tiistai 1. marraskuuta 2016

Roget - Osa 49: Polttarit

Tässäpä tämä seuraava osa :) Polttareita luvassa, kuten otsikko lupaa! Mukana kans muutama videoklippi, joista meinasin editoida vaan yhen videon mut ku simssin koodekit ei toiminu ton yhen ohjelman kanssa ja en jaksanu alkaa imuttamaan mitään Movie Makeria (+ se on ihan sukka sen jälkeen ku on tottunu johonkii parempaan ohjelmaan ;__;) ni latasin sit kaikki klipit sellasenaan suoraan YouTubeen.

///Itseasiassa kirjotin tän osan valmiiks jo sunnuntaina ja miun on nyt vaan pakko julkasta tää, koska tässä postauksessa ja simssissä esiintyy yks biisi, joka on nimenomaan tän postauksen ja sen tapahtumien takia soinu miun päässä viimeset kolme päivää, enemmän tai vähemmän, enkä ehkä kestä enää. Pakko saaha tartuttaa tää korvamato pois :D:D:D:D:D:D:D

Ja luin tätä nyt läpi ja miks tää huumori tuntuu välillä todella... halvalta? Enkä tiiä mitä toi tarkotti mut se tuntu sopivan siihen silti? ::D:DD Emt, mut jotenkii... tais tuntuu paljon hauskemmalta sillon ajateltuna ja kirjotettuna ku mitä se ehkä oikeesti on, emt? Olin ehkä vähän migreenihöyryissäni vielä sunnuntaina :D
 ***


Jaaaaaa puhelin soi.

Ai se olikii kollega/pomo :D No mutta! Hyvä idea, en oiskaan muistanu! :D

Eli polttarit it is :D Polskipisteessä.

Sitä ennen kuitenkii laitoin noi (siis D:t) juttelemaan keskenään - kuvaa en älynny ottaa wtf - ku halusin et ne perustaa bändin ku en oo ikinä kokeillu bändejä simssissä. Ensin laitoin et "perusta ryhmä" mut eipä se sieltä tullukaan, tuli vaan normaali, no, ryhmä :D Mut oli siellä jossain sit joku "Pyydä perustamaan bändi" ja siihen tuli sitten ekana nimivalikko ja, noh, kattokaa ite:

MEINASIN KUOLLA NAURUUN TÄLLE PELIN EHOTUKSELLE :::D:D:D::D:DDDDDddddddddddddddddddddd Ai saamari, RAKKOVIKA mitä XDDDDDDDD

Mut siitä tuli sit Double D! Nyt vaan toivon hartaasti, ettei toi oo mikään olemassa oleva pornonimi tai mikään ._o

Mitä :DDDD

Sitten törmäillään jäätelöautoon lähettiin kohti Polskipistettä ja polttareita.

Kyllä, se on Emily :D Suotakoon kerrankii jäätelön ilo ku ei oo varmaan koskaan eläissään syöny jäätelöö :DDDD = En oo muistanu jäätelöauton olemassaoloa enkä oo ollu sillon paikalla ku on pysähtyny talon viereen.

Omnom, Hyhmäpupujäätelöö!

Polttarit alotettiin yhteiskaraokella :DD Itseasiassa mentiin tonne sen verran ajoissa et siellä ei ollu vielä muita joten siksi karaoke.

Devin mitä nyt taas??? :DDDDDDDDDDDDDD Jostain syystä se vieläkii välillä unohtaa asuvansa noitten luona.

On ne kyllä niin in löööööööööööööööv.

Tosin toi laulanta kuulosti kyllä ihan järkyttävältä ::::DD Tässä todiste videon muodossa!Ihanku joku Digimonista (siis suomidubista...) ois laulamassa. Ja NÄILLÄ ON BÄNDI :DDDDDdd Onkohan niillä joku muu laulaja? Anyway, toi muutenkii on ihan törkeetä sekametelisoppaa, ihanku sois kaks biisiä päälekäin, mut kai se sit on ku alla soi varsinainen biisi ja kaks hyyppää laulaa ihan omiaan päälle nuotin vierestä :D:D:D:D

Esteri! Pyydettiin sitä pitämään maljapuhe! Nää näky edelleen toisilleen ihastuksen kohteina vaikka suhde oli aikalailla nollissa.

