perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ns. kuulumisia

Heips. En oo tässä viime aikoina pelannu paljoo ollenkaan. Uudelleenasennuksen jälkeen pelailin jonkun verran Tonylla, ja yhtenä päivänä tuli taas Virhekoodi 12. Saatoin kyllä yhistää tän ongelman Firqujen tallennuksiin, korruptoituneisiin sellasiin, jotka siirsin ennen tota pelikertaa tai paria takas Saves-kansioon. Mistä tiedän et ne on korruptoitunu? Virhekoodi 12 alko ekan kerran vaivaamaan niitten kanssa, ja päävalikon kuvakkeet on jo pitemmän aikaa näyttäny tältä (klikatkaa isommaks):

Weird, huh?

Kieltämättä aika kaunista. Otin siis Firqujen tallennuksen pois tuolta. Käyn joskus läpi noi kaikki backupit et mikä on viimesin ja mahollisesti viimesin toimiva. Noita ku oon niin monta tallentanu sen virhekoodin aikana ja nimiä vaihellu et en enää tiedä mikä noista on tervein mahollinen tiedosto. Mut se on oma urakkansa ja teen sen joskus.

En oo pelannu ton jälkeen sit nyt ollenkaan. Sen verran oon peliä avannu, et oon osallistujana Radolassa yhteen kisaan. Siitä enemmän ja myös kuvia sit kun kyseinen kisa on ohi. En kisakuvia oo halunnu riskeerata, joten oon antanu pelin aina ladata rauhassa enkä oo hätiköiny, se joskus nimittäin on saanu pelin sammumaan, kai näyttiksellä menny vähän yli tai jotain. Ja oon tallentanu samalla pelauskerralla korkeintaan kaks kertaa, ja sit välissä sammuttanu pelin. Toistaseks oon pärjänny ilman virhekoodeja, jatkan samaa rataa seuraavan kahen kierroksen kanssa.

Välissä tulin siihen tulokseen et koko näyttis on menossa rikki. Tonylla törmäsin nimittäin näihin (tänkii voit klikata isommaks):

Featuring Tony.

Toi EI oo hyvä merkki. Ja ku oikeesti luulen, et pelin osa sammuiluista johtuu nimenomaan tuosta. Iskä tarkistaa jossain vaiheessa josko toi ois sit löystyny tai jotain. Ois kyl ihan hyvä putsata toi muutenkii, se kerää pölyä ihan kauheesti ja ihan pirun vaikee putsata ku se tuuletin on alaspäin ja se rako sen ja pohjan välissä on jotain 2-3cm. Pumpulipuikolla siitä irrottelin kyllä isoimmat pölyt (lapset: älkää koittako tätä kotona!), mut ei se oo sama ku et sen irrottas tai vähintäänkii imurois.

Myös tällänen hieno bugi tuli kerran (klikkiti klik):


Tota mustaa valikkoa se on tehny miulla ennenkii: välillä osto-/rakennusvalikoissa, välillä TS3-profiilin seinällä. Nyt myös CASissa. Ja toi simin ulkonäkö...wtf. Se myös välistä jätti näyttämättä ladatut hiukset oikein, näky suunnilleen tollanen "mesh" mut ei oikein. Tää simin ulkonäkö saattaa johtua siitä, et jos näytönohjain oli päivittämättä. Joskus tuon aikoihin siihen tuli uus päivitys. Tosin ikuinen mysteeri on se, et miten se näyttis voi tietää millon on uus päivitys ja lakata toimimasta, koska se ei kuitenkaan käytä nettiä itteensä!!! Kummaa toi näyttisten sielunelämä...

Nojoo. Näitten lisäks siis oonko sanonu mitä Rogeteille kävi? Niin et edellinen postaus (ellei sit oo vielä kuvia postaamatta...ei vissiin) on viimenen ajankohtanen. Ku siirsin tallennuksia turvaan, joko jotenkii katoin väärin ja en siirtänykää niitä, TAI sit CCleaner päätti ystävällisesti poistaa korruptoituneen kansion roskana sieltä pois. En ehkä saa koskaan tietää. Tai siis en saakaan tietää. Anyway, onneks oli kuitenkii viime huhtikuiset backupit edelleen tallessa. Niissä Corbin on vielä lapsi, joten joudun etenemään sen teini-ikään taas jälleen kerran. Kissoista en oo varma et oliko Safiria ja Tornadoa vielä olemassakaan. Bea ja Aleef näky olleen vielä aikuisia... Kyllähän se harmittaa, mut toisaalta paistaa se aurinko risukasaanki: pääsen ainakii alottamaan niitten kanssa puhtaalta pöydältä, koska toi on ainakii vielä sitä aikaa ku ei ollu kaikkia noita järkyttäviä ongelmia ja bugia ton tallennuksen kanssa. Ja vahingosta viisastuu ja virheistä oppii. Ens kerralla osaan varmistaa backuppini vähän paremmin ;)

Ja sitten on tää Puuron tallennus, se, jolla yritän...tai YRITIN pelata Erot sukupuussa -haastetta. Mut uudelleenasennuksen jälkeen se ei suostu avautumaan. Tai siis sitä ei saa edes klikattua auki, koska:


