tiistai 1. kesäkuuta 2021

Pantteri - Osa 3: Myöhästelevä työmyyrä

HELLOOOOU jatkoin taas Panttereilla pelailua, ku se tallennus kuitenkii toimii (toistaseks), ja tallentaminenkii kestää ehkä jonkun alle minuutin :DD Rogeteilla tallennus vie aina varmaan lähemmäs 5min, lataamisesta puhumattakaan. Ja vitsit et tää on muuten hauskaa vaihtelua ku kaikki on vielä niin alussa eikä rahaa oo ku roskaa :D

 

 

 

***

Viime osa tais jäähä siihen, ku ensimmäinen lapsi (tyttö) synty, ja Veeran iän takia laitettiin samantien toinenkii pulla uuniin valmistumaan.

Meinasko peura tulla ihan sisälle asti?

Noniin, tästä se lähtee... ja Katelyn huuti ku syötävä vaikka kuvassa näyttää hymyilevän :DD

*is not amused*

Kehdossa on taas joku valmiskuosi - MUTTA ostettiin sille noitanalle! :D Myöhemmin huomasin et nallen takaraivo menee kehdon läpi...

yhyy

No jos ei tällä kertaa, ei välttämättä naamiaisasut toimi raskaana olevilla kuitenkaan, en tiiä ku en oo kokeillu koskaan :D

En ois muistanu..........

Siihen lattialleko se vaippa piti tyhjentää?

Ilmeisesti tossa voi oikeesti feilata - en oo nähny tätä muuten koskaan ennen! Markku vaihto Katelynille vaipan, ja se vissiin jotenkii pölähti eri tavalla, Markku yski ja lattialle tuli lammikko, ja tytölle tää moodlet eikä hygienia noussu ollenkaan. Kokeiltiin uusiks ja se onnistu mut moodletti silti jäi, mut ilmeisesti kylvetys ja vaippojen vaihto kolmannen kerran autto tähän.

Mut ois vissiin pitäny lukee lastenhoidosta (aka raskauskirjoja) vähän enemmän...

...nii mitä just sanoin? :DDD Ei mut, en tiiä onko tuo huone muka liian pieni vai mitä, ku näillä molemmilla on ihan kauhee ongelma noitten lapsitoimintojen kanssa, melkein joka toiminnon välissä vauva pitää käyttää lattialla vaikka toimintojonossa ei ois ees mitään muuta ku vauvaan liittyviä juttuja. (Tai ehkä Veera sit yrittää automaattisesti änkee väliin ja siks Markku laskee Katelyniä lattialle koko ajan?) Tuutte kyllä sen huomaamaan tässä postauksessa -.-

Ainiin! Onneks nää muistuttaa näistä näin usein ku enhän minä latvalaho muuten muistas mitään tehä.

Veera on urheilu-uralla ja urheilullinen sim, joten päätin kokeilla et mitä tapahtuu jos ostan sille kuntoiluvälineen. Tää leuanvetotanko oli halvin noista ja ilmeisesti hitti, koska se vetää Veeraa puoleensa ku lantakasa kärpästä.

Tosin tuo nilkka ei näytä kauheen terveeltä o_O

Niin vähän tilaa tuolla kämpässä, et mahtu vaan tuohon tupakeittiön puolelle tässä vaiheessa :D Muut kuntoiluvälineet ei ois varmaan mahtunu ees tuohon.

No heti alko lyyti kirjottaa.

En tiiä tän kuvan pointtia. Tilanpuute? EIKU NYT TIIÄN: Ostin itkuhälyttimiä ku pelottaa jättää Veera yksin kotiin vauvan kanssa!

Koska Markun työt. Ja hupsis, myöhässä taas.

Noniin, lava tyhjäks, mestari saapuu.

Kappas, yleisöön saapu myös sateenvarjo.

Itellä meni taas harjotellessa tämä ku alkuun Markku ei suostunu taaskaan tottelemaan minuu, ja keksi tehä tuon miekkatempun randomille yleisöstä.