E: "On kivaa olla täällä juhlistamassa näitä kahta, vaikka Damien osaskii olla joskus kylmä ku lumimies :)))) *cringe much*"
DA: "Luulis sen karvojen lämmittävän :("
E: "Hiljaa nyt..."

E: "...vai vedänkö lättyyn senkin ruoja."

Mitä.

E: (Tästä oon haaveillu koko ikäni >:D)

E: (Ihanku haamun nähny!!! >:DDDDDDDDDDDDDDDDD Mission accomplished!)

Da: "Silmään meni shamppanjaa :))"

EIKÄ DAMIEN MITÄ TEET??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ihmettelin miks tää on punasena, mut johtuu kai tosta huhusta. Siis se huhu, et Damien on pelehtiny julkisesti. Mitä eikai, millon muka? :oooo *viheltelee*

Tanssijat tuli. Homopolttareihin homotanssijoita (y) Aaro Armoton :::DDDDDDDDdd

Siellä on joku toinenkii tanssijahomo vauhissa :::Ddd

Hei ei näin.

NO ETKAI NYT SINÄKIN?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kattokaa taustalle, Damppu siellä joraa pöydällä :::D

De: "On se kyllä yks timantti :)♥"
Devin siis katto sen tanssia, laitoin sen tahallaan kattomaan :DD

Tää ois aika hieno kuva jos a) sen käsi ei menis verhon läpi ja b) se ei ois taas kadottanu karvojansa. Note to self: Ens kerralla _muista säätää ne alastonhiukset simeille ja kaikilla on kivempaa.

Tähän väliin taas pari videoklippiä, oli ihan pakko kuvata tota tanssia koska ihan oikeesti, en vaan käsitä, tossa tanssissa animaatio on oikeesti ihan helkkarin paljon paremmin toteutettu ku vaikka jossain normaalissa _suuteluanimaatiossa, wut :D:D:D:D:D 

Siis tässäkii jälkimmäisessä jo noi Damienin ilmeet, oikeesti MITÄ :DDDDDDDDDDDD

Niin ja toi on muuten se biisi mikä/minkä kertsi soinu päässä noitten polttareista lähtien. Ja sitä kuvittamassa ollu tietysti toi ikuisiks ajoiksi verkkokalvoille palanu näky Damienista tanssimalla pöydällä. Kiitos tästä Damien. Tässä vielä linkki koska miksei.

Onkohan tää joku woohooerin juttu? Ei oo koskaan tullu tollasta "Vetävä"-valikkoa mihinkään. Mitään uuttahan siellä ei kuitenkaan ollu.

Meni hermo Damienin karvattomuuteen joten sai luvan pukeutuu normisti.

Täähän on varmaan tuttua huttua kotoa, if you know what I mean eikumitä

Tästä kulmasta näyttää et tuo purskuaa Devinin korvista :D:D:D:D

Nää taas täällä syövät toisiaan.

Aina säikähän tätä, aattelin TAAS et juhlista lähti kaikki pois vaikka siellä oli edelleen ihan sikana populaa. Mut se tarkottikii vaan sitä, ku niitten "ryhmästä" muuttukii sit treffit.

Esteriä tais oikeesti vähän vanha suola janottaa :DDD

E: "Kohta tulee OIKEESTI lättyyn!!!"
Da: "Häh :o"
De: "Ah Damien :)"

:DDD

De: "Ah Damien :)"

Tanssivat, tai ainankii yrittivät, tanssia hitaita :D Ja nyt vasta huomasin et tohon seinään on jääny vahingossa ikkuna.

Mut eipä siitä tanssista tahtonu tulla oikein mitään :D

Da: "Voiei DD::::"
Random: "Oispa onki, kalastasin naisia..."
E: "Mua on puukotettu selkään."
Tanssija1: "Kenenhän liiton rikkosin seuraavaksi?"
Tanssija2: "NÄLKÄ"


Ihan hyvä harjotella näköjään tätä häitä varten :D

Ai vietti vai? :DDDDDDDDDDD Oltiin kyllä tien toisella puolella polttareissa. Niin, molemmilla siis OIS ollu oikeesti työpäivä :D:D:D

Hehe :D

Sillä aikaa ku jätkät juhli valopilkkuun asti, Twinbrookiin sato ensilumi ♥

Ja Mikellä oli tanssiaiset. Ärsyttää ku niistä tulee se ilmo mut sit sitä ei lue kuitenkaan enää missään et MILLON ne on, joten sit se vaan yhtenä lauantaina ilmotteli et TÄNÄÄÄÄÄÄN. Jaa. Eipä keretty tyttöäkään hommaamaan :D

Siis MITÄ tekee?

