 1. Jee, Markku! Minäkin voisin heräillä graduhaudastani ja tehdä jotain blogiharrastuksen eteen :D Aikaa on tosiaan vierähtänyt. Bloggerin kuvajärjestys on ainainen riesa. Ite tykkään ladata vain joku 8–10 kuvaa kerrallaan, ne Blogger jaksaa vielä useimmiten laittaa oikeaan järjestykseen. Mutta nyt lukemaan, tällä kertaa aamukahvin kera!

  Ainii Katelyn! :O Ihana lapsi. En muuten muista, kommentoinko edes edellistä postausta, niitäkin taitaa olla eri blogeissa rästissä... :D

  Olisin melkein voinut veikata, että parvisänkyongelma ois liittyny iltasadun lukemiseen ja sitä kautta vanhempien sängyn valloittamiseen. Mutta sänky ei sitte toiminutkaan ollenkaan xd

  Ai niin, näillä oli toinenkin söpö ja pelottava lapsonen! Pitää yrittää muistaa nuo nimet.

  Ah, vanha tuttu seinäkiipiminen.

  Siis... mun simeille käy tuota samaa, paitsi ei yliluonnollisten vaan alieneiden kanssa :D Jo useammassa sukupolvessa talouden nuorisolle on tullu toiveita tyyliin "tapaa alien" "ystävysty alienin kanssa". Puolet suvusta on alieneita, eikö se riitä???

  En muista, oonko koskaan käyttäny tuota "Kutsu kaikki kotiin" -toimintoa. Mutta se on varmasti hyödyllinen kun ei saa ohjata noita muita!

  Puutarha nyt ilmeisesti on tämän perheen hengailu/vauhtimesta. :D

  Taapero lentää :DD Olen nähnyt pelissä lentäviä vauvoja, mutta tämä on kyllä ihan uutta. Aivan, tämähän immersioituu hienosti noihin taikuusjuttuihin!

  Näköjään tähän postaukseen mahtui kuin mahtuikin iltasatuongelmia :D

  Lynietin kasvamista odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on varmaan meikäläiseltä pisin kommentteihinvastaamisprokrastinaatioaika hetkeen, jos ei laske sitä aikaa ku vanha kone ei jaksanu pyörittää TS3 enkä pystyny pelaamaan noin 3 vuoteen ollenkaan. Mut nyt oon taas täällä, kuten myös uus postaus!!! :D

   En muista muuten tästä osasta ite yhtään mitään XD Enkä tajuu miksen keksi mitään sanottavaa vastaukseks nyt ::DDD Muuta ku et puutarha on ja pysyy perheen heingailumestana syystä mitä en tiedä.

   Bugivapaa tääkään tallennus ei todellakaan ole ja seuraavan osan jälkeen on kyl taas luvassa niin helkkaristi mitä ihmeellisimpiä bugeja...

   Kiitos kommentista :D Pitää yrittää vastata seuraaviin vähän nopeemmalla tahilla XD

   Poista
 2. Oon jostain syystä ollu tosi onnekas ku mulla Blogger on ladannu kuvat viime aikoina ihan ihmisiksi. Niin ihmisiksi et olin jo unohtanu et noin voi käydä, ja nyt kuvittelen miltä tuntuis huomata et 200 kuvaa on käänteisessä järjestyksessä... Kerran siirtelin jotkut 50 kuvaa manuaalisesti koodipuolella (koska eihän tekstieditorilla tarvi saada vaihdettua kuvien paikkaa ilman et kaikki leviää käsiin, kuka semmosta toimintoo tarvis?), ja jo siinä meni elämänilo.

  * * *

  Kiitos recapista nii ei ite tarvinnu käydä selaamassa edellistä postausta xD Johon en tainnu koskaan ees kommentoida. Ups.

  Ah muistoja, ku talossa ei vielä ollu mitään parempaa hupilähdettä nii sadetin oli ehdoton ykkönen, sato tai paisto.

  Simi siivoo omasta tahdostaan?? Toi on muute harvinaista :DDD

  Kappas, mulla ei ookkaan esiintyny tota seinän läpi kiipeemistä ikiaikoihin. Viimesin parvisänky oli kakkoskerroksessa, mikä esti varsin tehokkaasti ulkoseinällä kiipeilyn, mut sitä edellinen oli muistaakseni kohdassa jossa sen ois pitäny olla mahollista, eikä niin ikinä käyny. Mulla ei tietääkseni oo siihen mitään modia, mut saatto olla et seinän toisella puolella oli jotain tavaraa blokkaamassa, minkä luulis auttavan (ku seinä ei kerran pelin mielestä blokkaa jo tarpeeksi...).