Ei menny putkeen. Paitsi vissiin meni jos kysytään Markulta? :D

Mikä on tuo ilme? :DDD

Tällä kertaa meni itseasiassa hyvin! Voi johtuu kans siitä et ostin tuolle heti pelin alussa onnellisuuspisteillä juttuja ja yks auttaa keikkamenestyksessä.

Yleisökii oli innoissaan. (Ja maassa oleva puhekupla on vissiin se näkymätön sim, jolle sekii sateenvarjo kuulu :D)

Se esityksen alussa pistelty äijä tuuletti kaikista eniten XD

Saatiin ylennyskii vielä. Nyt ollaan tasolla 3 tai 4.

Arvostelukii tuli :D

Siitä hyvästä sai käyä syömässä tuolla, joutu nimittäin lähtemään töihin nälkäsenä ja siltikii myöhästy :D

Ei mitään käryä kuka siellä taas yritti vokotella, mut pysykööt poissa :D

Kotona Veera hoiti tehtävänsä mallikkaasti!

Ja taas lapsi lattialle.

Ja lattian kautta kehtoon.

Markku tuli kotiin, Veera käveli samalla ohi kylppäriin ja Markkuhan siitä vasta innostukii :DDD

Veera tosiaan pitää hyvin huolta Katelynista!

Ja sillä aikaa Markku leikki keittiössä sauvalla.

Ihmettelin et mitä se tonne meni nurkkaan nyhjäämään...

...noh, lukemaan raskauskirjaa :D En tienny et simit ees voi lukee seisaaltaan - enkä tiiä mistä tää johtu, oliko Veera tiellä vai mitä ku se tuonne meni lukemaan vaikka tilaa ois ollu vaikka kuin.

Ja siis tilaa tosiaan ois ollu: kolme tuolia tupakeittiössä ja makkarissa sänky! :D

Lukupiiri.

Aika laskea lapsi lattialle :)

Hanakii levis.

Yöllä Veera hyppäs sängystä ylös kasvattamaan mahaansa.

Taas tää toive tuli Markulle - edellisen kirjan se luki vaan siks et se toivo sen lukemista. Ja se toinen kirja on melko kallis, joten ei oo sitä ostettu vielä.

Kohta tulvii keittiö. Ja vesi jääkaapin alla näyttää aika vaaralliselta :D Tosin en ymmärrä ton veden logiikkaa, miksei tuohon tason eteen mee yhtään?

Hana korjaukseen - tosin ei näytä kauheen terveelliseltä tuolla tavalla kaapin sisään päänsä tunkeminen. No, ei kaikessa voi onnistua, ei ees joka kerta.

Luuttutalkoot - mut pakkoko se on yrittää samaa lammikkoa luututa?

Hei, nyt ihan oikeesti, ei IHAN kaikkee tarvii tehä yhessä! :D

Vauva Lattian Kautta osa 57487520.

Jaha, hyvin onnistuu tuo reenaus mahan kanssa. Luulin ettei raskaana olevat simit voi urheilla ollenkaan.

Vitsi ku menin just poistamaan sen lahjatoiveen Markulta, ku sit randomilla muistin et vois antaa jotain lahjana, joten nyt mennään sit ilman toivetta.

Noh, olihan se kieltämättä ajatuksella valittu. *tuijottaa kasvavaa mahaa*

Laitettiin nää perunalla kuvatut "romanttiset" yhteiskuvat seinälle. Näyttää hirveemmältä ku yleensä :D Toi alempi kuva repeilyttää, johtuu joko Veeran lapsenmielisyydestä tai siitä, et se ei ollu oikein kuvaustuulella :DDD Markku taas tais cossata Ankeuttajaa tms.

Kokeiltiin tulipallotaikaa.

SIIS MILLÄ TODENNÄKÖSYYDELLÄ???????????

