sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Roget - Osa 32: Operaatio Vaaleanpunainen Timantti

MISSÄ KAIKKI ON? (Ja missä Depsu-täti on??? ;__; Näin jo viime yönä unta et Depsu kirjotti miulle kommentin :D:D:D:D) No, oli missä oli (vai eikö yliopisto vaan kiinnostanu ketään? :D), täältä pesee lisää. Tosin lyhyempi osa koska en oo viime viikonlopun jälkeen pelannu enempää, tietenkään, koska olin koulussa ja tulin jo torstaina kotiin potemaan yskää, minkä takia eilispäivä tuli maattua sohvalla The X-Fileseja dvd:ltä kattoen... 

Testataan samalla, osaanko enää kirjottaa normaalilla näppiksellä! Ostin nimittäin perjantaina tähän koneeseen uuden pelinäppäimistön sekä -hiiren (molemmat merkkiä Macs). Edellinen näppis oli Logitechin joku Ultra Flat eli periaatteessa vähän niinku läppärin näppäimistö et kaikki nappulat oli limittäin ja tosi lähellä toisiaan ja kaikki muut jotka sillä koskaan kirjotti, kiros sen aina alimpaan hemmettiin koska se oli niin ahas :D:D:D 
Ite olin oppinu sitä käyttämään ja tiesin kaikkien nappien paikat vaikka suurimmasta osasta oli jo kulunu kirjaimet kokonaan pois, mut suurin vaikeus oli lähinnä siinä ku pelaan myös noita LEGO-pelejä ja tykkään pelata niitä nuolinäppäimillä (muita seikkailupelejä pelaan aina WASD:llä ja hiirellä), mut jostain syystä se näppis ei ymmärtäny jos paino yhtäaikaa KAHTA nuolinäppäintä ja spacea, eli en meinannu muutamassa jutussa päästä eteenpäin ennen ku tajusin kokeilla vaihtaa ne ohjaimet hetkeks WASD:iin ja sit pääsin kömpelösti taas eteenpäin. 


Mutta, jospa se ois aika jatkaa osan pariin. Tässä osassa touhutaan Twinbrookissa ja koitetaan keksiä jotain tekemistä, siitä on niin pitkä aika ku on simien arkea pelannu et ei meinannu taas osata alottaa mistään :D Koitin saada muutaman vuoden takasia suunnitelmiani vihdoinkin vauhtiin, mut koko ajan tahto olla mutkia matkassa. Sen pitemmittä puheitta, menkäähän lukemaan!
***


Terve, Corbin. Ei, en tiedä tän kuvan pointtia.

Lähetettiin ansioluettelo...

...ja saatiin työpaikka! Musiikkura it is. Eikumitä, musiikkiura* lol ::D::D:DD:D:D:D

Tässä yksi syy sille, miks tarvitaan uus talo! Damien ei mahu soittamaan kitaraa _sisällä :D:D:D

Riimi nautiskelee musiikista.

Tykkään miten realistisia nää säätilat on. Täällä on nimittäin talvi. TALVI.

Muistuttaa ihan meijän tätä talvee. Näitten talvi kyllä vissiin kestää sen 7pv mut muistaakseni täällä oli luntakii jo yhessä vaiheessa.

Riimikii on samaa mieltä säätiedostusten kanssa.

Hera on hiljanen ni ei tykkää Damienin kitaransoitosta.

Samaan aikaan toivon ja en toivo, et nää pidentäs noitten vanhusten elinikää :D Toivon, koska haluisin saada Corbinin elämäntoiveen päätökseen eli simbotin luomisen; ja en toivo koska vanhukset on aina niin turhia. Varsinkii talvella ku Riimi ei voi leikkiä puutarhuria (mut voi leikkiä sadettimella -.-") eikä ne kasvit tunnu kukkivan sisälläkään ja sen tehtävänä ois tällä hetkellä kasvattaa juustoa, vaan kun EI KASVA! Ja lumen takia Corbinkaan ei oikein pääse tekemään mitään jännää ku poraa ei saa maahan jos on liikaa lunta :)))

Damien, nyt on _talvi???

