sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pixie - Uuden talon esittely

HAAAAAAAA sain sen talon valmiiks! Tai ainakii sisältä niin valmiiks ku vaan on mahollista. Ulkoo jäti kesken, väsäin Lilianille puutarhan ja sitten loppukii inspis ja ideat koska I suck at yards :DDD Alkuun pari random kuvaa seikkailuistani:

DiscoTags on/off :D:D:D:D:D:D
Niin, leikin koodeilla ku siellä on jotain ihan randomjuttuja mistä en tiedä mitään. Arvelinkii et tässä kävis jotain tän suuntasta, eli siis noi pallerot rupes välkkyy eri väreissä XD

I have no idea :D:D:D:D EnableLlamas on/off, joten laamat käytössä mut en tiedä miten se vaikuttaa :D Jotain jossain puhuttiin et ne ois vaan noita yläkulman viestejä mut rakennellessa ei ainakaan mitään tullu vastaan.

Ja meinas mennä hermo tän muuttamisen kanssa. Tein mitä tahansa, aina noi rahat jäi tohon taloon -.- Halusin siis muuttaa Lolan ja Lilianin pois siihen uuteen taloon mut peli ei suostunu antamaan niille ku ton 50 000 käteen. Ja sit kaupungin muokkauksessa jaoin noi taloudet, niille jäi EDELLEEN se 50 000 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -.-""""""" En jaksanu alkaa niitä muuttaa mihinkään uudelle tontille vaan siks et saisin niille saakeli rahaa (sit tajusin et oisin voinu kokeilla family fundsia koska noihan on PIXIE ja Rhona on R. mut se nyt meni jo), mut onneks on koodit ja koodi freeRealEstate (ei siis tarvii mitään muuta ku toi sana) ni ne sai sen tontin ittelleen ilmatteeks.


Sitten päästäänkii ite asiaan. Heitän näissä näitä kommentteja ja "kuvatekstejä" vuorotellen kuvien ylle ja alle, joten älkää hämmentykö.

Selitinkii jo aiemmin et inspis taloon tuli randomisti ku yritin käyä nukkumaan :D Ja idea oli niin random, et tajusin sen teeman sopivan täydellisesti Lolalle ja Lilianille! Kyseessä on siis...
PUUTALO. Eli Talopuu :D


Ja leijuvat kattolaatat argh.

Ei luoja noi bugaavat kattolaatat on jotain maailman ärsyttävintä.


Sain siis hassun idean noista öööö... puumajoista et tekis puuhun asunnon. Mut koska sims, se ei oikein olis onnistunu, niimpä keksin et teen talon joka on puun muotonen! :D Miulla on ollu jo ihan TS1:sen ajoista lähtien mitä oudoimpia teemoja talojen kanssa, harvemmin oon tehny oikeesti talomaisia taloja, vaan tein aina jollain teemalla jotain hämärää. Mm. joskus tein MOI-talon, joskus taas "kirjotuspöytätalon" eli jossa kaks ekaa kerrosta on pelkästään sivuilla ja kolmas yhistää ne sivut toisiinsa - kirjotuspöydän muotonen :DD Mut niin, oonkii kaivannu näitä ideoita, alkaa tuntu oikeelta taas ;)
Mutta, jos jatketaan talon esittelyssä eteenpäin, kuvia on! :D

Ulkoseinät on peitetty samalla kapuajamuraatilla, koska latasin kyllä pari muuta murattia peliin mut sims oli taas sitä mieltä et custom content? not today :) Joten ei sitten niitä. Onneks noi ei näytä ees niin kopioilta.POHJAT:
Sisällä ideana on siis et noi asuu tuolla "lehvästössä" ja sen takia runko on sisältä tumma ja huoneet kiertää sitä. Rungon sisällä on hissi, lastenohjelmien tapaan :D Saa nähä kuin kauan kestän tota hissiä, siitä saattaa ehkä tulla kierreportaat joskus XD


1. asuinkerros: olohuone, aula ja pieni vessa.

2. asuinkerros: Toinen aula + käytävä, keittiö, Lolan huone, kodinhoitohuone ja kylpyhuone.

3. asuinkerros: Lilianin pesäkolo + pieni vessakylppäri ja parveke.