Ja tottakai se oli Markku.

Nyt ei ole se hetki! Eikä Katelynillä ikäkään riittäs.

IHANKO TOTTA, KAS KU EN HUOMANNU

Sit se ruoja juoksee karkuun.

Luulin et se kerkes kaiken ohessa vielä ystävystymään alieneitten kanssa, mut ei siellä ollu ketään tuon suhdepalkissa, joten se oli sit joku aiempia simejä. Tässä sit jännityksellä ooteltiin, et tuleeko sieltä alien-kissamieshybridi tähän taloon... kerkesin itseasiassa jo innostumaan asiasta.

Muistin vihdoin testata tätä eläinkauppaa ja mennä sinne sillon, ku se oli auki.

No d44

Ensin luulin et nää on samoja ku ostotilassa, mut tuo tuomion kivi taitaa olla vaan täällä. Tuota aktivointipalloa (koirille) en myöskään muista nähneeni ostotilassa ennen. Nuo ikkuna ja ovi tosin huvittaa :D "Menempä tästä eläinkauppaan ostamaan sieltä ovet ja ikkunat :)"

Täällä taas Havaji-raapimispuu ja Kisupiilo on uusia. Tuo Kisukassi on miusta ihan ostotilassa myös. Ekhau-peti ja Lemmikkiluksus on kans sellasia joita en oo ennen nähny. Jälkimmäinen muistuttaa vähän TS1-lemmikkipetejä.

Tuossa vielä tuo koirien aktivointipallo. Ja ostin kivikaverit, en tosin muistanu tehä niillä vielä mitään ku ne meni perheen tavaraluetteloon :D

Koe-esiintymisiä jälleen. Saatiin keikka seuraavalle päivälle.

Yöllä kotona koitti synnytyksen aika, Markulla meni pasmat sekasin. Oisin ottanu videota mut klikkasin väärää näppäintä näppäimistöstä. Aattelin et tällä kertaa synnyttäkööt kotona, ku miun simit (kolmosessa) ei oo koskaan ennen synnyttäny kotona, ja Katelyniä ei voi jättää yksin kotiin, enkä saa ohjata Veeraa.

Mut sit ne päätti kuitenkii lähtee ominpäin sairaalaan, ja tietysti tuli se ilmotus et vauvaa ei voi jättää yksin kotiin, ja päätin kokeilla et mitä käy jos klikkaan "jää kotiin", jääkö Markku kotiin ja jatkaako Veera sairaalaan.

No, ei jatka :D

Veera jäi sit pihalle lumisateeseen farkkushortseissa puuskuttamaan ja synnyttämään, ja mitä tekee Markku?

Markku menee nukkumaan. On siinäkii aviomies! (Ja kiitos sims taas ihonsävystä.)

Tyttö tuli! Mikä oli mainiota, koska tyttöä toivoinkii!

Ihonväriltään se on kans enempi sellanen, mitä toivoinkii tältä "värihaasteelta" :D Se tosin on vaan tosi erikoisen värinen, ei sellanen perinteisen ruskee vaan enempi tollanen jännä hailakka, vähän jopa ruosteisen/metallisen sävynen. Luulen, et se on periny isänsä mustan värin, mut joko äitinsä tummuusasteen taikka se on sekotus vanhempia.

Tuossa näkyy vähän paremmin tuo sävy.

