lauantai 18. tammikuuta 2014

POSTAUS NUMERO 100

JEE BILEET! Not.

Ärsyttää ku sen piti sit osua just tähän ku EI oo inspistä XD Ja oisin halunnu et se on jotain hienoa, ja se ei ole koska nyt meinasin postata noi TS2-aikaset talot tänne, joten teen sit tälläsen erillisen mini-ilmotuksen, möh.

Ja tähän sopiikin hyvin se, et tossa vähän aikaa sitten sain 40 lukijaa täyteen, KIIIIIIIITOS TEILLE! Nyt tosin ilmeisesti tauon takia luku on puonnu, toisaalta vaan yhellä numerolla ja onhan 39 myös edelleen paljon, siispä kiitän edelleen :D Yritän terästäytyä kyllä ja kovasti odottelen peli-intoa palaavaks (eilinen kuvien muokkaus oli niiin hiiiiilpeetä touhua!), mut ku on aina se vaara et peli taas keksii olla kenkku. Ja se on maailman ärsyttävin tunne ku jokanen tallennuskerta tuntuu samalta ku kävelis jotain kapeeta pitkin kymmenien metrien korkeudessa, BOOOM se voi tosta vaan litata alleen ku ei suostukaan tallentamaan tai peli kaatuu tai jotain.

Mutta, kaipa tää nyt riittää tältä erää (postaan kohta yhen TS2-talon taas), se oli 100. postaus yay ja jälleen kerran kiitän teitä lukijoita! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)