Pakko sanoa et vinot seinät ja huoneet on ihan helkkarin vaikeita sisustaa ja saada toimimaan keskenään. Vaikka sisustaminen onnistuiskii (koodeilla), on silti lattioissa ja katoissa outoja valoja ja varjoja, seinät ei sovi toisiinsa ja ikkunat ja ovet vetää ihan päin hittoja. Ja katot, ei luoja niihin menee hermo! Jos vetää vinon katon liikaa suoran ylle, se heittää osan alemmasta katosta näkymättömäks. Muutenkaan vinot ja suorat katot ei oikein toimi yks yhteen. Sen takia tän talon katto on joku oudoin ikinä, piti säätää ihan kauheesti et sain sen toimimaan ja näyttämään hyvältä. Mut nykynen kokoonpano muistuttaa kyllä vähän päälekkäin taipuneita lehtiä, joten oon ihan tyytyväinen lopputulokseen.


MUUT KUVAT:

BuyDebugin kanssa väsäsin Lilianille tollasen, kaikkia kasveja on siis kaksin kappalein. Jätin kuitenkii sinne vaan muutaman kasvin (koska ne ei suostunu poistumaan...), haluun et Lilian saa taas ite kasvattaa sen alusta loppuun :D Otin noi vaan et näin kuin paljon eri kasveja onkaan ja millaset "pohjat" multaan kannattaa tehä. Ihan kiva se on. Kaari tulee Katy Perry Herkkuhetkessä, sopii tonne vaikka onkii "muffinsin" muotonen :D
Muuta tonne pihalle en jaksanukaan tehä. Alkaa jo puutarhat olla hallussa ku niitä on melkein kaikilla simeillä aina :D Pihan aitauksen ulkopuolelle tuun kyllä tökkimään paljon puita, haluun siitä sellasen suljetun näkösen ku kuitenkii puussa nääkii asuu.

Tässä ulko-ovi. Alunperin hissin piti olla heti tossa mut miun mielenterveys ei ois kestäny sitä et sisälle pääsee hissin nappia painamalla, joten ovi :DDD

Sisältä se on vaan tällänen pieni komero :D Väri koittaa matkia puunrungon sisustaa.

Hissit nyt on aina samanlaisia sisältä :DD

1. kerroksen aula. Ja pirun katot, ei osaa käyttäytyä! Aina ne menee väärin jos vahingossa sohii sinne tyylinluontihiirella -.-" Ei noista kai kumpikaan oo taiteellinen mut toi sopi tohon silti :D

Maisemat!

Ympäri 180° ja edessä on oviaukot olohuoneeseen. Yhtenäinen tila ja kiertää siis ton "rungon" ympäri.

Step in. (Kattolaatat


Ja näkymä vielä takas päin. Soohvatyynyt tuoleissa btw eri väriset :>
Tykkään kyl tästä huoneesta paljon, värit on jotenkii kivan rauhalliset ja silti pirteet. Toivottavasti ei näytä kauheen täyteen ahetulta, halusin sinne paljon kasveja ja piti käyttää sit niitä mitä pelistä löytyy :DDD

Ja se pieni komero tuolla on vessa, mustavalkonentällä kertaa.

2. kerroksen aula. Vähän hämärä. Junarata siks ku keijut voi leikkiä siinä siinä keijumuodossaan :D Enkä keksiny sinne muuta.

Tauluja ois kyl voinu olla mut niitten kaivelu on niin rankkaa :::D

Mennääs tosta oviaukosta vasemmalle eli keittiöön:

Pieni ruokapöytä. Katy Perry Herkkuhetken pöydälle löyty jopa käyttöä! Ja toi oletusväri itseasiassa ideoi koko keittiön värimaailman. Diesel -kamasetin tuolit toimii hienosti punavalkosina ton pöydän kanssa!

Niin, tämäkii on kyl yks suosikkihuone :D Tää oli kyllä huoneista ehkä vaikein. Pitkään koitin työntää noita tasoja joka paikkaan ja vinoon ja suoraan ja ympäri ja ämpäri ja meinas hermot mennä :D Siskoltakii apuja pyytelin mut emt kelpuutinko mitään. Lopulta sain siihen jonkun ihan toimivan ratkasun ja lopulta siitä tuli tosi kiva.

Oikeelta tultiin sisään. Muissa kuvissa ei näkynykään sitä, et tääkin huone kiertää rungon ympäri ja vasemmalta pääsee käytävään, joka niin ikään kiertää rungon toiselta puolelta.