Mutta siis, tytön nimeks tuli Lyniet! Ja tää nimi oli ainut syy sille, miks halusin seuraavastakii tytön :D Piirteet arvoin tottakai. Mut tuosta nimestä: se tulee siis siitä, et ku miun ensimmäinen ja ainut Skyrim-hahmo on Khajiit nimeltään Lyniet - ja jos kuka ei oo pelannu koskaan Skyrimiä: Khajiit on rotu, joka näyttää antropomorfiselta ilvekseltä! Josta itseasiassa Lynietin nimi tulee, koska olin luovalla tuulella kuten aina ja lynx -> Lyniet. Plus Lyniet vaan sointuu niin hyvin Katelynin kanssa, et se on ihan loistava nimi tälle tytölle! :D

Tajusin et en ollu ostanu ees toista kehtoa tonne vielä lol. Joten piti ostaa sellanen ja käskee Markku nostamaan Katelyn pois omastaan, et saan järjesteltyä tuota huonetta paremmin ja tottakai Veera kerkes jo siinä ajassa kantamaan Lynietin tuonne ulkokehtoon :D

Oho, nyt jo? Ja joo, meen itekii koko ajan sekasin noissa nimissä, mut tämä on siis esikoinen :D

Oliko ihan pakko?

Yöllä tuli puhelimitse keikkatarjous. No kyllähän se nyt kelepaa.

Perinteisesti myöhässä taas.

Mut kuitenkii matkalla jo!

Ja matkalla lähtiin mielenkiintonen villihevosryhmittymä.

Tääkii keikka meni ihan hyvin - jopa kissa tuli kattomaan :D

Ihmettelin et mitä se kantaa tai mitä sen suusta tulee, mut sit tajusin et - vaikkei siltä näytä - oli syksyn viimesiä päiviä tai jopa talven eka päivä ja sen hengitys vaan höyryää :D Ilmeisesti vaan sieraimet osottaa maata kohti...

Tämäkii jopa onnistu. Ihan hyvä vaan, koska uhri oli toinen niistä pojista (nyt teini tai NA), jonka lapsenlikkana Veera oli :DD

Hieno kuutamo. Tosin, kuu on aika pelottavan iso.

Hyvin meni.

2000-luvun alku soitti ja sano et haluu s(an)ontansa takasin.

Tästä tulikii sit mieleen et jos taikuri on ihan saamarin huono, voiko se silti lumota yleisön uskomaan, et se oliskii ollu oikeesti hyvä?

Järjestettiin illaks synttärijuhlat Katelynille ja näköjään noutopöydästäkii saa julkiksena alennusta, vaikka ois kotitontilla :D Meinasin eka järjestää synttärit tuonne Showpuistoon, mut ainakaan vauvoille ei vissiin voi järkätä synttäreitä kodin ulkopuolelle. Tässä meni taas jostain syystä kuunvalo päälle, vaikka sen piti olla pois ja säädin sen asetuksista uuestaan pois. Vaikka miusta se asetus nyt sanoo päällä, mut se silti meni pois päältä... omituista.

Juhlat käynnissä ja tilanne päällä: vieraat jumittaa ulko-ovella, osa on päässy jo sisälle asti, joku istuu vessassa peeaalla, Markku taikoo ruokaa pöytään, lapset nukkuu ja Veera reenaa. Mut mikä tuolla taustalla on?

Ahaa, ollaan saatu näköjään taikuritonttu :D

Vähän ahasta mut tuo pöytä oli Markun toive ni menkööt nyt. Ei noista kumpikaan kuitenkaan osaa kokata tarpeeks hyvin vielä :D Vaikka turhaahan tää oli ku vieraat kanto mukanaan sekä aamiaiscalzoneja että nachoja. (No nyt rupes tekee mieli maissinachoja...)

Tää mamma meni kattomaan Lynietiä ja triggeröi ittensä synnyttämään... Markku on hakemassa Katelyniä, koska pakko saaha puhaltaa kynttilät asap ku juhlat alko kello 21, ja vieraat tykkää poistuu paikalta ennen ku on liian myöhä, ja eihän synttärijuhlista mitään tuu jos kukaan ei ees kerkee kasvaa :D

Tää menikii sit ilman sen kummempia ongelmia. Tosin Katelyn näyttää siltä et on tukehtumassa tonne kainalohuuruihin.

Ja joku Markun piirteistä saa sen taas nauramaan päin simien naamaa. Tai sit se juhlisti vaan synttäreitä, jotkut piirteet tekee tätä simeille juhlissa.