Koko perheen voimin koitetaan löytää se yks asia, mistä Corbinin elämäntoiveen kohalla vielä kiikastaa. Tuokaan ei ollu se mitä etittiin.

Romua vaan löytyy ja sitähän meillä on ja ihan tarpeeks.

Tässä siis se murheenkryyni! Miten tuota timanttia ei oikeesti löydy MISTÄÄN? Oon päivätolkulla käyny läpi ihan kaikki keräelmäkeräimellä löytyvät paikat, tonkinu roskiksia yks toisensa jälkeen ja käyttäny Corbinin maaporaa mitä lie ja ei, yhtäkään vaaleenpunasta timanttia ei oo osunu kohalle. Ei vaikka mukana on ollu Corbin ja Damien ja Riimi ja jopa Sari ja Damienilla on vielä se Keräilijä-piirre. Silti ei oo onnistanu! Ja näitä ku ei voi ostaa koodilla buydebugista sellasenaan... Laittelinkii koulun pihaan useemman jalokivispawnauspisteen jos niistä joku onnistas. Ja sit pitää vielä käydä kattomassa Kansankaupasta.

No niinpä niin.

Kai se ny on kylmä jos pyjama päällä TALVELLA istuu avoimen poran kyydissä -.-

Vaatteet päälle ja reikä umpeen lol.

Kuten tossa aiemin sanoin, romua meillä ON ihan tarpeeks :DDDD Tuon takia tuolla kestää aina hetken aikaa avata tuosta mitään valikkoa ku on niin paljon romua XD

Tässä tapauksessa siis Sari olis se "lapsenlapsi" :D

Tää koko osa on pitkälti siis tätä :D:D:D:D

Ihmettelin ku jäätelöpurkkeja löyty varmaan lähemmäs kymmenen ja aattelin et nytpä muuten onnisti. Vein ne kotiin ja pah, tyhjiä kaikki! Noi vaan menee tonne kierrätysastiaan :D

Toisaalla Corbin on myös tonkimispuuhissa.

Sarilla ei oo siis hajuakaan simien sosiaalisista normeista. Sano se mitä tahansa ja kelle tahansa, aina se loukkaa niitä. Okei, yleensä se pelästyttää ne. Ja yleensä se on ihan sen omasta tahdosta. Ehkä se siis ymmärtää jotain mut ei vaan halua olla kiltti :DDD

Corbin, nyt ei oo aika pelata tai kattoo videoita kännykällä, elämänlanka lyhenee ja vaaleenpunanen timantti ois löydettävä!

Jaha, täällä on joku vierailulla... En kylläkään nähny ketään missään.

Pesukarhu!

Ja helekkari ku säikähin ku yhtäkiä toi zombi spawnas selän taakse!!! o___________________o

Kiva nimi.

En tienny et noissa kaupoissa yms. käyminen voi aiheuttaa tän moodletin :D Siis ei se et käy ostamassa, vaan se ku niissä voi käydä vaan samoilemassakin. Ei ollu muutakaan tekemistä Riimin kanssa.

Aika sinnikkäitä perhosia. Nyt on jopa lunta.

Ja tottakai siitä lumesta otetaan kaikki irti talviriehassa ja rakennetaan iglu.

Täälläkään simit ei osaa pukeutua talveen.

No tehään nyt sit lumienkeleitäkii.

Riimi approves :D

Ruokaaaaa, hankala tosta on tietää miltä se näyttää ku on lumen peitossa, mut simpukkakeittoo se olevinaan on :D

Luistelukehässä tunkua.

Ja tyhjiä ajatuksia.

Eikä ne osaa ees luistella.

TUO MAALAUS :DDDDDddD

Ja sitten Riimi jämähti siihen. Resetoinnilla päästiin tästä yli.

Hienoa.

Kyllä se vanha koira temppuja oppii :D:D:D:DHeeeei, sehän on vanha tuttumme Nuuskamuikkunen! :D Kuka muistaa?