Ja MISSÄ tiirailee??? :DDD

Aaawwwww :D

Ainiin.

Sit tutkailin suhteita ja MAINIO ON JÄTKÄ??? :DDDDDDDDDD Eih, en kyllä meinannu tehä homo(je)n pojasta homoa mut okei :D:D:D:D Ilmankos tanssiaisiin kutsu meni penkin alle luokan edessä, voi raukkaa ._.

Tuomion tonttu oli jostain syystä eristäny Vaavatontun tonne seinän väliin? o_O

Siellä ne on, rappusten vieressä, ku muut on tässä ylätasanteella.

Masokisti jälleen lempipuuhassaan.

Emily oli menny sillä aikaa nukkumaan puumajaan. Voi olla vähän vilposta? En siis ohjaillu näitä ollenkaan sillä aikaa ku olin jätkien polttareissa.

Se meni nukkumaan huppari päällä :D

Tai sitten ei.

Devin näköjään rikkonu puhelimensa :D Missähän välissä? Plus tuo näyttää kyllä enemmän siltä ku siitä ois menny luoti läpi.

Kerettiin ottaa kolme uutta kuvaa ennen ku meijät potkastiin ulos :DD Otettiin yks jokaista: tavallinen, hassuttelu ja romanttinen. Pelehtiä ei sentään jätkät kerenny.

Tää on ihana :DDD Ja repeilin tolle vasemmalle yläkulmalle XD

Ja nää, en käsitä tota missä toinen roikkuu KATOSTA XDDDDDD

Jännää: Noi siniset suoalueet ei ilmeisesti jäädy ollenkaan? Harmaa on siis jäässä, mut noissa muissa voi uida tai kalastaa tai veneillä ja ties mitä.

Laitoin lapset luistelemaan lammelle :)

...mut eikö missään saa olla rauhassa??? -.- Toi ei oo ees mikään tontti! Ja silti tonne alko kertymään simiä toisensa jälkeen vaan koska Mikke ja Emily meni sinne.

...olen sanaton :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Tää on jo pahempi ku se poika mikä ajo shortseissa syyssateessa pyörällä kouluun.

Hieman hämmenti ku käänti kuvaa ni samantien lävähti mustaks toi jää, mut se olikii vaan valaistusmodi ja ku vähän liikuskeli, se näyttikii jo normaalilta.

Kuole pois .__. Tosin pitää varoa mitä toivoo, se saattaa oikeesti kuolla pois kohta :DD


***
Loppuun vielä ISO spämmi maisemakuvia koska simssin talvi + valaistusmod = _______________________


Nää viimeset siltakuvat on miun ihan ehottomia suosikkeja näistä! Ai että tykkään niiiiiiiin paljon simssin talvimaisemista aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


16 kommenttia:

 1. Rakkovika :DDDDD Väsyneenä ja huonolla huumorintajulla varustettuna sitä nauraa vähän tyhmemmillekin asioille.

  Double D, hmm... Mä en ees kehtaa sanoo mitä mulle tuli tosta mieleen, mutta kun kyseessä on kahden miehen bändi jotka on vielä pariskunta ja noh...niin. :D

  Noi karaokekuvat oli kyl ihania ♥_♥ On ne kyl niin vastarakastuneen näköisiä. Se on kyl totta et toi simien lauleskelu kuulostaa ihan kamalalta. Ei ihme et siihen kerääntyy ympärille porukkaa buuaamaan. :D

  Esterillä oli oikein hieno maljapuhe :DD

  DAMIEN MITÄ TEET??? Vaatteet päälle niinku olis jo! Shamppanja silmässä aiheuttaa näköjään mielenkiintoisia sivuvaikutuksia, kuten hiustenlähtöä.

  "Siellä on joku toinenkii tanssijahomo vauhissa :::Ddd" + pari seuraavaa kuvaa teksteineen, ai että ku nauroin.