Palataas aulaan:

Käytäcässä leikin paljon noilla valoilla ♥__♥ Tosta ovesta pääsee Lolan huoneeseen, mut jatketaan eteenpäin.

Näissä kuvissa on samat ovet, eka ovi on kodinhoitohuoneen ja toka kylppärin.

Kylppärin ovi oikeella ja päässä oviaukko keittiöön.

Jatketaan kylppäriin:
Näyttää isolta, mut johtuu kamerasta ku muuten en ois saanu sitä hyvin kuvaan.

Lavuaari nurkan takana.

Ja toiseen suuntaan. Talon pääväri on vihree, mut tänne sininen vaan sopii niin hyvin. Inspiroiduin noista seinäkaakeleista ku heitin niihin eri värejä ja sininen oli mahtava :D

Seinän takana kodinhoitohuone. Tykkään tästä! :D (Ja sims ei taas tykänny  noista katoista + tuossa ne valot ja varjot mitä vino seinä aiheuttaa hmm.)

Ja Lolan huone. Se on aika tyhjä, en keksiny sinne vaan yhtään mitään.

Ja katossa ammottaa järkyttävä reikä! Yläpuolella on kattoa oikeesti ja senkii säädin pariin kertaan uusiks. Mut ei, ne kattolaatat vaan päättää harhailla jossain hevonkuusessa eikä niitten poistaminenkaan auta -.-" Oon nähny tätä samaa Depsulla ja ois kyl kiva tietää mikä aiheuttaa noita karkailevia kattolaattoja, on meinaan jotain ärsyttävintä ikinä. Pilaa tunnelman.

3. ja viimenen kerros on tosiaan Lilianin aluetta kokonaan. Lilian on lapsenmielinen ja pirtee pieni keiju, joka rakastaa luontoa, joten huone kuvastaa tytön luonnetta :D

Sain idean et Lilian vois kasvattaa palaa luontoa omassa huoneessaan! Tulevaisuuteen-lisärissähän tuli noita mattoja missä voi kasvattaa asioita, I mean, kasveja myös sisällä.

Lilianin leikkinurkka!!! :DDD

Ja tummanpuhuva vessa.

Näkymät parvekkeelta - samat ku alakerran ikkunasta :D

Ja parveke itessään näyttää tältä. Seinäpintaa jos kattoo ni huomaa et alunperin toi on kukkakuosi, mut kaukaa ne menee täysin lehdistä.


Ja siinäpä oli siis tyttöjen talo!

Sainkii jo lisää ideoita, nimittäin Lilian näky tossa ohimennen ajatelleen Kiellettyä hedelmää joten oiskohan Lilian sit sopiva sim testaamaan kasvisimin kasvatusta! :D Jommalle kummalle oon kyl lasta kaavaillu, Lilian ois ihan mahtava äiti lapsenmielisyytensä ansiosta, vaikka toisaalta mietin et kuin se toimis... Mut kasvisim ois kyl ihan täydellinen tähän, ei tartteis suhteita :D Lolaa taas en vaan nää äitinä, se on niin kapinallinen ja viihtyy yksin et kuvittelisin sen kiertävän lapset lähinnä kaukaa. Muuten en niitten luonteita muista, mut pitää kattoa jos jossain vaiheessa pelailis näilläkii. Toiaalta himottaa myös hirveesti Rogetit taas jälleen ;)
Alotin kuitenkii työt maanantaina, joten en yleensä arkipäivinä jaksa pelata ja viikonloput menee ohi hujauksessa. Mut kyl sitä varmasti pelin saa auki sit ku oikeesti inspiroituu :D Ja seuraavan työmarkkinatuen ku haen ni tilaan koneeseen uuen emon ja prossan joten pitäs sit pelaamisenkii maistua vähän erilaiselta 8D

Jees, kattellaan!