Siellä turvallisesti keskellä lattiaa vauva.

JA AAAAAAAAAAA KATTOKAA SITÄ!!! Sen lempiväri on musta, mistä johtuu siis musta paita. Ja en tiiä miks sen pää näyttää niin hervottoman isolta :D Mutta siis, peri isänsä hiukset, silmät ja korvat!

Aha.

Hitto et nää nuket on ärsyttäviä. Niitä tulee niin usein mut ei sit tietenkään koskaan sellaselle simille, jolle nimenomaan haluais.

Tässä välissä Lyniet alko olla jo pahasti hätää kärsimässä mut tää mummukka edelleen ähisti synnyttää täällä, eikä kukaan päässy vauvan luokse. Käskin Markun viiä sen sairaalaan ja se toimi, mut heti ku se siirty, peruin toiminnon ja akka läks omille teilleen, ja Markku pääs hoitamaan vauvaa :D

Jonkun ajan päästä hämmennyin tästä moodletista mut sit tajusin et se johtu tuosta synnyttäjästä, jonka Markku "vei" sairaalaan. Ainiin ja tässä voitakoon mainita, et VALITETTAVASTI ei tullu alienraskautta Markulle :DD Ois ollu jännää. Tosin lueskelin Simswikiä ja totesin et eipä sieltä ois hybridiä tullukaan, ku ne alienvauvat on vaan ns. istutteita eikä alien-sim risteytyksiä (toisin ku TS2:ssa, missä pysty tekemään oikeesti hybridin vaikka kaikista elämänmuodoista).

Semmonenkii moodletti löyty sieltä.

Mitäh, kylläpä aika oikeesti menee nopee! :DD Veerasta tulee siis vanhus, minkä takia ei ainakaan nää kaks voi enempää lapsia hankkia.

Laajensin Markun rahoilla vähän taloa (ku ei lasten lelutkaan mahtunu mihkään) mut unohin katon. Amatöörivirhe :D

Tää näkymä makkarista tuntuu jotenkii kauheen kotosalta :D Vielähän tuo ei oo just mistään kotosin (löl), koitan vaan saaha noille kaiken tarpeellisen ja yleensä siitä ei koskaan jää käteen ku alle 500§, joskus ei sitäkään. Yhtenä päivänä oli jälleen Matti 1§ kukkarossa :D Sisustan kunnolla sit ku on rahaa muuhunkii ku halvimpiin seiniin ja lattioihin. (Aka en välttämättä koskaan koska laiskuus ehhh </3)

Täällä oli joku tilanne päällä. Vissiin tai sit otin kuvan tuosta huoneesta ku en muista et otinko kuvaa siitä aiemmin :D

Tältä näyttää tää laajennushuone. Siirrän varmaan Lynietin sängyn tuonne jossain vaiheessa ja tuon leuanvetotangon tuohon pieneen huoneeseen (itseasiassa sen siirsin jo sinne myöhemmin, mut Lyniet nukkuu vielä pikkuhuoneessa), mut tässä vaiheessa piti vaan saaha tuonne noita taaperotavaroita et ei tuu ihan kauheen tylsä taaperovaihe Katelynille :D

Jokunen kuva jäi yli seuraavaa postausta varten, mut ei kuitenkaan tarpeeks joten pitää taas pelailla tässä joku päivä (tänään?) et saan lisää kuvia :D

6 kommenttia:

 1. Noniiin tätä on ootettu!!


  No mut onneks toi leuanvetotanko ei näytä kovin pahalta tuossakaan!

  Tykkään tuosta huonejärjestyksestä! Oon aina ite kauheen neuroottinen siitä, että huoneisiin on muut reitit kun toisten huoneiden kautta, mutta pitäs ehkä joskus sitäkin kokeilla. Ees väliaikasesti.