  Damppu joraamassa pöydällä pinkeissä sydänkalsareissa oli liikaa, onneks tässä lähistöllä ei oo ketään kuulemassa mun hirnumista. :DDDDD

  Täytyy sanoo et sun huumori on kyl ihan "loistavaa" :DDDD Siis just niin tyhmiä juttuja et ne on tosi hauskoja ja niille nauraa. Don't get me wrong, tän oli tarkotus olla kehu.

  Aww söpöilyä :3 Malttakaa nyt hei kotiin asti enne ku... ei mitään.

  Twinbrook näyttää kyl ihanalta kaupungilta! *harkitsee vakavasti Unelmaduunin ostamista*

  Tanssiaisilmotuksia on kiva seurata. Tosin harvemmin vien mun simejä tanssiaisiin, koska sieltä tulee aina joku turha ihastus mistä pitää hankkiutua eroon. :D

  Hyvä luisteluasu tolla likalla, saattaa tosin olla vähän kylmä. :DDD

  Nikumatti :DDDDD

  Hienoja maisemia!

  Tää kommentti saattaa olla vähänpaljon älyvapaa, oon nimittäin melko väsynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kuolla itekii Rakkovialle :DDD

   Haha "vastarakastuneita", en oo muuten ikinä laskenu et miten kauan ne ees on ollu yhessä :D Ilmottaakohan sims vuosipäivästä myös seurusteleville vai pelkästään naimisissa oleville hmmm... Pitää ens kerralla (yrittää muistaa) tsekata muistoista et mitenhän pitkä aika siitä mahtaa jo olla. Tai sit blogista :D

   Damien oli noista vielä ainut joka heittäyty ja heitti vaatteet veke XD Sentään bokserit (vai uimahousut?) piti jalassa.

   Hahahahahahaha nauran itekii edelleen Damienin tanssille :DDDDDDDDD

   Aaaa kiitän, on hauskaa olla tyhmä♥ eiku- niin siis, tykkään ite ihan sikana just sellasesta hölmöstä huumorista ja koitan ittekin viljellä sitä, hyvä juttu, jos onnistun tavotteessani :DD

   Mie kyl tykkään Twinbrookista tosi paljon, tätä paremmin oon tuntenu ehkä vaan Sunset Valleyn. Ja Bridgeportissa oon pelannu aika paljon, mut on se kyllä yks omia suosikkeja. Vähän hämynen kyläpahanen, mut siinä on jotain tunnelmaa kaikkine soineen :p

   Mie en muista onko miun simeille tullu koskaan ennen ihastusta tanssiaisissa. Ehkä luonne vaikuttaa siihen? Koska ainakaan Bea eikä Corbin koskaan hommannu ihastusta, ei kyllä tainnu Damienkaan. Eikä ykskään niistä seurustellu tai ollu ihastunu kehenkään tanssiaisten alla. Joten tää Mikke oli suorastaan yllätys. Voi kyllä ehkä vähän kolhia itsetuntoa noi tanssiaiset ku se on luonteeltaan bilehile ja sit meni käytännössä penkin alle ja sen lisäks vielä ihastuskii oli poika :DDDDDD

   Eiku hyvä kommentti se oli! Kiitän ja kumarran! :D

   Poista
 2. Höpö höpö huumori mitään halpaa ollut, mä ainakin virnuilin täällä sun jutuille. Tai sit mulla on halpa huumorintaju. :D

  Sun perhepostaukset on kyllä aivan mahtavia, nykyään en jaksa oikein lukea keneltäkään mitään, mutta sun blogi on kyllä ihana! Tekis mieli itekkin pelata pitkästä aikaa simssiä, mutta ehkä koulutehtävät kutsuu. Tai sit ei... Oon varmasti onnellinen huomenna jos meen nyt koneelle. D:

  Ps. Pilaat monen lapsen viattomuuden tän kuvan tekstillä :DD
  https://4.bp.blogspot.com/-u3zrNO8mpFc/WBXAzm0I2eI/AAAAAAAAQGs/vQUJRUaakhsOUHLWxwwOyWQbvz1PZvvtgCLcB/s1600/034.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeee mission accomplished! Meinaan, on tarkotuskin naurattaa ja hyvä jos onnistun siinä :D