12 kommenttia:

 1. Jee!!! Me like! :D Vihdoinki sulta tulee tää talopostaus!

  Ohhoh, ei ihan mikään perustalo, mut täähän sopii keijuille ku nenä päähän ja nyrkki silmään! Oon joskus nähny muutamia samantyyppisiä taloja x)

  Mua nyt pistää silmään kun en nää ainoassakaan huoneessa mattoja? :DDDDD Ja ehdottomasti mun suosikki tässä talossa on Lilianin huone. Iski himo pelata keijulla ja ryöstää Lilian xD Just semmonen keiju mikä inspaa mua, puutarha, lapsenmielisyys ja KEIJU ♥ ♥ Ja ihana idea et talon sisällä on noita kasveja niinku Lilianin huoneessa, huomaa jokseenki et oot nähny sen huoneeseen kauheesti vaivaa x)

  Nuo kattolaatat, ääääääääh.... Ootko käyttäny constrainfloorelevationia? Siitä tulee noita melkeen aina. Sillon yleensä auttaa jos vaan tasottaa sen kerroksen. Mutta sekään ei prkl aina toimi x(

  "Junarata siks ku keijut voi leikkiä siinä siinä kaijumuodossaan :D" kaijumuodossa, luin vieläpä ekana et KALJUmuodossa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mie taas en oo nähny vastaavia ollenkaan mut en ihmettele jos niitä on :D

   JOOOOOO matot puuttuu tosiaan! Vihaan niitä XD Tai siis, matot on kivoja ja niitä ihan oikeesti ois voinu olla tuolla talossa, mut jotenkii vaan vihaan sitä mattojen muokkaamista :D Ei oo ikinä ideoita niihin ja en jotenkii osaa ees kuvitella millaset kuviot matoissa ylipäätään VOIS olla. Ja en osaa ajatella sitäkään, kuin monissa matoissa yleensäkään on reunat ja missä ei. Se on jotenkii niin raivostuttavaa puuhaa :D Sama verhojen kanssa, oon ladannu paljon verhoja ja silti tuntuu ettei verhoja oo tarpeeks ja aina ne riitelee ikkunoitten kanssa, ja jos ikkunoitten kaa toimii ni sit ei sovi huoneen ja talon tyyliin -.-"

   Nojoo, meinas mennä hermo ton huoneen kanssa :D Ensin olin saanu kaikki sijoteltua sinne, sit poistin katot, vaan huomatakseni et piti siirtää kaikki kasvit keskemmälle koska katot, vinot ainakaan, ei voinu asettua sinne niitten takia -.- Ja salaisuus: tökin noita kasveja vaan randomisti joka paikkaan ja meinas loppua ideat kesken ku samoja kukkia piti kierrättää :D

   Itseasiassa en oo käyttäny tota constrainia tähän taloon. Mut rupesin miettii et voiko testingcheats aiheuttaa tota, koska se ainakii unohtu yhessä välissä päälle :o Mut pitää kokeilla tota tasottamista seuraavan kerran (jos muistan), hyvä tietää.

   KAIJU, samperi ku kirjotin sen ensin ihan oikein, sit pyyhin pois ja kirjotin uudestaan ja eiköhän sinne jo typo kerenny vilahtaa XD

   Poista
 2. Ihan hurjan nätti talo, ihanan pirteä idea! Tykkäään, söpö :3

  Eikä :DDD Tunnen itteni taas niin tampioksi. Tuolla ekan vessan kohdalla luki "mustavalkonentällä kertaa", ja mietin ties kuinka kauan, että mitä tarkottaa "mustavalkonentällä." (Erottelin sen mustavalko___nentällä ja ihmetys oli suuri XD) Lopulta tajusin sentään, että oli vaan yks välilyönti jääny iskemättä mut ei siihen paikkaan mihin ensin oletin jostain käsittämättömästä syystä XD Kyllä osaa olla viisas mieli.

  Mulla on muuten toi sama katto-ongelma ainakin Ylispangareiden kämpässä, hermoja raastavaa D:

  WUUUT en tienny että noille matoille voi istuttaa o___O MUST TRY IMMEDIATELY

  Anyways, toi keittiö on joku aivan ihana ♥_♥ Samoin kuin sininen kylppäri ja Lilianin huone! (Luettelenko vaan saman tien koko talon huoneet?) Rakastuin ;_;

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, aina ne välilyönnit tipahtaa ___välistä :DDDD Mut itelle käy tota välillä myös, jopa sellasten sanojen kanssa, jotka on ihan oikeesti yhdyssanoja. Ei vaan osaa erotella niitä oikein ja sit jankkaa kauan et mitähän hittoa tällä haetaan takaa :D

   Ei luoja, vois kyl oikeesti EA tehä vielä jotain major parannuksia näille pahimmille bugeille >.<

