torstai 17. maaliskuuta 2016

Simlaarin kätköistä, osa 4

Hellurei, eipä oo taas tullu peliä avattua varmaan kuukauteen. Ja par'aikaa istun koululla ja kuolen tylsyyteen eikä keskittymiskykyä löydy taas nimekskään, joten heitetäänpä tää viimenen laaripostaus kehiin! Huomenna sentäs kotiin taas pääsee, jospa sitä taas peli inspais jossain välissä. On kyl viime aikoina kaikki vapaa-aika menny ihan muihin peleihin ja asioihin :D Nytkii on vähän sellanen olo et tekis ihan hirveesti mieli siivota lauantaina, niinku mitä hittoa??? :D:D:D Minä? Siivota? No mut siellä ois oikeesti pikku hiljaa taas imuroinnin aika, jalat täytyy pyyhkiä ennen ku kiipee sänkyyn :::DDDDDDDD Tiskitkii tiskasin sunnuntaina ennen lähtöö! Kevät tulee ni vissiin kevätsiivous(?)into pyrkii esiin. Tai sit miun jalat on vaan todennu et nyt on jo liian pitkä aika edellisestä imurointikerrasta.

Mut sen pidemmittä puheitta, mennään itse asiaan.


Simit ja niitten kyky pitää silmät auki vol 48520820. Muistaako vielä joku tämän tädin? :D Ja on muuten TAAS CAS muuttanu sen silmämeikkejä... Anyway, tässä on siis Rhonda R. - Supernaturalin testisimi, jonka loin yhessä Lola ja Lilian Pixien kanssa. Rhonda on siis noita ja idea nimeen eli sukunimenä pelkkä R. tuli siitä, ku Medievalissa rupesin nimeemään kaikki simit tällä tavalla (koska niitten "sukunimet" ei kuitenkaan näy missään ni mitä niitä turhaan keksimään) enkä jaksanu keksiä Rhondalle mitään jännää nimee :D
Rhonda asu alunperin keijusiskosten kanssa jossain Moonlight Fallsin valmistalossa ja vähän kerkesin testaamaan niitä noitajuttuja, kunnes sit kyllästyin ku en keksiny mitään tekemistä. Yliopistolisärin myötä lähetin keijutytöt yliopistoa testaamaan mut en jaksanu roudata Rhondaa niitten mukana, joten yliopiston jälkeen keijutytöt muutti kokonaan uudelle tontille, jonne rakensin niille ihkaoman keijumaisen talon. Rhonda jäi sit oman onnensa nojaan elämään omaa elämäänsä. Tuskin sen elämässä paljon on tapahtunu sinä aikana, koska en oo jaksanu Pixieillä pelata talon rakentamisen jälkeen mitenkään hurjan paljon. Vois kyllä melkein taas pelata niillä joskus, en muista oonko kertonu suunnitelmistani, mut viimeks ainankii oli vielä ajatuksissa et koittasin Lilianin saada kasvattamaan kasvisimvauvan. Just nyt en enää muista miten se tapahtuu, mut ei se vissiin ihan rakettitiedettä ollu :D


Tässä taas Ella Salmon, joka oli päähenkilönä 50:n lukijan speciaalissa Ellan aikamoinen seikkailu :) Oon edelleen aika ylpee tarinastani :D

***

Ja seuraavana jälleen kerran "simejä" tarinasta, jota ei koskaan tullukaan :D Tää oli itseasiassa omia ihan originaaleja novelleja niinki kaukaa ku vuodelta 2005. Olin sillon 8-luokalla ja kirjotin äikän kirjassa olleen kuvan perusteella tarinan kissasta, joka oli menettäny elämänhalunsa parhaan kaverinsa jäädessä auton alle. Käytännössä se ois ollu helppo toteuttaa miljöön puolesta, koska koko tarina tapahtu samassa paikassa ja hahmojakii oli vaan kaksi: kissa ja kettu. En oo varma, teinkö kissaa koskaan CAPissa, mut sen piti olla kuitenkii tavallinen ruskeetabby. Ketun kyllä tein ja oon itseasiassa edelleen todella tyytyväinen siihen:


Nuo silmien mustat jutut latasin _jostain, en kuollaksenikaan muista nyt mistä, mut ei ne voi kovin kaukana olla ku noita eläinladattavia on aika vähän.