   Kiitän kehuista! ^__^ Itekii kerenny viime aikoina pelaamaan silleen kerran kuussa tai kahessa just koulujuttujen takia. Mut nyt onneks on koulujutut takana ja viikonloppusin voi pelata, jos ei oo töitä, en oo koko päivää porukoilla tai aivot ei keksi taas procrastinoida kaikkee :D

   No mut hei ei lapset ymmärrä tuota, right? :D (...eihän? :D) No ei vaiskaan, eiköhän jokainen tätä blogia lukeva tiedä mitä on tullu lukemaan, tosin täytyy myöntää, et oli vähän roisimpaa tää teksti tällä kertaa ku yleensä. Kai se sit oli vaan noi polttarit ja ku Damien oikeesti villiinty siellä ite ni tartutti sit minuunkin :D Mie en käskeny sen ku tanssimaan pöydälle, vaatteet (ja karvat) se päätti ite heittää pois! :DDD

   Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Tulin vaan nopeesti vilkasemaan onko keltään tullu postausta ja sulta jopa kaksi!! AHH. Kommentoin tähän uudempaan eka koska en kestäXDDDD

  RAKKOVIKA :DDDDDDDDDDDDDDd mitä.

  Apua kuinka söpöjä ne on tossa karaokevideossa:DDDDD♥

  XDDDDDDDDD TUO DAMIENIN TANSSIVIDEO EN KESTÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ......................

  Siis tää kuva:

  https://4.bp.blogspot.com/-u3zrNO8mpFc/WBXAzm0I2eI/AAAAAAAAQGs/vQUJRUaakhsOUHLWxwwOyWQbvz1PZvvtgCLcB/s1600/034.jpg

  HAHAHAHAHAHAHHAHHAHA en kestä XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nauran vielä ens viikollakin.

  Oikeesti noi maisemat. ♥ Nyt ei irtoo parempaa kommenttia kello on 3:17 mutta nauroin niin paljon näille jutuille että voi hyvä simsjumala sentään :DDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha ei vois suurempia kehuja "kirjottajana" saada, ku tarkotuksena olikii naurattaa, hienoa et onnistuin siinä! XD Kiitän!

   Poista
 4. Nyt alko jännittää et minkä korvamadon mä saan tällä kertaa :))

  Polttarit on parhautta, paitsi sillon kun simin kaveripiiri koostuu naapurin vanhuksista ja pomosta. Toivottavasti nää polttarit onnistuu paremmin :'D

  RAKKOVIKA XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD Missä huuruissa suomentajat on ollut tota tehdessä??? xDDDDDDDDDDDDDD

  Devin on nyt jotenkin sekasin, mitä noita puheilmoituksia kattelee... :D

  Toi laulu on ihanaa XDDDDDDDDDD

  Damien xDDDDDD

  Armoton hämminki 8)))))))))))))))))))))))))))

  Ehkä vähän liian naiselliset liikkeet Damienille, tossa tanssissa :D

  Devien on shamppanjakorva 8D

  Mikke MITÄ sinä siellä tiirailet??

  Muut tanssi tanssiaisissa, Mikke TIIRAILEE xDD

  No mutta Mainiohan on MAINIO pari Mikelle 8))))

  Twinbrookissa ei osata pitää huolta lapsista... mikäs siinä :D

  Oooh ihanat maisemat! ♥.♥

  Toi vene vaan näyttää siltä että se leijuu :'D

  Ihana postaus kerta kaikkiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Devien vaan DEVIN
   ... Hei jea, keksin just Damienille ja Devinille paritusnimen! Ne on Devien! Vai oisko Damin sittenki parempi...

   Poista
  2. Noh, saitko korvamatoa? :D

   Lol nyt mietin et jos se ois englanniks ni se ois joku Bladder Failure :::D:DDDDDDDDDDddd

   Ahahaha no Damien ei nyt ikinä mikään miehisin mies oo ollukaan :D Devinkii on miehekkäämpi!

