keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

ILMOITUSASIAA (=Blogger on kakka) + kysymys

Ei mitään sen radikaalimpaa ku vaan sitä ilmottelen, et kun kirjotatte kommentteja, ni KOPIOIKAA se kommenttinne ennen lähettämistä talteen ja vaikka liittäkää tarvittaessa johonkii kirjotusohjelmaan tms. kaiken varalta koska näköjään Blogger tykkää nyt pilkkoa pitkiä kommentteja pienempiin osiin ja vielä ihan randomeista paikoista </3 Ennenhän se ilmotti jos oli liian paljon merkkejä, mut nyt en tiiä et onko se ominaisuus poistunu ja Blogger lyhentää ne automaattisesti vai kettuaako se muuten vaan. Jebsille kävi näin ku edellisen kerran kommentoi ja ite kommentoin äsken Jebsin blogiin ja niinhän se kommentti vaan lyheni varmaan puolella. Ja ku se leikkaa sitä _keskeltä, ei ees alusta tai lopusta vaan ihan mistä sattuu.

Jo kauan sitten foorumeilla pyöriessäni opin et kopioin aina leikepöydälle kaikki viestit ennen ku lähetän ne ku ikinä ei tiiä millon netti vammaa tai palvelin kaatuu syystä X, ja nykyään kirjotan niin helkkarin pitkiä kommentteja blogeihinkin et se tulee jo luonnostaan et kopioin sen kommentin ennen ku ees ajattelen lähettämistä. Ei oo vaikeeta ku valkkaa ensin kaiken ja sit kopioi hiirellä tai vielä nopeemmin näppäimistön kautta klikkailemalla ensin CTRL + A ja sen jälkeen CTRL + C.

***

Ja se kysymys koskee sitä, et kiinnostaisko ketään, jos satunnaisesti kirjottelisin tänne TS2-testailuistani aihealueittain? TAI ihan vaikka vanhasta kunnon Ykkösestä? Esimerkiks et kuvailisin ja kirjottelisin vaikka yhteen postaukseen pelkästään asioista jostain lisäristä? Kakkosesta en kuitenkaan osaa kauheesti tehä mitään perhepostauksia ku se kuvaaminen on ärsyttävää enkä pelaa sitä yhtä tosissani ku kolmosta, ja ykköstä pelailen joskus nostalgiahuuruissani mut ei siitäkään ihan hirveesti irtoo mitään :D Mut jos ottaskii aihealueita ja voisitte ehottaa, et mitä niistä mahollisesti haluisitte nähä? Ja voisitte kans ehottaa aiheita. Täähän on ja pysyy TS3-blogina, mut ois hauskaa vaihtelua itellekin, koska edelleen pidän ykköstä parhaana simssinä jo ihan nostalgiasyistä, vaikka pelaamisen kannalta kolmonen onkii se oma suosikki.

Tällä hetkellä hauskinta ois ehkä kuvata ykkösen ja/tai kakkosen matkailulisäreitä. Ykkönenkii on sen suhteen niin outo :D Listaan tähän vielä mitä lisäreitä kumpaankin tuli koskaan, jos jotakuta kiinnostaa joku niistä. Kakkoseen omistan kaikki lisärit ja vaan muutaman kamaseti, ois kyl kiva joskus kerätä nekii loput puuttuvat.

The Sims
Livin' It Up (Livin' Large)
House Party
Hot Date
Lomalla (Vacation)
Lemmikit (Unleashed)
Superstar
Taikaa (Makin' Magic)

The Sims 2
Yliopisto (University)
Yöelämää (Nightlife)
Kauppa auki (Open For Business)
Lemmikkielämää (Pets)
Vuodenajat (Seasons)
Matkoilla (Bon Voyage)
Vapaa-aika (FreeTime)
Kaupunkikämppä (Apartment Life)
+ Omistan kamasetit: Joulun kamasetti, Teinien kamasetti, Kyökki & Kylppäri Sisustajan kamasetti; ja Kartano & Puutarha kamasetti.

Tässä noita vähän suuntaa antamaan, saa myös kysellä jos tulee mieleen jotain juttuja mitä ei muista mistä ne on tai et onko niitä ees :D Vähän sellasta, ei nyt arvostelua mut pientä esittelyä? Ehkä vähän lyhyempää postausta mut kuitenkii edelleen kuvia enemmän ku tekstiä eikä kuvasaldo kuitenkaan jäis vaan kymmeneen kuvaan, ellei aihe oo niin suppee et ei saa paljon irti. Ja siinäkin tapauksessa vois yhistellä useempaa samaan, jos kysymyksiä tulee tai kiinnostusta ylipäätään löytyis :DLyhyttäö videomateriaaliakin pystyn kuitenkii ottamaan tarvittaessa.

Nelosesta en oikein kykene vastaavaa tekemään, ku en omista siihen muuta ku peruspelin. Kiinnostais kyllä ihan testimielessä, mut en rupee maksamaan itteeni kipeeks siitä, et pelaan vaan päivän. Parempaakin käyttöä on niille rahoille tässä elämäntilanteessa.

Muutenkii saa heitellä ideoita jos niitä tulee, kolmosestakin. Toteuttelen jos kerkeen ja jaksan :D Kakkonen ja ykkönen vaan on latausaikoinensa huomattavasti helpompia kohteita, kolmosessa ei aina kehtuuta oikein ku joutus oottelemaan lataamisia yms. :D Mieluummin kokeilen jo olemassa olevilla simeillä kaikkee.

No mutta, ei miulla sen kummepaa. Tuli vaan tällänen random idea jostain ihan puskista :D Kommentoikaahan toki jos tällänen kiinnostas yhtään XD Ja muistakaa lukee tuo alta löytyvä uusin Rogetien postaus, jonka tänään sain valmiiks :p
↓↓↓

6 kommenttia:

 1. XDDDDD pakko alkaa kyllä kopioimaan kun tästä muuten mitään tule!!!1 Typerä blogger miksi teet tämän meille.

  Mua kiinnostaa kaikki!! Kaikkea tulemaan vaan avosylin otan vastaan hahaha. Varsinkaan ku kumpaakaan en koskaan oo pelannu niin siinäkin suhteessa olen utelias :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei hienoa :D On jo mielessä ykkösestä et mitä vois kuvailla, on jo hetki siitä ku oon viimeks ees kyseistä lisäriä testaillu :D Eri asia et millon jaksan avata taas sen pelin XD

   Poista
 2. Oii ykköstä ja kakkosta :D Itehän aloitin suoraan kolmosesta enkä koskaan päässy kokemaan aiempia Simssejä, joten olis tosiaan hauska nähdä niistä jotakin! Miekään en osaa mitään ehdottaa, olen avoin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, postausta varmasti luvassa molemmista jossain vaiheessa! Ykkönen varmaan ekana :p En oo hetkeen sitä pelannukaan.

   Poista
 3. Ite haluaisin postauksia ykkösestä, kun en oo itse koskaan päässyt sitä kokeilemaan x) Mut yleisesti ois hauskaa nähdä just tuollaisia postauksia aihealueittain! Kiinnostaa kans, millaista toi maailmanmatkailu on kakkosessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, ykkösestä siis luvassa jotain kerran siitä halutaan enemmän ku kakkosesta! Heti ku jaksan siirtyä simssin pariin muista peleistä :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)