maanantai 3. helmikuuta 2014

Hellurei! (~Pölinää)

Jotain hyvää sentään "unettomissa öissä" :D (Miulla ei siis oo unettomuutta, nukahtamisvaikeutta vaan koska työttömyys, mut melatoniini on ystävä♥) Pari yötä sitten melkein nukahin ja sain sit siinä puoliunessa jonkun niin mahtavan ja randomin TALOidean ettei tosikaan! Oli pakko nostaa päätä tyynystä sen verran et sain kirjotettua sen ylös puhelimeen, vaikka muistan sen kyl edelleen oikein hyvin :D 
Eilen taas hoidin muita asioita, selasin työjuttuja ja kirjotin yhen sähköpostin jota siirtäny nyt varmaan vuoden verran - ja kirjotin sen 5 MINUUTISSA........................ Ja lähetin tänään. Mut niin intouduin asiasta niin paljon et meinas olla taas vaikeuksia saaha unta, joten itteäni rauhotellakseni piirtelin vähän tota taloinspistä paperille :D

Tänään sit totesin myös ilokseni et twallanin modeja päivitetään edelleen, vaikkei twallanin toimesta enää, mut ihan mahtavaa et muut on sit ottanu sen hoitaakseen! Sain siis päivitettyä pelin ja ladattua päivitetyt modit peliin! Se ei onneks oo niin kamala homma, vaikka 2 kuukauden jälkeen tuntukii niinku oisin ollu virtuaalisesti pölyjä pyyhkimässä (ja yskimässä) :D Ja lopulta sen pelinkii sain väännettyä auki.

Talon pidän pitkälti vielä salaisuutena, mut tän verran voin kertoa:

1. Talon piti alunperin olla ihan vaan random rakennus, ihan niinku noi TS2-talot - taloja ilman simejä. Mut lopulta tajusin et se sopii tyyliltään täydellisesti Lilian ja Lola Pixielle joten niitä silmällä pitäen ton sit sisustan :)

2. Alku aina vaikein. Miten saada mielikuvat paperille ja peliin niin et logiikka toimii? Miun mielikuvituksella on tapana mahuttaa esim. 3 istuttava sohva yhen hengen parvisängyn alle sivuttain (nimimerkillä viime öinen uni..............) ilman et siinä on mitään omituista. Tai siis, toi nyt oli uni muutenkii et se on vielä asia erikseen :D Mut usein on jonkilainen ajatus mut en nää sitä kunnolla ja joudun tekee töitä et saan siitä toimivan. Pohjaratkasut on kaikista vaikeimmat, mut nyt on talo pystyssä ja huoneita muutamat hahmoteltu.

3. Rakensin sitä tänään ensin jotain 2-3 tunnin ajan, kunnes koko samperin kone sammu :D Oli vissiin liikaa säädetty näytönohjainta ja se ylikuumeni tai jotain, mut nykyään muistan tallentaa ajoissa (se tunne ku alkaa selkäpiitä karmia ku edellisestä tallennuksesta on jo vierähtäny tovi aikaa...) , joten en menettäny oikeestaan mitään. Jotain kattokokeiluja ja nekii päätti lähinnä bugittaa :D Miks katot onkaan kaikista vaikein osa rakentamista? Ne ei vaan toimi oikein saatika yhessä.

4. Tässä välissä imuroin huoneen, käynnistin koneen uusiks ja simssi päälle. Kello oli jotain 22 ja aika humahti ja lopettelin tossa puoltuntia sitten, aikaa vierähti siis noin 6 tuntia :D Toistaseks on vasta olohuone vaiheessaan ja yks kylpyhuone valmis. More to come! Enkä ois malttanu lopettaa _vieläkään. Huomenna sit jatkuu, tai siis, tänään myöhemmin kuhan herään :D (Unirytmi? Mitä se on? Ruokaaaa?)