   Joo siis ne on niitä virheitä Tulevaisuuteen-lisärin mattoja. Tietääkseni niihin siis pystyy myös istuttamaan kasveja, mut en mee takuuseen koska noi heitin sinne movella kai :D

   Ja kiitos kivasta palautteesta! Eikun siis mahtavasta palautteesta! :D

   Poista
 3. Upea talo, ite aina haluan tehä kauheen realistisia väkerryksiä enkä koskaan heittäydy leikkimieliseksi (olentylsä). :D Oot saanu hienosti toimimaan ton, kuvittelis ainakin ettei simeillä tuu reitityksen kanssa ongelmia.
  Nuo hämärät kattolaatat osaa kyllä pilata kaiken, mut onneks ne saa sentään lekalla poistettua :') (vaikka ärsyttävää klikkailla niitä yksitellen jos niitä on kertynyt sinne miljoona...)

  Hmm mitäs vielä sanoisin, en oo ennen kommentoinut kun löysin blogisi vasta eilen (ja nauroin itseni kipeäksi joistakin postauksistasi, kiitos päivän päiväni piristämisestä :)) Kirjoitat tosi hyvin ja hauskalla tavalla, teet hauskoista asioista vieläkin hauskempia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itekii yleensä pidättäydyn realismissa mut joskus on kivaa revitellä 8)
   Noita joitain kattolaattoja en syystä tai toisesta saanu pois... edes lekalla. Vissiin sit siellä oli olevinaan joku esine niissä tai sit niitä ei muka ollu olemassakaan.

   Kiitokset kommentista ja kommentoi ihmeessä jatkossakin! 8D

   Poista
 4. Tsiisus mimmonen talo o_o Ihan sika hieno!

  VastaaPoista
 5. En oo käyny koneella piiiiiitkään aikaan kirjautuneena, mut tässä eilenkö se oli muistin sun blogin ja aattelin tulla kattomaan, onko mitään uutta. No olihan täällä vaikka mitä! Ja huomaa, etten oo todellakaan käyny pitkään aikaan, kun näin pitkältä ajalta oli postauksia. Mut siis aivan mielettömän hieno talo, vautsi! :D Mä oon kans tosi tylsä rakentaja, pitkään vaan pelkkiä neliölaatikoita rakentelin... :( En osaa keksiä mitään. Mut niinku taisin jo aiemmin sanoo, et bussin ikkunasta oon katellu taloja ja koittanu imee niistä ideoita. Tänään just näin yhen tosi hienon kuisti-idean. :) Aiotko laittaa exchangeen tän talon tai onko sulla jotain ladattavaa siellä jo olemassa? En muista ootko joskus sanonu sun käyttistä sinne. Vois vaikka ladata jos laittasit, kun emmää tämmöstä ikinä osais rakentaa. :)

  Universalis (en siis jaksanu kirjautua nytkään :)...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, itestä ku tuntuu ettei täällä oo muutamaan kuukauteen ollu suorastaan _mitään! Vieläkään en oo pelaamalla pelannu, varsinkaan ku just tuli kolmas viikko töissä täyteen.

   En uppaa mitään tekeleitäni, varsinkaan Exchangeen. Oon kyl TS3.comissa mut en käytä Exchangea, se on kaiken pahan alku ja juuri viallisine ladattavineen. JOS joskus lataan ni lataan sit johonkii ulkopuoliselle sivulle mitä käytän, mut oon niin omistushalunen näitten omien juttujeni kanssa etten mitään luovuta kenellekään ikinä :''DD

   Poista
 6. Mä kun en saanut vastausta erässä toisessa blogissa niin kysyn nyt sulta että voisitko auttaa. Eli mä olen ajatellut tehdä sims blogia, mutta siitä ei tule mitään. Tai siis Halausin tuon. Lisssseee -> jutun omanlaisena itselle. Sehän tulee nyt >>lisätietoja tai jotai vastaavaa. Niin että miten sitä voi muokata?

  Kiitos tosipaljon jos viitsit neuvoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekii tähän löysin vastauksen yksinkertasella googletuksella, mut menet siis blogin asetuksissa Ulkoasu-valikkoon. Klikkaa Blogitekstit-gadgetista Muokkaa ja editoit haluamas tekstin kohtaan Viestisivun linkkiteksi.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)