   Nojoo, hankala muutenkii oli päästä lähelle tota venettä ku oli ihan tuolla reunassa et piti vapaan kameran tilassa koittaa liukua sinne hitaasti mutta varmasti :D

   Ja joo, jossain postauksessa joku joskus kyselikii et mikä mahtaa olla näitten shippausnimi koska OTP XD Devien tai Damin, tai Davin tai Demien :DDDDDDDD

   Poista
 5. Ihania noi maisemakuvat! Hauska postaus ja muutenkin tosi kivan olonen blogi, liityin lukijaksi (:

  http://alloversimcity.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiit'n ja tervetuloa! :) Ite oonkii siun blogin/blogia lukenu, en vaan muista, oonko ikinä kommentoinu. Enkä just nyt muista oonko liittyny lukijaks (ehkä?), mut tuttu blogi on :)

   Poista
 6. Voi hyvää päivää, yritin tässä korrektisti kertua, että nauroin ihan rätkänä tuolle Rakkovialle ja alkuperäinen lause muodostui näin: Nyt pääsi tuo Rakkovika kyllä yllättään täälläkin :DDD
  - et just joo näin, tähän sohvalle tätä lukiessa pissin tai siis ööää xD Vähän sais ajatella mitä suustaan yrittää päästää!

  Double D asossioituu mun päässä kyllä niin reippaasti D-kupin boobseihin niin jäi muut mahdolliset variaatiot ensin ihan huomaamatta :D Kun vaan tissejä mietin NI!

  Tajusinpas tässä, että mää en oo muuten IKINÄ ostanut tuosta jäätelöautosta similleni jätskiä. Tää asia täytyy korjata ihan asap. Aina vaan tulee se "hittoku vihaan tuota jäätelöauton ääntä kun se tuohon talon etteen pysähtyy soimaan" ja en oo aatellu että sieltä vois jotaki ostaakki. Tosin nyt aloin tässä kirjottaessa jo epäillä itseäni että voiko ihan oikeesti olla että en oo ostanut. WTF? o.O

  Mää tiiäkkö mietin, kun tuo Devin kyssyy tuota "Haluatko varmasti minun jäävän juhliisi?`" niin jos sillä tässä yhteydessä tarkotetaanki sitä että kun Damien nyt vissiin oli kuitenki se joka virallisesti noi polttarit järjesti ja polttarit kumminkin perusajatukseltaan on puolisoille erilliset o.O

  Voi ei Digomon ei :OOO
  "ÄÄÄÄÄÄÄÄ ... Voi eeeeiiii.... PATAMOOOOOOONNN, ÄÄÄÄÄÄÄ."
  Such talent.
  (ja khyllä, nostalgian nimissä, ajoittain youtubesta niitä "parhaita paloja")

  Mää en oo hoksannu että polttareissa voi pyytää jonku pitämään maljapuheen! Kui siistiä! Tosin mää oon ehkä 1/6 pitäny polttareita, kun aina unohtuu ja juhlien järjestäminen on jotenkin niin raskasta muka (no toisaalta oon traumatisoinu itteni lahjanantojuhlasta joka EI VAAN ONNISTU) mutta oon koittanu vähän parantaa tahtiani ^_____^ Mut seuraavat maholliset polttarit kyllä pidän! Perheessä on sen verta palion sitte naimaiässä olevia lapsukaisiakin että eiköhän jokunen strippariki tule iskettyä!

  Ja toi karvaton Damien ja sydänkalsarit...... ..... XDDDDDDDD

  Ja ny oli upeita tanssivideoita! <3 Mää oon yrittäny saada videoitua niitä perustansseja, sitä ihan perusperus ja smuttle(vaimikäoli) ja sitten kun simillä on 'paha'-luonteenpiirre niin pahanilkistä tanssia, mutta vähän tuppaa lagaa kun yrittää nauhottaa jotaki, kun niin vanha kone o.O

  Oli kyllä aika pahasti sanottu Damienilta Esterille hei! Kuitenki Dampun lapsen biologinen äiti! Mun täytyy muuten myöntää, että oon jotenki alkanu ihan oottamalla oottamaan että joku tietokoneohjattu sim tulee haastaan riitaa mun simin kanssa, niin voin omalla simillä sitten vastata siihen :D Liekköhän jonki sortin passiivisagressiivista tunnepurkua :DDD Tosin jotenki mullafyysisesti tappelee keskenään vaan samaa sukupuolta olevat yleensä, mun IRL "en siedä minkäänlaista väkivaltaa"-luonne ei jotenkin anna periksi että tappeluttaisin miestä ja naista keskenään (jos ei oo kyse muumioista) kun jotenkin alitajunta sanoo että tilanne ei vaan oo hyvä. Menipä syvälliseksi, sori :O Mut siis tykkään kun simit leiskuu ja huutaa toisilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ei, ei mahtunut yhteen kenttään :O (*superblush*)