Tää luistelukehä bugas ihan koko ajan. Tässä taas Riimillä oli nälkä mut se ei vaan pystyny lähtemään pois tuolta. Lopulta piti taas resetoida Riimi ja samalla toi koko kehä resetoitu. Ja oli aika monta muutakii nälkästä simiä siellä.

Kuten kuvasta näkyy. Ja tääkii kojumyyjä jämähti paikalleen ja piti sekii resetoida.

Ja Riimiä paleltaa.

:D:D:D:D:D

No toki, voishan se olla vähän ikävää istuu lumisilla tuoleilla kengät märkänä ku lunta sataa jatkuvasti ruokaan ja ruokailuvälineetkii jäätyy sormiin kiinni :(

No tää nyt oli jo niiiiiiiiin laiskuuden huippu että... (Ja Riimi, etkai vaan tarttee vahvempia silmälaseja? :DDD Eiku... EIHÄN SILLÄ EES OO LASEJA XDD)

Mut siis tämä matka. Nojoo, onhan ne vähän vanhoja ja silleen mut OIS TON SILTI VOINU KÄVELLÄ :DDDDD

TUOLLA SOI SIMS1-MUSIIKIT!!! ♥♥♥ Tai lähinnä niitä Taikaa-lisärin musiikkeja tai jotain :D Aaaaaaa siinä lisärissä on oikeesti koko ykkösen parhaat musiikit!

Kaikkee sitä ihminen voikii oppia vaikka ois kuin pelannu Simssiä melkein 7 vuotta :D

Joo mitä. Corbin söi jälkiruuan ja oli valmis ennen Riimiä ja päätti sit ottaa taksin kotiin ja jättää Riimin ravintolaan.

Kissat vanheni! Yllä Hercules aka perijä ja alla Hera. Kunhan saan nää joskus muutettua pois tästä talosta ni sit otetaan Herculekselle puoliso (joka on siis jo CAS:issa valmiina).

No mitähän nyt taas... Corbin tässä just könys ylös lattialta eli luultavasti Sari oli säikäyttäny sen :D

Noniin, sitten seuraava operaatio eli hommaa Damienille nainen! Kutsuttiin Margaret kylään.

Margaretia odotellessa testasin ku Riimi halus kehuskella lapsenlapsilla ja kokeilin voiko se kehuskella siitä pojalleen. Kyllä voi.

"Sari on niinku laastari meidän perheen välillä!" Yeah right.

Siinä paha missä mainitaan. Tuskin kukaan tietää, tuliko Sari vaan sattumalta petaamaan Damienin sängyn vai kenties salakuuntelemaan "isäntien" puhetta. (Yllätyin muuten et se ylipäänsä SIIVOS mitään, en muistanu et sillä oli se siivouspiirresiru. Vai onko se kenties ite asentanu itteensä sen miun selän takana? :DDD)

No tee nyt sit lumiukko.

Margaret saapui.

Ja kauhukseni huomasin sen olevan aikuinen! D: Vaihtoon!

Meanwhile in... no en tiiä missä mut Corbin OLI taas penkomassa roskiksia mut ilmeisesti jäi kiinni ja löyti yhteisen sävelen talon omistajan kanssa.

Jotain villieläintäkii se kerkes näköjään sörkkimään... Salaisuudeks jää, et mitä.

OMPA EDESVASTUUTONTA. Tää pieni _poika on jätetty yksin hankeen YÖLLÄ o_o

Damien halus ehottomasti blogata työpäivästä. En kylläkään tiedä miten toi hääjuttu liittyy töihin :D Kaks alempaa on "Damienin" eli siis meikäläisen käsialaa.

No kyllä tuoleja vaan löytyy mut ei sitä helkkarin vaaleenpunasta timanttia ;____;

Corbinin neuroottiset piirteet ottaa joskus vallan jopa kaatopaikalla... Minkähän takia noi kaikki esineet on nykyään käyttökelposia? Alunperinhän ne oli aina palaneita ja huonossa kunnossa? Tekeekö joku modi tuon vai glitchaako sims ittekseen?

Riimi ei. Pois Damienin sängystä.

No voi kauheeta :D Pitäähän sitä nyt miehen elämäntavotetta auttaa!