***

Sit tuolta löyty myös kuvat siitä, ku oon joskus tehny Create A Pet -demossa meijän koirasta ja sillosesta kolmesta kissasta näköissimit. Kissoista enää yks jälellä. Tuo varsinainen CAP-demoposti löytyy tästä.

Musca, joka on nykyään kyllä huomattavasti harmaampi :D Tuollon se oli vielä kokomusta! Se on nyt vissiin 7-vuotias................... o__________o AIKA LENTÄÄÄÄ. Anyway, se siis nykyään näyttää tältä :D On muuten todella vaikee tehä noita valkosia kohtia.


Sitten tämä tässä oli meikäläisen oma kissa, RIP Rommi 1999-2012. Siitäkii jo neljä vuotta aikaa, vaikka samaan aikaan tuntuu et siitä on ikuisuus o_o

Tässä taas on viime kesänä lopetettu Figaro (RIP 2004-2015). Veljeksistä se ilkikurisempi. Ikävä on kyllä kova vieläkin.

Ja sitten Amigo, meijän lihava 11-vuotias kolli, tästä kuvasta ei näy miten pyöree se on nykyään :DDD Ylipainoa lukuun ottamatta se on oikein terve kolli, rakastaa ruokaa ja mielenhäiriön yllättäessä jaksaa leikkiä peräti 20s kunnes laiskuus vie voiton. Tässä vielä autenttinen kuva Amigosta ja "siskosta" Lauhasta, joka saapu taloon viime kesänä vanhaa herraa hauskuuttamaan (ja ajamaan sen hulluks) :D Kuva tosin kesältä ja Laukku on kasvanu ihan hurjasti tästä, tossakii kuvassa kuvakulma vähän hämää. Lauhaa en kylläkään oo koskaan tehny simssiin, joten siitä ei kuvaa.

(Niin ja puhun "meijän kissoista ja koirasta", mut nehän asuu siis äitin ja iskän ja miun sisarusten luona, ite asun alle 2km päässä ja käyn kotona pari, kolme kertaa viikossa joten luen ne edelleen myös miun elukoiks :D)


Mut siinäpä taas joku postaus. Nyt ei oo sit luonnoksissa enempää postauksia, joten pitää odotella taas seuraavaa peli-inspiraatiota ja kuhan on taas sellanen sauma, et maltan olla viikonlopusta toisen päivän kokonaan kotona ja pelata. Arki-iltoina ei kehtais avata peliä koska eihän sitä voi pelata vaan 4-6 tuntia ja viikonloput menee helposti sit porukoitten luona ku ei jaksa alkaa kokkailemaan ittelleen ku kuitenkii viikolla joutuu aina ruokkimaan itte ittensä :D:D:D

3 kommenttia:

 1. Heh, tulin puoli tuntia sitten kotiin yökoulusta, avasin koneen ja JES, uusi postaus :DD Ei vois paljoo paremmin päivä alkaa.

  Teillä on ihania eläimiä! o.o Voisin itekkin joskus postata niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotin että voisin meidänkin kissan tehä Simssiin 8D Oon vähän sekasin, kävin nukkuun puol neljältä ja aloin heti seittemältä herättyäni popsia karkkia.

   Poista
  2. Apua, yökoulu! Meillä oli ala-asteella varmaan kerran tai kaks yökoulu. Vitsi se oli jännää! :D Ja kerran leirikoulu ja sit kutosella vielä luokkaretki. Hitto ku siitäkii tuntuu et on jo ikuisuus o_o No mut miullahan peruskoulukii loppu vuonna 2007 eli 9 vuotta sitten joten on siitä ala-asteesta jo yli 12 vuotta aikaa. Holy shit o_____o
   Mut se oli kaikista parasta yökoulussa et ku kaikki muut tuli kaheksaks kouluun ni ite sai lähtee kotiin 8)

   Ja siitä vaan, se on ihan hauskaa! Joskus aloin väsäämään simssiin meikäläisen vanhan sarjakuvan (jota piirsin varmaan kaiken kaikkiaan jotain ~5 sivua vaikka hirmuset suunnitelmat ja kaikki olikii) hevosia, niitäkii löytyy aika kasat tuolta :DDD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)