   Hei onko sulla tanssiaiset lauantaina! Mulla ne on joka viikon keskiviikko :O Onpa omituista o.O (ja kurjaa niiltä osin ku läksyjen teko jää sitte aina tanssiaisten jälkeiselle ajalle niin torstaiaamuisin on teinit ihan dead)

   Onko noi kolme kuvaa jotka oot erikseen kuvannu ne uudet? Kun mää en jotenki saa yhtään selkoa että mikä noista on muka se 'tavallinen', kun tuntuu että siinä on 'hassuttelu', 'romanttinen' ja 'hassuttelu' o.O

   Aivan ihana kuva kun Mikke ja Emily luistelee tuolla lammella yhdessä <3 Ja oho, tulipa sinne väkeä! :O Lammella luistelu taitaa olla kans semmonen mitä en oo koskaan omassa pelissä tehny, kerran yritin ja se lampi oli liian pieni o.O

   Mulle tuli kylmä kun vaan näin tuon uikkariluistelijatytön *hrrrr*

   Luin et ton paparazzin nimi oli Kaisa Nuuskamuikkunen :O (kato vielä ollaan ihan muumisfääreissä!)

   Kyllä toi Twinbrook osaakin olla kaunis <3 Mää oon jotenkin ihan vissiin aliarvioinu sen viehättävyyden, tai sit se valaisuhackki vaan lisää just sen mikä mulle noissa kuvissa iskee o.O Mut noi siltakuvat just on aivan upeita! Toi viimeinen varsinkin kun ihanan ison lumihiutalehötön kanssa <3 Mietin että millanen sää täällä Suomessa on IRL ollu tuohon aikaan kun oot tän julkassu, mutta hei, ainakin täällä Pohjois-Pohjanmaalla sato lunta ja oli lumipeitettä! Voin sanua että muistan päivän tarkkuudella, kun tuli tuollain taas yks LVL UP lissää :D

   Mutta just hyvällä meiningillä hauska postaus, ei yhtään liian "halpaa" huumoria munkaan mielestä! ^_______^ (ja sit sormet ristiin et saan tän kommentin mahtumaan yhteen viestikenttään edit:// - noup!)

   Poista
  2. Apua oon niin myöhässä, mut ei oo vaan inspannu vastailu ja sillon ei kyllä synny yhtään järkevää tekstiä :D Eikä kyllä synny sillonkaan jos inspaa, mut ainakaan en lopeta kesken :D:D:D

   Ahahaha :D Rakkovika oli kyllä ihan paras.

   Voihan toi polttarijuttu olla totta :D Noilla on vaan niin pieni kaveripiiri et jompikumpi ois kumminkii jääny ilman ni järjestettiin sit yhteinen :DDD Heteropareilla oon kyllä aina järkänny silleen et puoliso ei oo siellä :D

   Miulla simit ei tappele ku vaan jos ne ite jostain syystä käy toistensa kurkkuun kiinni :D Ja joskus se saattaa vähän lietsoa minuukii niin et lähen mukaan koska miksei :D Draamaa vähän. Mut yleensä en simeilläkään haastamalla haasta riitaa, ellei se oo joku oma testi ja simi joku riitapukari :D Jollasta ei kyllä oo kai ollu vielä. Yksinäisiä suseja kyllä enemmänkin (koska itekin sellanen) ja sosiaalisuus on yliarvostettua simssissä(kin), mut ei nekään haasta riitaa ku eihän ne ikinä tapaa ketään :D:D:D:D

   Hmm näköjään. Se kai arpoutuu (tanssiaiset) joka tallennuksessa eri päivälle? En muista nyt et minä päivänä muilla on ollu et onko se aina sama vai onko se simikohtanen. Mut ei miulla aina oo ollu lauantaina, usein just joku keskiviikko. Mut itellä saattaa sekottaa se et noi vuodenaikojan "lomapäivät" on aina joko keskiviikkona tai torstaina, jollon koulu ei tietenkään ole auki ja juhlat pitää järjestää joskus toiste.