Tilattiin sitten kylään tää ihmissusineito Esther Atkins yliopistokaupungista. Ja kauhukseni huomasin et tämäKIN oli jo aikuinen. Ja ettei tän kanssa voinu tehä mitään romanttisia toimintoja! En päässy ees Masterilla CAS-tilaan jostain syystä... Alko menee hermo ku oikeesti tuntu en ikinä pääse siihe tavotteeseen Damien kohalla ku
a) Twinbrookin naiset on kaikki sistäsiittosia petolinnun peräpäitä
b) yliopistosta ei muka saakaan ketään mukaan jos sim ite asuu muualla
c) eikä oikein ranskalainen tai kiinalainen neito houkuttanu sekään
d) ja Damien ikääntyy koko ajan. Se on vielä NA mut jonkun parin viikon päästä aikuinen ja siihen mennessä ois vielä paaaaaljon suunnitelmia.

Siispä tein pienen laittomuuden ja otin käyttööni koodit ja lisäsin Estherin perheeseen sitä kautta. 

Ihan mukavat piirteet. Kumppanista vielä on päästävä eroon. Mukava nimi valittu btw, terveisin uusi Deadpool-fani (Deadpoolin oikee nimi on siis Wade Wilson) joka oottaa tota leffaa ku kuuta nousevaa ja jonka piti se mennä kattomaan tänään mut se nyt siirtyy yskän takia ;__;

Salaisuuksia. Anyway, nyt toimii ainankii kaikki toiminnot.

Koska Esther oli siis jo aikuinen, päätin et nyt en enää jaksa. Avasin CAS-tilan Masterilla ja lähin toteuttamaan suunnitelmaani ja muutin sen takasin NA:ksi. Meinasin tehä siitä myös ihmisen mut sit tajusin, etten oo ikinä pelannu ihmissudella ja se vois olla ihan hauskaa vaihtelua. Esther oli myös aikamoinen valmiskasvo ku sitä lähti tarkemmin tutkailemaan ja lopputulos oli sitten kaikki tai ei mitään. Muokkasin siis tytön kasvojakii vähän ei-valmiskasvomaisempaan suuntaan. Tällänen siitä tuli:

Sitä blondia tyttöä en siis koskaan löytäny, joten tehtiin sellanen ite :D Osa asuista on vielä työn alla, kello oli jo liikaa ja motivaatio minimissä ja halusin vaan tästä sopivan näkösen et pääsin tallentamaan ja ite nukkumaan. Vois sanoa, et suunnitelman ensimmäinen osa on nyt takana. Ja samalla sain taas lisäideoita. Sen verran voin valottaa ajatusta, joka ensimmäisen kerran päähän pälkähti joskus vuonna 2013, et suvussa on niin paljon ollu näitä mustatukkasia et haluaisin Damienin lapsesta blondin! Ja tyttö vai poika? Se jääköön vielä arvostukseksi. Samoin suunnitelmat Eshterin suhteen muuttuu vielä. Mut siitä lisää sitten jahka on joskus sen aika. Jos vaan ei simien aika lopu kesken. No, onneks on koodit keksitty :DDD

Eli siinäpä se. Ens kerralla pitää säätää Eshterin loput asut loppuun ja varmaan olis sekii muutto tiedossa. Tuonne ei oikeesti mahu enää mitään eikä ketään. Talo on kasvanu ylöspäin koko ajan mut neljälle simille, yhelle plumbotille ja kolmelle (pian neljälle) kissalle alkaa olla jo iiiihan liian ahasta ku kitaraakaan ei mahu soittamaan ku vaan ulkona! :D

10 kommenttia:

 1. Itse asiassa, nyt ku oon herännyt (kuolleista) tälleen vuoden tauon jälkeen, nii päätinpäs lukaista sun blogin uudestaan alusta loppuun :D Tai oikeastaan lopusta alkuun, jos pilkkua viilataan. En tosin oo vielä kerenny lukemaan viel ihan uusimpiin päivityksiin asti <.<