  Varmaan nopeempi lukee kirjaa, kun puolet on seinän sisällä piilossa :D

  Parasta tuon veden kanssa on, kun on vaihtanut hanan paikkaa, ja lammikko tulee sinne edelliseen paikkaan vaikka se olis talon toisella puolella. Tai ehkä mun peli on vaan rikki :DD

  Henk. koht. olisi erittäin mielenkiintoista nähdä markkualienivauva.

  Kivikaverit ja aktivointipallo löytyy ostotilastakin! Noita muita erikoisuuksia en oo itekkään ennen nähny, mut ehkä ne on peräisin jostain toisista lisäosista? Vai tekeeks sims silleen, et joihinki esineisiin vaaditaan kaks lisäosaa?? entiiä :D

  Aaah Lyniethän on vallan loistava nimi! Taustatarinansa takia ja ihan muutenkin. Tykkään!

  MIKS tuo taikuritonttu näyttää tolta :DDDDDDD

  Katelynistä tuli tosi kivan näkönen!

  Ja voihan alienistute. Olis ollut oikeesti kiva nähdä, millanen monsteri sieltä ois tullut :D

  Munkin mielestä tuo makkarinäkymä on kovin kotoisa. Ja kuten jo totesin, ylipäätään tykkään talon muodosta.


  Jään innolla kärkkymään Markku Pantterin uusia seikkailuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jup, se sopi yllättävän hyvin tuonne :D

   Ja joo, itelle kans tuo huonejärjestys on jollain tavalla kodikas jopa? Kyl se siitä joskus muuttuu jahka simit saa lisää rahaa remontointiin, en vaan yhtään vielä tiiä, miten se muuttuu :D

   Kuulostaa kyl joo rikkinäiseltä peliltä ::D

   Kivikavereista ton toisen ainankii oon nähny ostotilassa, mut toista en muista nähneeni. Enkä aktivointipalloakaan muille ku hevosille - mut toisaalta ei miun simeillä ookaan ku kai kahella ollu koira ja toisella en pelannu just ollenkaan :D

   Mut niin, Sims ei (sentään) tee sitä et johonkii tarviis useempaa lisäosaa. Ois kyl hyvin EA:lle tyypillistä jos niin ois :|

   Nyt ois uus osa ulkona muuten, tekee kans miel pelata lisää asap, helteet suksi vihdoin hittoon 8) Ainankii hetkellisesti.

   Poista
 2. Oi, tulipas sieltä söpö lapsonen! Alienvauva ois ollu kyllä mainio lisä perheeseen.

  Ite sain just hankittua Iltahuvit, niin pääsee kokeilemaan tota julkisuutta ja näkemään, kuinka paljon paparazzit aiheuttaa päänvaivaa. XD

  Ootko muuten tietonen Hilbertin Simskorpi sivustosta?(Sori mainostus, mut mainostan sentään toisen sivua. XD) Siellä on muutamia Radolan vanhoja käyttäjiä jatkamassa keskustelua, joskin siellä on aika hiljasta, mut kyllä sinne viestejä tulee. Aattelin et jos sua ois kiinnostanu, lisää porukkaa ois kiva ja Hilbukin varmasti mielissään. Enkä sit yritä painostaa. XD

  Jälleen kerran mahtava postaus. <3

  Nekku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spoiler alert: paparazzit voi aiheuttaa pään vaivaa ihan kyllästymiseen asti :D Ehkä vähemmän Bridgeportissa ku muualla, ku ne ei muistaakseni sentään tuu kerrostalojen rappukäytäviin kärkkymään, toisin ku omakotitalojen ovien eteen. Julkkisportti on kyl ihan hauska lisä ja oikeinkii kätevä jos oikein alkaa ärsyttää :D

   En oo kai kuullukaan kyseisestä sivustosta, oon kyllä ollu jo pitempään yhellä toisella foorumilla ja tavallaan eri "leireissä" Hilbun kanssa, joten todennäkösesti en viitti nokkaani siellä näyttää :D Kiitos kuitenkii kutsusta!