Aattelin ensin, et johtuu siitä et toi tallennus on Riverviewissä. Mut ei se auta vaikka latasin ja asensin sen takasin, ei vaikka avasin Riverviewin ja tallensin random tallennuksen. Ei, vaikka siirsin kaikki ladatut takas, ei vaikka latasin TS3 Storestakii kaikki aiemmin lataamani asiat takasin. Vielä on muutama ässä hihassa, mut ei toi silti joillain oo ratkennu koskaan. Ja muutenhan toi ei oo mitenkään hankala alottaa alusta, mut ku tein sille niin kivan talon jo ja en tietenkään ikinä tallenna taloja mihkään, joten en voi asettaa tota taloa uusiks mihinkään ja muuttaa Puolukkaa sinne. Ainahan voin tietty sijottaa sen johonkii random taloon random kaupunkiin ja jatkaa siitä, mut ku toi oli niin kiva talo. Noh, yritän vielä selvitellä tota. Onneks oon aika sitkeetä sorttia mitä luovuttamiseen tulee :D


Jees. Mitäs sitten... no, ei niin pahaa ettei jotain hyvääkii, ostin tänään nimittäin, tättädädäää, tämän:


Laitan ton asentumaan kohtapuolin ja sit jos jaksan ni testailen vielä tänään :) Saattaa olla, et meen leikkimään Moonlight Fallsissa asuvien keijusiskoksien kanssa ja jos passittas vaikka molemmat yliopistoon. Rhonda saa jäädä taikomaan omiaan, se ei oikein oo yliopistoainesta :D Sais jotain puuhaa sillekii perheelle, Lilian ja Lola on kuitenkii loppujen lopuks kivoja simejä. Ja mistä sitä tietää vaikka jollein syntyis kans romanssia ja sais keijulapsia tms. :D No, se jää nähtäväks. Mut oon kyl miekii... Peli ei oo toiminu moitteetta sitte Showtimen ja silti aina vaan ostan uuden lisärin. En oo päässy vielä nauttimaan edes Vuodenaikojen parhaimmista ominaisuuksista aka talvesta, vaivoin syksyyn oon päässy, ja silti oon ihan toiveikas tän YO:n kanssa, vaikkei oo ees takeita et toi peli toimis sitäkään vähää. No, elämässä ei pääse eteenpäin ellei yritä ja oo edes vähän optimistinen (ees joskus, ees ihan pikkiriikkisen. Terveisin: joskus pessimismiin taipuva optimistinen realisti).

Nojoo, ehkä siinä ois sit kaikki. Paitsi et vielä tähän loppuun, et ku toi TS3 toiminta on ollu vähän vaakalaudalla, oon pelannu sitäkii enemmän TS2. Aina ku sitä pelaa, rupee kaipaamaan kolmosta ihan pirusti. Ja sit ärsyttää ku se ei toimikaan (ja nää ongelmat on kaikki täysin peliteknisiä [onko se sana?] eli ei pitäis ainakaan riippua koneesta, ellei sit toi näyttis tosiaan oo menossa rikki). Mut sentään kakkonen TOIMII. Toivon tosissani et nyt ku Maxis on taas kuvioissa, lähtis tää TS3 tekninen puoli ihan oikeesti nousuun, ei oo näin bugista peliä oikeesti toista. Voihan se olla et Maxisin brandi on kannessa vaan et jakaa tuotot, mut toivon kyl et ne ois tossa mukana ihan siellä toteuttamisen puolella. TS1 oli (ei ku siis on) niin ihana ♥
Joo ja koska TS2 tosiaan toimii, on siitä myös kuvia. Ei niin paljoa, ku en ikinä muista et siinä C ei oo hyvä tapa kuvata, ja sit unohan kaikki ohjauspaneelit aina näkyviin PrintScreenillä :D Tai onhan siitä kuvia, mut ei niin perusteellisia. Ja ku en pelaa tosissaan, ihan vaan tutkiakseni asioita jne. Ja sen kyl näkee simeistä: en panosta ulkonäköön enkä partnereihin, kuhan vaan synkkaa ja saa lapsia ja on vastakkaista sukupuolta just em. syystä :D Mut siitä enemmän sit joskus toiste, eli teen TS2:lle myös omia postauksia jossain välissä.

Mut kyl tää TS3 on sellanen et aina saa olla varpaillaan. Huomaa ihan kaikkien pelien kanssa nykyään, et jos se hetken lagaa ni heti nousee niskakarvat pystyyn et nytkö se kaatuu? Sit tajuu et ei, tää ei oo sims3, sims3 kaatuu kymmenen kertaa useemmin ku muut pelit yhteensä.

3 kommenttia:

 1. Voi harmistus ku sulla peli tökkii :/ Oon meinaan sulta uutta postiaki ootellu :( Nyt näytät sille pelille närhen pesät ja laitat sen toimimaan!

  VastaaPoista
 2. Auts, ei ole hirveän kauniin näköisiä nuo virhekuvat (miksi niitä kutsuisi? :D). Ja minua kyllä haluttaisi joskus kuulla sims 2:n pelailuistasi ja kuten sanoitkin kuvia kuuluu olevan. Itsellä on jäänyt kakkosen pelaaminen pelottavasti vähemmälle, koska minulla kolmonen toimii niin paljon paremmin. :)

  VastaaPoista
 3. Kamalia bugeja D:

  Jos et saa sims kolmosta toimimaan, niin ehkä voisit pelata sims ykköstä? Siitä on aina kiva nähä nostalagisia kuvia :)

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)