  Korppu näyttää niin tympääntyneeltä tossa ekassa kuvassa :,D

  Musiikkura kuulostaa itse asiassa tosi hauskalta : D

  Oukaad Damienin paita on kaunis :D:D mun mielestä on aina ollu vähä tyhmää et simit voi soittaa kitaraa ainoastaan seistessään :p näyttäis kivalta jos simit vois rämpytellä samaan aikaan ku ne istuu vaikka jossai puiston penkillä tai sängyn reunalla

  No toi kyllä muistuttaa aika paljon suomen talvea :D:D paitsi et nyt täällä päin on ollu enimmäkseen loskasta <.<

  "Vaatteet päälle ja reikä umpeen lol." Ilman kontekstia tää ois todella hämäävä, mut myös erittäin kaunis :DD

  Herranjumala toi romun määrä :DD Alan epäilemään, et Corbin (?) onki oikeesti jätealalla töissä

  Ilmeisesti alienit oli juomatauolla :D pisteet taidokkaasta pysäköinnistä

  Toi on kyl aika random et talvellaki voi löytää hyönteisiä ja trooppisia elukoita (papukaijoja, liskoja jne) vaik ois miten paljon lunta :,D Mut toisaalta jos tykkää / pitäis keräillä tommosia, nii talvet vois olla tosi tylsiä sit jos kaikki on horroksessa :p

  No mitäs parista lumi(kinos)hiutaleesta simpukkakeitossa :D tuo vaan vähän lisämakua ateriaan!

  Mä en tienny ettei simit voi syödä ulkona jos lumi on liian syvää D:D vähäks siistii!

  Riimi et oo nyt tosissas :DD:D Tyylii autolla meneminen vie enemmän aikaa, ku et ne ois kävelly!

  Heiii tossa ku Riimi kehuskeli lapsenlapsillaan, nii toi ihan vika valokuva -mitä Riimi näyttää- on sims 2:sta! :D

  Ehkä Sari vaa bluffaa.... >.>

  Toi kuva missä Margaret saapu, nii katoin aluks et Damienilla ois ollu joku hammastikku suussa :D Mut se oliki vaa sen lävistys

  Ehkä se talon omistaja puras Corbinia, ku se oli penkomassa sen roskiksia.... :DD:D

  Toi on niinku parenting 5/5 maistuu pakastettu salami :D

  Aaaaa Esther on tosi nätti :o ♥ Ootan innolla jatkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala käytinkö mä oikeesti ton kommentin kirjottamiseen 30minaa.... :D

   Poista
  2. Apua olit muuten nopee vastaukses kanssa! :DDD

   Niin, totta! Miksköhän ne ei voi oikeesti soittaa kitaraa istualtaan :o Ei luulis olevan kovin vaikee homma koodata. (Tosin, minä mitään koodaamisesta tiedä :DDD)

   Joo kiva talvi, alkuun plussaa ja vesisadetta. Sit täällä idässä veti viikoks sieltä plussasta suoraan -30 ja kovimmillaan kävi melkein -35:ssä, sit taas yks viikko plussaa ja sit taas viikko -30, sit oli ihan kiva pikkupakkanen pari viikkoa ja nyt taas jälleen plussaa ja loskaa ja JÄÄTÄ.

   Ai saakeli ku nauran siun kommentille ja mahaan ja selkään sattuu ku oon yskiny itteni kipeeks niin monena päivänä XD

   Oooo, niinpä taitaakii olla TS2:sta! :D Tosin... miten se on mahollista jos TS2 tapahtuu n. 50 vuotta TS3 _jälkeen *suspicious emote here* EA, selitä!

   Jee :D Lisää tulee jahka taas pelaan. Nyt ku on tää uus kone alla ja peli toimii ni todellakin pelaan! ♥ Ellen sit innostu jostain muusta pelistä taas hetkellisesti, esim. ostin just äsken tonkii Deadpool-pelin Steamin alennuksesta :D:D:D:D

   Poista
  3. Voi olla et joku on tehnyt semmosen posen, jossa sim näyttää siltä ku se soittais kitaraa istuen... Mut semmonen on ihan lame :D Haluaisin oikeesti semmosen toiminnon!

