sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Aamuisia mietintöjä (vaikka kello onkii jo illan paremmalla(?) puolella)

Tällä kertaa ei päivitystä mistään meikäläisen simssissä, vaan yleisesti simsblogeista ja -tarinoista.

Seuraan nimittäin Bloggerin kautta kaikenkaikkiaan about 18:a TS3-blogia, muutamaa TS2/3-blogia ja lisäks muutamaa LC:tä tai tarinaa. Lisäks tuolla suosikeissa saattaa olla jotain Vuodatuksesta tms. Yleensä seuraan LC'itä ja tarinoita Radolan tarinalistan kautta.

Tuntuu, et näitä (suomalaisia) TS3-blogeja päivitellään ihan kauheen harvoin. Noistakii mitä luen ni ehkä 5-8 on sellasia mitä päivitetään useemmin ku kuukauden tai useemman välein. Tykkäisin lukee paljonpaljon enemmänkii, välillä alkaa oikein ahistaa ku mistään ei löydy kivoja blogeja ku niitä ylipäätään ei ole! Se on hämmentävää. Ja silti tuntuu et noita blogeja tulee jatkuvasti uusia. Miks ihmiset tekee simsblogeja jos ne ei jaksa päivittää niitä? Tai ilmottasivat edes et tää ei tuu enää päivittymään, se vaan jää virumaan ja edellinen viesti on jostain vuoden takaa eikä kukaan enää tiedä mistään mitään.

Sama se koskee LC'itä ja tarinoita. Joskus tuntuu et ihmiset nuolasee ennen ku tipahtaa. Oon ite niin sellanen ihminen et ku jotain alotan ni pyrin sen viemään aina kunnialla loppuun, ja aina ilmotan jos en jaksakaan tai voi ja on hyvä syy (usein vakuuttaakseni itteni siitä, et syy myös ON hyvä) sille et miks jää kesken. Ni on tosi vaikee ymmärtää sitä miten niin moni tässä maailmassa ihan ylipäätään saattaa lähtee johonkii juttuun mukaan ja hylätä sen alta aikayksikön. Oon joskus laiska mitä tulee siihen infoomiseen viivästymisistä, mut aina jossain vaiheessa otan itteeni niskasta kii ja ilmotan kuulumiset. Voisin sanoa, et tähän mennessä en oo vielä yhtäkään blogiani jättäny kesken. No ehkä LJ'ni, mut se nyt onkii eri juttu ja joskus päivitän sinnekii. Ja sit kuitenkii tuntuu et moni tekee jatkuvalla syötöllä uusia blogeja.

En sano et siitä tulis laiska kuva ihmisestä, paraskii puhuja ku ite oon joskus ihan toivottoman laiska. Mut ehkä sellanen ettei pysty keskittymään tai ei ota tosissaan? En tiedä. Tarkotus ei siis oo halventaa tai mitään, kuhan mietiskelen ääneen :D

Mut olis vaan jotenkii kiva jos blogeja tehtäs oikeesti harkiten ja yritettäs sit pitää yllä, tai ei tehtäs ollenkaan, tai ilmotettas jos katoaa... Mut jaa, mikä mie oon sanomaan. Kuhan mietiskelen edelleen.

2 kommenttia:

 1. Munki mielestä usein päivittävia suomalaisia sims blogeja on tosi vähän :o tai en ainakaa oo ite törmänny kovinkaa moneen !
  Ja tää ei nyt mitenkää liity asiaan, mut tää sun blogis on tosi kiva :) Tykkään lukee tätä ja ootan innolla lisää Tonya! :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin tiedän oikeastaan yhden simblogin joka päivittyy suht useasti, tosin en seuraa kovin montaa. Ja tietty tää päivittyy useasti, itse asiassa sun pelin sekoilujenkin lomassa pystyt päivittelee tosi usein! Ite olisin niin raivostunut peliini jos se kenkkuilisi tuolla tavalla etten enää ikinä koskisikaan siihen:/

  Mutta ehkä päivittämättömyys johtuu kans siitä että niitä simblogeja ei kukaan oikein kommentoi...? Itseä ainakin kommentiti piristää ja innostaa postaamaan lisää, oli kyseessä mikä tahansa blogi. Luetaan niitä mutta kommentteja ei oikein tule:/ Ei sillä että ne olisivat pakollisia. Ja ketään syylistämättä, itsekkään en ole ahkera kommentoimaan:(

  Tarinoissa taas, usein ihmiset tekee LC:n, mikä on aika kunnianhimoinen tavoite minun mieleestäni. Kuitenkin, 10 sukupolvea! Ja sinällään se on vaikea tarinamuoto kun koko ajan pitäisi keksiä jotain uutta ja tuoretta kun tapahtumat kumminkin ovat samoja mitä muidenkin peleissä tapahtuu. Juonta on vaikea keksiä.

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)