   Poista
 3. Voisin kommenteerata vielä tänne ennen kuin luikahdan aloittamaan kesätyöt! En yhtään muista, mitä Panttereille on tapahtunut, joten kertaus on hyvinkin paikallaan. :D

  Jos naamiaisissa on townie joka on raskaana, se selittää jotain omasta "naamiaisasustaan", jota pitäisi pitää vielä xx tuntia, ennen kuin vauva syntyy :D

  Katelyn näyttäis hukkuvan tuonne ammeeseen, kuplia menee suuhun XD Mulla ei tommosta pöytää oo, niin on hauska nähdä se kuvissa toiminnassa.

  Missä nuo itkuhälyttimet tulee? Monta kertaa oon blogeissa niitä nähnyt.

  Hyvä, että Veeralta kuitenkin löytyy äidinvaistoa. Auttaakohan nuo raskauskirjat muuten mitään lapsen syntymän jälkeen?

  Uuu toinen vauva tulossa! Nyt tulikin raskauskirjoille taas tarvetta :D Nehän saattais löytyä kirjastostakin, jos ei halua heti ostaa?

  Vauvakaraokeen! Ja osuvasti kyllä, vauvojenkin syntymisen eteen pitää nähdä vaivaa XD

  Hmm, muistelen, että koirien aktivointipallon voi ostaa ihan vaan ostotilasta. Viola toivoo sitä koko ajan enkä minä oo vieläkään muistanut ostaa sitä :D

  Voi mikä synnytys xD Mielenkiintoinen vauva, ja mielenkiintoinen tarina nimelle!

  ...Veera. Ehkä Lynietiä ei voi kuitenkaan laittaa ulkoruokintaan, vaikka ilvesnimi onkin XD

  En muista, onko synttäreiden järjestäminen yhteisötontille ylipäätään mahdollista. Ite oon ainakin joutunu järkkäämään tavan juhlat ja sit käyttämään vaan synttärikakkua. Simithän juhlii sitä joka tapauksessa.

  Jaa no kerrankin joku syntyy juhlissa, yleensä vanhukset vaeltavat simien juhliin kuolemaan :D

  Nauroin kainalohuuruille XD

  Oioijoij onpa söpö!!!!!

  Ja taas Veera on jättämässä vauvan ulkoruokintaan, tällä kertaa on vaan seinät ja enempi kalusteita :'D

  Mun mielestä noilla on oikein kotoisa koti!

  Kiitos postauksesta! Odotan jo, minkälaisia vauvasta ja taaperosta kasvaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, empäs tiennykään tuota! :D

   Naureskelin itekii et ei näyttäny kauheen terveelliseltä se kylvetys XD Itkuhälyttimet tulee jossain Storen setissä, oisko ollu samassa tuon kylvetyspöydän kanssa... Piti ihan tarkistaa ja onhan se, miulla on tää koko setti itelläni, ostin sen joskus aikoinaan. Tykkään muuten noitten (puisten) huonekalujen estetiikasta muutenkii, jossain vaiheessa näkyy (ellei näkyny jo tässä) lastenhuoneessa piirustuspöytä ja se on myös samaisesta setistä!

   En usko, kai ne vaan vaikuttaa siihen et voiko valita yhen vai kaks piirrettä vauvalle, vaikka ilman niitäkii kyl kai pystyy valkkaamaan jos mammasim on vaan ollu hyvällä tullella. Ja joo, kirjasto tietysti mut en usko et Veera sitä siltikään ois lukenu omatoimisesti vaikka sen jotenkii saisin sinne mukana raahattua (mie kun en saa siis ohjata sitä ite) :D Mut totta kuitenkii, unohan vaan aina et simssissä ees on kirjastoja XD

   Kiitokset kommentista, ja nyt löytys blogista kans uus postaus sit kun kerkeet ja maltat pysähtyy lukemaan! :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)