   Hyi kuulostaa kamalalta :D Etelässä taas on ollu lähinnä silleen et:
   1. päivä > lunta ja pakkasta --> ihan kivaa ja nättiä vaikka onkin kylmä
   2. päivä > vettä ja plussaa --> loskaa
   3. päivä > lunta ja pakkasta --> liukasta jäätä
   4. päivä > vettä ja plussaa --> jääkerroksen päällä on vettä ja hiekoituskivet ei pysy paikallaan
   5. päivä > lunta ja pakkasta --> hiekoituskivet jää jään/lumen alle, tiet hiekoitetaan uudestaan
   6. päivä > vettä ja plussaa --> jääkerroksen päälle on tullut taas vettä ja on taas liukasta

   > toista samaa koko talvi


   Ehkä tää onki vaan mun juoni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

   Must tuntuu et asialle on täydellinen selitys --> http://vignette4.wikia.nocookie.net/villains/images/7/78/Illuminati-Logo.png/revision/latest?cb=20150529234113

   Tosi jees jos sims toimii nyt! :D Noissa sun vanhoissa postauksissa kävi melko selkeesti ilmi, ettei sims pyörinyt kauheen hyvin :D Ai mikä virhekoodi 12?

   Poista
  4. Illuminati confirmed (y)

   Nojoo, itekii ku päivitin tän osan tonne sisällysluetteloon ni hyvin näkyy jo osien nimistä et millon peli on toiminu ja millon ei XD Virhekoodi 12 oli kyllä ihan koko ajan loppuu kohen. Itseasiassa uuden koneen myötä tajusin et ehkä se vanha kone ei ollu sittenkään tarpeeks tehokas viimeselle lisärille. Aina selitin sitä et miten se on tehokas kone ja kaikki pyörii paitsi sims. No niinhän kaikki pyörikii, paitsi sims, mut ehkä se oikeesti ei ollu enää niin tehokas kone ja erityisesti se muistin vähäsyys oli jo liian vähän. Ja C-asema oli luultavasti melkein kuolemankielissä ja sekii voi varmasti selittää sen virhekoodi 12:n - siellähän C:llä ne TS3 tallennuksetkin oli/on. Ja eipä nyt noitten uusimpien pelien grafiikat jaksanu pyöriä ihan täysillä, mut tälläsellä non-HD-näytöllä en kyllä nää niitten grafiikassa yhtään mitään eroa alhasen ja korkeen välillä, toisin ku TS3 jossa se oikein hyppää silmille jos on vähänkään huonot grafiikat.

   Poista
 2. Oon nyt jo jonkin aikaa (okei, pari vuotta) lueskellu sun blogia, ja oon tosi ilonen että alat taas postaamaan aktiivisesti!! Sulla on samantapanen huumorintaju kuin mulla, ja se on varmaan suurin syy sille, että tykkäänkin sun blogista niin paljon.

  Noi Eshterin hiukset on ihanat, mistä oot hankkinu ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sen aikaa, minkä oon ollu kaikista epäaktiivisin (kiitos pelin), pahotteluni siis siitä! Mut tosiaan nyt ku peli jälleen toimii ja sitä on miellyttävä pelata sen takia, ni ehottomasti aktivoidun myös täällä blogin puolella sen minkä koulukiireiltä vaan kerkeen ja jaksan :)
   Rakastan huumoria ja nauramista, mukavaa jos meikäläisen huumori uppoo myös muihin ku minuun itteeni! ::::D

   Nyt pistit kyllä pahan o.o Tsekkaan löytyskö niitä CCMagicilla ja vastaan sit tähän jos löydän!

   Poista
  2. Aaaaaa'HA! Löytypäs sittenkin! Sanoo olevan Butterflysimsin Hair 088 ja joku retexture siitä... Ahaa, näkyy olevan donat eli... mistähän hitosta oon ne ladannu :D:D:D No olipas se työn ja tuskan takana mut löysin sittenkin! Tässä, ole hyvä :D

   Poista
 3. Tosi kiva et bloggaat taas! Oon kaivannut tätä blogia ja sua(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Toivottavasti viihyt edelleen yhtä hyvin ku ennen taukoa :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)