  En tiedä missä lisärissä toi kutsu kaikki kotiin -toiminto on tullu (vai onko peräti peruspelistä?), mut se on kyllä kunnon lifesaver, jota ei ennen ISBI-haastetta osannu arvostaa pätkän vertaa :D Samaten nukkumaan ja kouluun käskeminen.

  Aaaaaaa toi iltasatuepisodi herätti mussa syvälle haudattuja muistoja ja suunnatonta raivoa. Nykyään oon säätäny ite nraasin Retunerilla iltasadut ei-autonomisiksi (???), mut siihen on olemassa myös erillinen modi. Joidenki mielestä tämmönen on ehkä haasteessa huijausta, mut mä arvostan mielenterveyttäni, kiitti vaan :D

  Jäätyneet aivot on varmaan siitä aivohyhmäyöpalasta. Vihreydestä en tiiä, kai se on positiivinen tunne :DD

  Bloggerin tekstieditorin paikkailua odotellaan myös täällä. Vähän vaan tuntuu hataralta toiveelta, ku eiks siitä pakkovaihdosta oo jo vuosi, eikä sen jälkeen oo paljo mitään tapahtunu ._. Itellä on onneks vissii pöytäkoneessa ja kännykässä sen verran tehoja et ees 150-200 kuvan postaukset ei hirveemmin lagaa, mut läppäristä en voi sanoo samaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hooo minä oon takasin XD Ootan innolla ja kauhulla sitä et miten Blogger toimii tänä päivänä, edellisen uuen postauksen tein vuos sitten - jonka muuten postasin vasta eilen!

   En muista kuka tässä osassa siivos vapaaehtosesti, mut viimesimmällä pelikerralla Markku yllätti siivoomalla itsenäisesti :DD

   Joo jos siinä on joku tavara tai asia (ei seinä) siinä kohilla mistä sim kiipee, ni se käyttää tikkaita oikein. Muutoin ne aina kävelee johonkii hevonkuuseen jotta voi kiivetä seinän läpi.

   Oo, täytyy tutkii tuota Registeriä koska toisinaan tuo iltasatujuttu on hyvin rasittavaa, varsinkii jos niitä sänkyjä ei ole _liikaa eikä ne ikinä mee oikeeseen sänkyyn.

   Poista
 3. Voisin kerrankin koittaa kommentoida ekalla lukukerralla. Ollut ikävä Panttereiden edesottamuksia.

  Ja luin ekan puolen postauksesta ilman sen kummempaa ajattelua joten kommentteja: ei ole :D

  Markkuhan on kissa niin ehkä se vaan imas kynnet sisään!

  Nyt vittu naurahdin ääneen tuolle kaukaa otetulle kuvalle talosta :DDDD ei mitään hajua miksi se on niin hauska

  En ees tajunnut, että simit voi kiivetä seinää pitkin sänkyyn, ennen kuin Pepperin poika teki niin. Takavarikoin siltä parvisängyn kokonaan.

  Oliks Veeralla jotain piirteitä, mitkä auttaa tossa uran luonnissa? Urheilullinen, kunnianhimoinen..? Varmaan jossain näkyis mutta en jaksa kaivaa :D. Vai onkse vaan harvinaisen fiksu sim.

  Joo ei mitään sittenkään nythän se pyörii tuolla lattian alla

  NYT :DDDDD VITUN SATEENVARJO

  No niin Veera on palannut maan päälle :DDD

  Siis miten tää tallennus on näin rikki :DDDDDD vai Veerako vaan? Just kun menin kehumaan sitä fiksuks simiks...

  No voi hitto olisin jo halunnut nähä Lynietin seuraavan ikävaiheen :D. Pitääpä kärkkyä seuraavaa postausta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käys lukemassa lisää Panttereista jos kerkiit, postasin eilen pitkästä aikaa uuen (ja toinenkii tulossa, nopeemmin ku edellinen XD).

   Mie naurahin ääneen siun kommentille ääneen nauramisesta :D::D:D:DD

   Mie en ees muista, oisko Veera urheilullinen? Voi olla et oon sen jossain ekoissa postauksissa maininnu, mut joku piirre sillä varsin on ku se käyttää tuota leuanvetotankoa aina ku vaan kerkee.

   APUAAAA XDDDD

   Vissiin tää tallennus, tai ehkä ennemmin koko saamarin peli, on rikki ::D Lauantaina oli taas hyvin jännät pelisessiot ku peli päätti bugata tavalla, mitä en ookaan ennen nähny. Siitä lisää Osassa 8 :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)