   En tiiä itekään enää :DDD

   Hahaha, no onhan meillä pelissä Nuuskamuikkunenkin! Tosin ei nimellisesti, vaan... nenällisesti? Anyway, vissiin joku Damienin koulukavereista joka aikuistuttuaan alko koko ajan vikitellä Riimiä, ja nykyään on ollu oikein ahkerana ku lapsia löytyy vissiin vähän joka nurkasta :D Varattunakin koitti iskee Riimiä.

   Hmmmmmmm marraskuussa, täällä oli varmaan jotain räntä- tai vesisadetta. Lunta tuli nimittäin kunnolla vasta joulukuussa ja oli lähellä, et ne ois sulanu pois, mut aatto oli ku olikii valkonen! Ja joulun jälkeen ne tais sulaa melkein kokonaan pois muutamaks viikkoa, ku veti kaikki paikat ihan peilijäähän, mut sit se taas sato lunta ja nyt täällä on ihan kohtuu luminen sää edelleen :D Ihan kiva vaihteeks näin, ei oo liian kylmä eikä oo vettäkän satanu (vielä). Mut kohta on helmikuu joten eipä siihen kauan mene ku aurinko (ja vesisateet) alkaa sulattaa näitä taas pois. Mut tykkään kyllä ite keväästä paljon joten ei sinänsä haittaa edes ♥

   Poista
 7. :DDDDDDDDDDDDDDD RAKKOVIKA XDDD HIRVEETÄ HEI

  Double D on kyl tosi pornske nimi :DD

  Apua toi laulaminen kuulostaa ihan manaamiselta :DD JA APUA DIGIMONIN SUOMIDUBBI EI ENÄÄ IKINÄ EI APUA EI

  "Luulis sen karvojen lämmittävän" ::D

  DAMIEN NYT NE VAATTEET JA HIUKSET PÄÄLLE, JOOKO

  Ei apua Hemmo Hämminki ja Aaro Armoton :DD:D Noi nimet on ku suoraan Ankkalinnasta

  Ei hyi Damien hirveetä nyt hei :DD:D

  Esteri pliis yrittäisyt nyt edes :DD

  Lol ymmärsin ton ilmotuksen silleen, et Damien täytti 1-vuotta :DDD Ja mmietinki et mikä tässä ei nyt oikein täsmää xDD

  Mikke taitaa olla hitusen itserakas ;D

  En tienny et puhelimet voi mennä rikki :O

  Apua :::DDD Ilmeisesti toi uikkariluistelija on joku masokisti -tontun sukulainen :D

  AAAA noi siltakuvat on tosi nättejä! ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua repeilen tolle vieläkii XDDD

   On se :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

   TOTTA, Aku Ankassa on aina tollasia random nimiä XD Tai kai niitä on edelleen, ite en oo lukenu Akkaria moneen vuoteen :D

   AHAHAHAHA Damien 1v XD Paitsi et pitäs melkein tsekata et millon se OIKEESTI synty :D Meinaan millon se on ilmestyny ekan kerran miun peliin irl :D Mut ei se kyllä oo 1v. vaan lähempänä 4v:tä koska se oli vuotta 2013! Muistan ku se oli sillon jo lapsi ku alko peli kenkkuamaan ja totesin et oli peli liikaa silloselle tietokoneelle ja sit meni yli 2 vuotta et en pelannu ollenkaan.

   ...TSEKKASIN. Damien synty osassa 13 o_o KOLMETOISTA??? Mitä hittoa, oonko oikeesti kirjottanu lähinnä Damienin toilailuista 40 osan verran XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ei helkkari, ja ollaan vasta menossa 5:ssä polvessa. Tätä menoa 10. polvi syntyy osassa numero 300 :DDDDD Ja ei, tavote ei ole siis pelata vaan 10. polveen vaan niin kauas ku vaan jaksan :DDD

   Joo voi ne :D Kyl ne toimii mut tossa kuvakkeessa on vaan lasissa särö :DDDDDDDDD En tiiä voiks niitä korjata mitenkään. On miulla ennenkii jollain hajonnu se lasi.

   Lol voi olla :DDDDDDDDDDDDD Saman värinen asukin XD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)