4. Ja koska kyseessä on keijut, talo on pitkälti, hmm, luontopainotteinen. En malta oottaa et pääsen jatkamaan sitä ja sit myöhemmin esittelemään sen! XD


Niin, siinäpä sit jotain :D  En osaa luvata yhtään et millon toi valmistuu. Intoa on mut sitä ei ikinä tiedä millon simit huuhtoo sen alas pöntöstä. Usein miulla rakentaminen ja sisustaminen menee just niin et huone kerrallaan mennään ja sit kertakaikkisesti vaan loppuu into, ja siinä vaiheessa yleensä pelaan. Mut nyt on kyl sen verran intoo et toivottavasti saisin ton nyt loppuun asti ennen ku into lopahtaa jälleen. Paremmat on ainakii mahikset ku en lääkkeitä syö ni luovuuskii suostuu toimimaan normaaliin tapaan, vaikka vierailut onkii harvemmassa ainakii toistaseks vielä.

Rakennusbuumin (Der Bauboom! --jooooo saksan koe tulossa keskiviikkona, 8. kurssi eli viimenen!) takia kuvia ei siis ole ku tasan yks. En muistanu kuvata edes making of -vaihetta, mut onhan tuolla vielä paaaljon kesken et sen kerkee kyl (jos huvittaa :D). Kuvassa Lola ja vohvelit, ja Lola on sit päättäny heittää hiuksensa hittoon. Ne näkyy sen kuvakkeessa mut jostain syystä ne ei muka oo pelissä :D Ja pelissä itessään ei ees tullu mitään ilmotusta siitä että ois jotain tavaroita korvattu. Enkä jaksanu CASiin mennä ku halusin rakentamaaaaaan! :D
Noniin, mie poistunkii sit tästä takavasemmalle (oikeesti oikeelle tai muuten oon kirjahyllyssä ja se sattuu), lukemaan lisää saksan sanoja ja nukkumaan :D Huomenna taloprojekti jatkuu (hope so), pitää kattoa heitänkö sneak peek -kuvia ;D

///Ainiin, ja miulla on vielä yks TS2-talo tuolla luonnoksissa odottelemassa kirjotusta, senkii vielä tässä jossain vaiheessa postaan.

4 kommenttia:

 1. Oij vähän kivaa! Oonki nyt halunnu nähä sulta kolmosen rakennus- ja sisustusjuttuja xD Oon toisaalta ilonen sun puolesta et sua inspaa pelata ja sit kateellinen ku mua ei itellä inspaa nyt xD Tai inspaa mut ei vaan oikeen saa kiinni mistää ideasta et jaksais pelata tai värkätä 10min kauempaa x) innolla ootellen talon valmistumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu tää inspis pallottelevan vuorotellen pelaajalta toiselle XD Välillä kaikki tohisee ja sit taas uinuu, ja välillä on vaan yks tai kaks innokasta pelaamassa.
   Itelle kans käy usein just tota et saattaa olla intoa mut ei mitään ideaa, ni ei kehtaa ees avata peliä ku tietää ettei se mielenkiinto kestä aina edes sitä 10:tä minuuttia. Ja rakennusintoa itellä ei oo ollu aikoihin. Nyt ekaa kertaa vuosiin tuli suht selkee visio talon ulkomuodosta, ja on aina helpompi rakentaa jos näkee päässä ees jotain siitä, et minkälaiset kuoret talolle haluaa :D
   Tänään avasin pelin mut en kerenny varmaan varttiakaan säätämään ku kone TAAS sammu ite. Wut is this shit? XD Peli toimii toistaseks (*KOPUTTAA PUUTAAAAAAA*) mut nyt koneella on jotain omia ongelmia... No, en sit jaksanu/kerenny toista kertaa sitä avaamaan joten huomenna uus yritys.

   Poista
 2. Mikä iho Rogeteilla on?
  Niin odotan seuraavaa Roget osaa innnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä iho niin Rogeteilla ku kaikilla muillakii :)
   Peli-into on palaillu mut pelata en kehtaa ennen ku uuen virtalähteen tähän tilaan, ja sen ajattelin tilata tässä lähipäivinä :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)